نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

  1. #1

    Lightbulb کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    سلام کسی میدونه کد نمایش این با ستاره در php چطوریه مرسی من تازه وارد php شدم لطفا کمکم کنید مرسی


    * * *
    * *
    * *
    * *
    * * *

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    میشه بیشتر توضیح بدید ؟

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    فکر کنم کلاس php میرید ؟ نه ؟ مبحث حلقه ها ! ...

    کدش کاری نداره ولی سعی کن خودت بنویسی تا الگوریتم نویسیت قوی بشه ... بنویس اگه به مشکل برخوردی در خدمتیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    سلام باید از حلقه for تو درتو استفاده کنید بهتره خودتون الگوریتمشو پیدا کنید وگرنه خیلی آسونه بیشتر از 4 خط کد نداره

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    با سلام من اینطوری نوشتم ولی خودم راضی نیستم

    <?php

    for($a=0; $a<4; $a++)
    echo '&nbsp;', " * ";
    echo "<br/>";
    {
    for($b=0;$b<3; $b++)
    echo '&nbsp;','&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($d=0; $d<4; $d++)
    echo '&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($e=0; $e<3; $e++)
    echo '&nbsp;','&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($f=0;$f<4; $f++)
    echo '&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    ?>

  6. #6

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    نقل قول نوشته شده توسط askar98 مشاهده تاپیک
    با سلام من اینطوری نوشتم ولی خودم راضی نیستم

    <?php

    for($a=0; $a<4; $a++)
    echo '&nbsp;', " * ";
    echo "<br/>";
    {
    for($b=0;$b<3; $b++)
    echo '&nbsp;','&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($d=0; $d<4; $d++)
    echo '&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($e=0; $e<3; $e++)
    echo '&nbsp;','&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    {
    for($f=0;$f<4; $f++)
    echo '&nbsp;'," * ";
    echo "<br/>";
    }
    ?>
    درسته خروجی میده ولی راه حل بهتری هم وجود داره ... از حلقه های تو در تو باید استفاده کنی ...

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    سلام خوب شما اگه میتونی لطفا کدش رو بذار تا ماهم یاد بگیریم اگه میخواین کمک کنید اگه هم منظور دیگری دارین که شما استاد باش ما هم دانشجو میمونیم

  8. #8

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    نقل قول نوشته شده توسط askar98 مشاهده تاپیک
    سلام خوب شما اگه میتونی لطفا کدش رو بذار تا ماهم یاد بگیریم اگه میخواین کمک کنید اگه هم منظور دیگری دارین که شما استاد باش ما هم دانشجو میمونیم
    ببنید دوست عزیز من قصد تخریب و دلسرد کردنتون رو ندارم فقط واسه اینکه یادگیری اصول برنامه نویسی جزء مهم ترین قسمت و پایه ی یادگیری برنامه نویسی محسوب میشه واسه همین کد نذاشتم و گفتم خودتون فکر کنید تا به نتیجه برسید وگرنه قرار دادن کد جزء اینکه شما رو تو فکر کردن تنبل بکنه فایده ی دیگه ای نداره در ضمن من خودم اصلا" حرفه ای نیستم اینقدر هستن ادم های حرفه ای تو این تالار که امثال من توش گم هستیم ... اینم یک نمونه کد ( این جوای سوال شما نیست فقط یک نمونه کد هستش ) :

    <?php
    for($i=9 ; $i>=3 ; $i--){
    for($j=$i ; $j>=0 ; $j--){
    echo ' * ';
    }
    echo'<br/>';
    }
    for($i=3 ; $i<10 ; $i++){
    for($j=0 ; $j<$i; $j++){
    echo ' * ';
    }
    echo'<br/>';
    }
    ?>


    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: کمک در مورد نمایش مثلث با ستاره در php

    سلام دوست عزیز
    بنظرم حق با آقا آرش عزیز هستش.
    کار خوب رو ایشون من کنند که به جای ماهی خورن ماهی گرفتن یادتون می دهند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در مورد refresh فرم دیگر وب با php یا html یا javascript
    نوشته شده توسط یاس زرد در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 10:59 صبح
  2. کمک در مورد نمایش سایت
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 18:08 عصر
  3. کمک در مورد text های ستاره ای
    نوشته شده توسط Danial_Yousefi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 14:22 عصر
  4. کمک فوری در مورد نمایش اطلاعات databaseدر دلفی
    نوشته شده توسط z_bluestar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 15:42 عصر
  5. کمک در مورد نمایش یک box
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •