نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه میشه تاریخ را ست کرد؟

  1. #1

    چگونه میشه تاریخ را ست کرد؟

    مسلما تاریخهای فارسی بهتر از اینگلیسی برای ما هستند.

    من یه برنامه برای موبایل نوشته ام اما چطوری باید تاریخ ست بشه؟

    یعنی تاریخ سیستم را عوض کنیم؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362
    به : http://v0rt3x.persiangig.com/j2me_pdf8.zip
    و به کد زیر نگاه کن (در هر دو متد setDate) :

    import java.util.*;
    import javax.microedition.midlet.*;
    import javax.microedition.lcdui.*;
    import java.util.Timer;
    import java.util.TimerTask;

    public class Snooze extends MIDlet implements ItemStateListener, CommandListener
    {
    private Display display; // Reference to display object
    private Form fmMain; // The main form
    private Command cmSnooze; // Start the timer
    private Command cmReset; // Reset to current date/time
    private Command cmExit; // Exit the MIDlet
    private DateField dfSnoozeTime; // How long to snooze
    private int dateIndex; // Index of the DateField on the Form
    private Date currentTime; // Current time...changes when pressing reset
    private Timer tmSnooze; // The timer - keeps track of system time
    private SnoozeTimer ttSnooze; // Called by the timer
    private boolean dateOK = false; // Was the user input valid?

    public Snooze()
    {
    display = Display.getDisplay(this);

    // The main form
    fmMain = new Form("When to sound the alarm:");

    // Save today's date
    currentTime = new Date();

    // DateField with todays date as a default
    dfSnoozeTime = new DateField("", DateField.DATE_TIME);
    dfSnoozeTime.setDate(currentTime);

    // All the commands/buttons
    cmSnooze = new Command("Snooze", Command.SCREEN, 1);
    cmReset = new Command("Reset", Command.SCREEN, 1);
    cmExit = new Command("Exit", Command.EXIT, 1);

    // Add to form and listen for events
    dateIndex = fmMain.append(dfSnoozeTime);
    fmMain.addCommand(cmSnooze);
    fmMain.addCommand(cmReset);
    fmMain.addCommand(cmExit);
    fmMain.setCommandListener(this);
    fmMain.setItemStateListener(this);
    }

    public void startApp ()
    {
    display.setCurrent(fmMain);
    }

    public void pauseApp()
    { }

    public void destroyApp(boolean unconditional)
    { }

    public void itemStateChanged(Item item)
    {
    if (item == dfSnoozeTime)
    {
    // If the user selected date and/or time that is earlier
    // than today, set a flag. We are using getTime()
    // method of the Date class, which returns the # of
    // milliseconds since January 1, 1970
    if (dfSnoozeTime.getDate().getTime() < currentTime.getTime())
    dateOK = false;
    else
    dateOK = true;
    }
    }

    public void commandAction(Command c, Displayable s)
    {
    if (c == cmSnooze)
    {
    if (dateOK == false)
    {
    Alert al = new Alert("Unable to set alarm", "Please choose another date and time.", null, null);
    al.setTimeout(Alert.FOREVER);
    al.setType(AlertType.ERROR);
    display.setCurrent(al);
    }
    else
    {
    // Create a new timer
    tmSnooze = new Timer();
    ttSnooze = new SnoozeTimer();

    // Amount of time to delay
    long amount = dfSnoozeTime.getDate().getTime() - currentTime.getTime();
    tmSnooze.schedule(ttSnooze,amount);

    // Remove the commands
    fmMain.removeCommand(cmSnooze);
    fmMain.removeCommand(cmReset);

    // Remove the DateField
    fmMain.delete(dateIndex);

    // Change the Form message
    fmMain.setTitle("Snoozing...");
    }
    }
    else if (c == cmReset)
    {
    // Reset to the current date/time
    dfSnoozeTime.setDate(currentTime = new Date());
    }
    else if (c == cmExit)
    {
    destroyApp(false);
    notifyDestroyed();
    }
    }

    // Handle the timer task
    private class SnoozeTimer extends TimerTask
    {
    public final void run()
    {
    Alert al = new Alert("Time to wake up!");
    al.setTimeout(Alert.FOREVER);
    al.setType(AlertType.ALARM);
    AlertType.ERROR.playSound(display);
    display.setCurrent(al);

    // Cancel this timer task
    cancel();
    }
    }
    }




    در ضمن منظورت را از تاریخ فارسی بهتر است نفهمیدم؟ این بابا هم چی میگه؟ میگه فاک شدم؟

  3. #3
    کجاش تاریخ موبایل عوض میشه؟

    منظورم اینه که مثلا تاریخ فارسی وارد بشه و تاریخ موبایل در ست انگلیسی ست بشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    dfSnoozeTime.setDate(currentTime);

    فارسی وارد بشه و درست انگلیسی بشه یعنی چی؟!

  5. #5

    dfSnoozeTime = new DateField("", DateField.DATE_TIME);

    این یک textbox است که تاریخ را دریافت میکند و با این دستور شما تاریخ آنرا ست میکنید.

    من می خواهم تاریخ خود موبایل عوض شود.

    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362
    تا آنجایی که یادم هست با متد setDAte می توان تاریخ سیستم را هم عوض کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •