نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چندبار اجرا شدن function

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    188

    چندبار اجرا شدن function

    با سلام
    تعدادی صفحه دارم که با jquery لود میشن
    دفعه اول همه چیز درست کار میکنه اما اگه یه صفحرو دوباره لود کنم تمام function ها بیش از یه بار fire میشن
    به تعداد دفعات لود صفحه
    ایا راهی هست که فقط یکبار اجازه بده به function ها که اجرا بشن؟
    یا هر دفعه هنگام لود صفحه اگه قبلا. Js لود شده بود حذف بشه و مجدد لود بشه؟
    Jquery 1.11.0 استفاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: چندبار اجرا شدن function

    این یکی از مشکلات در ساخت صفحات وب هست. البته مشکل شما عادی هست و راهی بجز پاک کردن کش قبلی و لود دیتای جدید نیست
    و راهکار:
    ۱- اگر بر روی لوکال دارید کار میکنید تا صفحه آماده بشه و نتیجه نهایی رو بدید. یعنی شما فعلا روی کامپیوتر خودتون مشکل دارید و اسن مشکل بعد از انجام پایان کار دیگر نخواهد و فعلا نیاز به پاک کردن اطلاعات قبلی دارید میتونید از header صفحه کمک بگیرید و در هر زبانی مثل php بگردید ببینید برای پاک کردن کش و اطلاعات قبلی چه توابعی وجود داره من نمونه php رو میزارم ولی این رو باید در موقع تحویل پایانی بردارید چون روی سرعت بارگزاری تاثیر داره

    header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");
    header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
    header("Content-Type: application/xml; charset=utf-8");


    2- کار روی اینترنت داره انجام میشه و شما به مشتری میگید که صفحه رو هر بار با گرفتن ctrl+f5 رفرش کنه
    3- اما مشکل شما با راهکار سوم حل خواهد شد. و اونم گول زدن مرورگر در کش کردن و نگهداری توابع قبلی هست. ببینید مرورگرها وقتی یک فایل js رو از مسیر خاصی از سایت لود میکنن اون رو در کش خودشون نگه میدارن و تا وقتی که اون مسیر عوش نشده همونطور پار بر جاست اون کش ولی شاید شما مقادیر رو بخواید عوض کنید یا اصلا نمیخواید اطلاعات قبلی رو نگه داره ولی اون حالیش نیست و نگه میداره. برای گول زدنش هر بار مسیر رو عوض کنید. این کار از طریق دادن مقدار GET به انتهای یک فایل امکان پذیر هست بصورت زیر

    echo '<script src="http://www.siteman.com/js/main.js?r='.time().'"></script>';

    اگر دقت کنید هر بار که قراره این فایل لود بشه از یک مسیر مجزا هست و تمام اطلاعاتش هم جدید و کش قبلی هم وجود نداره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    188

    نقل قول: چندبار اجرا شدن function

    باتشکر
    حالا فرض بگیرید من چند صفحه دارم که با jquery لود میشن و داخل هر فرم یه فایل. Js هم لود میشه
    حالا اگه داخل فایل های js توابع هم نام داشته باشیم، موقع فراخوانی یکیشون احتمال داره یه تابع هم نام از یه js دیگه فراخوانی بشه
    برای این مساله راه حلی وجود داره

تاپیک های مشابه

  1. يكبار يا چندبار اجرا شدن برنامه در ويندوز
    نوشته شده توسط bhz8181 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 01:57 صبح
  2. Refresh نمودن اطلاعات و اجرا شدن OnCalc فقط براي ركورد جديد
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 10:21 صبح
  3. اجراشدن برنامه قبل از اجرا شدن سیستم عامل
    نوشته شده توسط cpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 10:08 صبح
  4. دیر اجرا شدن صفحات در asp.net
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 10:48 صبح
  5. مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •