نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

  1. #1

    سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    سلام دوستان خسته نباشید
    من داخل صفحم که Asp.Netسی شارپ هست، یه کنترل Image و یه کنترل Button دارم حالا میخوام وقتی روی Button کلیک دیگه کل صفحه رفرش نشه و فقط این کنترل Image رفرش شه چکار باید بکنم؟

    Screenshot (42).png

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    دنیایی به نام برنامه نویسی
    پست
    99

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    از Updatepanel استفاده کن


    در منو سمت راست(Toolbox) تب Ajax و با کن اونجا هستن.

    فقط قبلش باید از همون تب Ajax به صفحت یه Screaptmanger بندازی.

    بعد Button و Image‌رو داخل کنترل پنل قرار بده تا فقط داخل اون پنل رفرش شه.

  3. #3

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    مرسی داداش الان این کارو کردم ولی الان کل صفحه رفرش نمیشه اون کنترل ایمیج هم با زدن دکمه رفرش نمیشه چکار کنم ایمج رفرش شه؟

  4. #4

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    بخوام کد سی شارپشو توی رخداد دکمه بنویسم که با زدن دکمه فلان کنترل رفرش شه چه کدی رو باید بنویسم به چه صورت؟

  5. #5

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ساری
    پست
    233

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    سلام................. تو لینک زیر میتونی جوابتو بگیری دوست عزیز
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc295400.aspx

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    دنیایی به نام برنامه نویسی
    پست
    99

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    منظورتو متوجه نمیشم داداش

  8. #8

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    داداش اپدیت پنل روی این کنترل ها جواب نمیده کدی نیست که توی رخداد کلیک این دکمه بنویسم؟

  9. #9

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    دادا
    AmirRezanezhad متوجه نشدم این سایت چی گفته

  10. #10

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    یعنی یه نفر نیست جواب مارو بده

  11. #11
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    دوست عزیز اینجا رو ببینین.



  12. #12

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    سلام داش احمد مرسی
    داداش ببخشید سر در نیاوردم
    خیلی کارم گیره داداش

    داداش من یه کپتچا توی صفحم دارم که با Handler.ashx طراحیش کردم یه کنترل image هم گذاشتم که این تصویر تصادفی رو نمایش بده حالا یه Button هم نار این کنترل image دارم و وقتی این دکمه رو میزنم کل صفحه رفرش میشه و تصویر هم عوض میشه تا اینجا مشکلی نیست حالا میخوام وقتی روی دکمه رفرش کلیک میکنم دیگه کل صفحه رفرش نشه فقط تصویر امنیتیم رفرش شه و تصویر بعدی رو بیاره از اپدیت پنل هم استفاده کردم تصویر رو رفرش نمیکنه حالا یعنی هیچ کدی نیست که توی رخداد کلیک این دکمه بنویسم که با زدن دکمه فقط تصویر امنیتی عوض شه نمیخوام کل صفحه رفرش شه لطفا اگه میشه کمکم کنید
    ممنون

  13. #13
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    اون دکمه رو به عنوان Trigger مربوط به UpdatePanel تون معرفی کنین



  14. #14

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    ببخشید داداش بخدا شرمنده اینقد سوال میپرسم
    داداش من asp خیلی کار نکردم متوجه منظورتون نمیشم داداش میشه یه نمونه کد واسم بذارین؟
    ممنون مشیم داداش

  15. #15
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    دوست عزیز شما نمیتونین بدون دانستن مفاهیم ASP.NET کارتون رو انجام بدین.
    اینجا رو ببینین.هم توضیح داره هم مثال



  16. #16

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    داداش این توی قسمت رخداد کلیک کد DateTime رو نوشته که تایم رو توی لیبل نمایش میده من اینو تست کردم درسته ولی نمیدونم چه کدی مثل این توی رخداد کلیکم بنویسم که تصویرم رفرش شه خواهشا کارمو راه بنداز داداش

  17. #17

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    داداش دکمه رو هم به عنوان
    Trigger مربوط به UpdatePanel معرفی کردم بازم درست نشد

  18. #18

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    سلام دوست عزیز ، دوستان درست راهنماییت میکنن به سادگی این کد رو بزاری :


    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    </asp:ScriptManager>


    <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:Button ID="btn1" runat="server" Text="Show Image" onclick="btn1_Click" />
    <asp:Image ID="ImgBTN" runat="server" Width="300" Height="300" />
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>


    وقتی کلیک کنی ، نه صفحه پست بک میشه (به قول شما رفرش) ، هم اینکه عکس عوض میشه !

    به نظرم مشکل شما برای کپچا تونه ، عکستون رو فیزیکی ذخیره میکنین بعد آدرس دهی میکنین ؟ یا از MemoryStream استفاده میکنین ؟

    اگه به صورت فیزیکی ذخیره میکنی (که کار درستی نیست) از کد زیر استفاده کن :

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    bmp.Save(ms, ImageFormat.Bmp);
    var base64Data = Convert.ToBase64String(ms.ToArray());
    imgCaptcha.Src = "data:image/bmp;base64," + base64Data;


    bmp اینجا خروجی captha تونه

  19. #19

    نقل قول: سوال ؟؟ Refresh یک کنترل در صفحه Asp.Net

    سلام داداش این پروژه رو یه نگاه کن ببین طبق دستورات عمل میکنم ولی جواب نمیده بخدا
    http://s5.picofile.com/file/8136499200/Tamrin.zip.html
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال : خطا در نمایش عکس ذخیره شده در کنترل image درC#‎ asp.net
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 14:13 عصر
  2. چگونه می توان یک صفحه html را با صفحه asp.net پردازش کرد
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 16:42 عصر
  3. قرار دادن کنترل ها در یک صفحه asp.net
    نوشته شده توسط hamid1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 10:05 صبح
  4. سورس javascript از صفحه asp.net
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 04:48 صبح
  5. لود یک صفحه HTML در داخل یک صفحه ASP.Net
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •