نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فهمیدن بسته شدن صفحه داس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    Exclamation فهمیدن بسته شدن صفحه داس

    ضمن سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
    من یه مشکلی دارم
    من با cmd فایل رو rar می کنم می خام بدونم کی cmd بسته می شه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: فهمیدن بسته شدن صفحه داس

    اگه با process اجراش میکنید که یه متد داره waiton که با استفاده ازش ترد اجرا کننده تا خروج از پروسس صبر میکنه.(تا اونجایی که یادم winrar یه console app واسه این کار داشت=همون cmd!!)
    اگه هم با shell اجرا میکنی (یادم نیست vb.net داره اینو یا نه!)هنگام صدا کردن, تابع shell مقدار pid رو بهت میده که میتونی تو یه تایمر چک کنی اون pid هنوز بازه یا نه.

    در هر دوصورت باید بری سراغ کلاس process یا از API های پروسس استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: فهمیدن بسته شدن صفحه داس

    می تونی بیشتر توضیح بدید
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: فهمیدن بسته شدن صفحه داس

    این یه مثال :

    public void WaitUntilExitProcess(Process p)
    {

    if (!(Thread.CurrentThread.Name == p.ProcessName)) {
    Thread t = new Thread(WaitUntilExitProcess);

    t.Name = p.ProcessName;
    t.IsBackground = true;
    t.Start(p);

    } else {
    p.WaitForExit();
    DoWhenExit(p);
    }
    }


    private void DoWhenExit(Process p)
    {
    Console.WriteLine("Process was closed : " + p.ProcessName);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بسته شدن صفحه وب
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 15:21 عصر
  2. بازگشت مقادیر در هنگام بسته شدن صفحه
    نوشته شده توسط stealer2007 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 01:50 صبح
  3. نحوه ذخیره اطلاعات حتی در صورت بسته شدن صفحه
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 08:05 صبح
  4. انجام کاری در هنگام بسته شدن صفحه ؟؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 13:09 عصر
  5. بسته شدن صفحه در یک زمان معین
    نوشته شده توسط raha2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 15:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •