صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 91 از 91

نام تاپیک: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار Mojtaba0
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    124

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط Strong Bytes مشاهده تاپیک
    شرمنده به دلیل اینکه تبلیغ نشه نمی تونم جواب سوال شما رو بدم.
    یعنی برای امنیت بالا باید از پروتکورهای ایرانی استفاده کرد که ذکر نمیکنید؟

    ممنون از پاسخ شما./

  2. #82
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    اتفاقا یک پروتکتور خارجی برای پلتفورم دات نت هست که مدت سه سالِ یکی از برنامه نویسهای قسمت امنیت نرم افزار این شرکت هستم و یک دلیلش تبلیغ هست و دلیل دیگر دوست ندارم پول کشورم به دلار تبدیل و از کشور خارج بشه در صورتی که در ایران توان ساخت نمونه بهتر از خارجی را داریم.

  3. شنبه 08 شهریور 1393, 09:45 صبح

    دلیل
    لطفا سوال خارج موضوع تاپیک رو با پیام خصوصی مطرح کنید.

  4. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    سلام
    دوستان عزیز من همچنان تا پیدا کردن یه روش مناسب (نسبی) برای محافظت از کد ها دست بردار نمیشم.. :))
    یه پروژه پروتکت کردم ببینید امنیتش چقدره...
    ممنون میشم پروژه هایی که میذارم امنیتش رو در مقایسه با پروژه های دیگه بگین.
    هدف: پیدا کردن کد برنامه

    لینک دانلود

    دوستان عزیز من این پروژه رو معمولی برنامه نویسی کردم (خودم کد ها رو پیچیده نکردم) و بعد از کامپایل با 2 تا نرم افزار پیچیده کردم.
    از عزیزان خواهش میکنم امنیت این فایل رو تست کنید. در صورتی که امنیتش قابل قبول بود ابزار پروتکت کردنش رو معرفی میکنم.... :)


    اینم سورس برنامه:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class frmMain : Form
    {
    public frmMain()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string ramz = "***";
    if (txtCode.Text == ramz)
    {
    MessageBox.Show("OK");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NO");
    }
    }
    }
    }




    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله morteza5358 : شنبه 08 شهریور 1393 در 22:53 عصر

  5. #84
    کاربر دائمی آواتار Mojtaba0
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    124

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان عزیز من همچنان تا پیدا کردن یه روش مناسب (نسبی) برای محافظت از کد ها دست بردار نمیشم.. :))
    یه پروژه پروتکت کردم ببینید امنیتش چقدره...
    لینک دانلود
    موفق باشید
    سلام
    لطفا فایلی که برای تست میذارین حفاظت های انجام شده رو بنویسین.(پست قبلی رو ویرایش کنید)
    قبلا ورژن Enigma 3.7 تست شده و عین سورس ازش بیرون میاد ولی مال شما نمیدونم دقیقا چی هست.

    نتیجه تست:
    Enigma ورژن ؟
    به سورس با متدهای تودرتو رسیدم که رمز رو در نیاوردم.
    ولی کرک براحتی میشه کرد چون سورس هرچند غیر اصلی قابل تحلیل هست ولی اگه قفل نرم افزاری خوبی بذارین مسلما کار تحلیل سورس بهم ریخته سختتر میشه.
    من تازه کار با ابزار محدود نتونستم به سورس اصلی برسم.(یعنی سورس از دید یه تازه کار امنه)

    حفاظت های انجام شده رو تو پست بنویسین.

    اساتید اگه یه تستی بزنن ممنون میشم.

  6. #85
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    بی زحمت این رو هم تست کنید


    Protected Link


    سورس :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;


    namespace Test1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string ramz = "***";
    if (textBox1.Text == ramz)
    {
    MessageBox.Show("OK");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("NO");
    }
    }
    }
    }


    اول با Crypto Obfuscator For .Net آبفیوز شده . بعد با Engima Protector 4.20 پروتکت شده . ببینید مناسبه یا نه

  7. #86
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان عزیز من همچنان تا پیدا کردن یه روش مناسب (نسبی) برای محافظت از کد ها دست بردار نمیشم.. :))
    یه پروژه پروتکت کردم ببینید امنیتش چقدره...
    ممنون میشم پروژه هایی که میذارم امنیتش رو در مقایسه با پروژه های دیگه بگین.
    هدف: پیدا کردن کد برنامه

    لینک دانلود
    سختی 1 از 10

    از این به بعد شرمنده دوستانی میشم که از مبهم سازهای تجاری عمومی استفاده میکنند چون همگی به سادگی از مبهم خارج میشوند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #87
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط Strong Bytes مشاهده تاپیک
    سختی 1 از 10

    از این به بعد شرمنده دوستانی میشم که از مبهم سازهای تجاری عمومی استفاده میکنند چون همگی به سادگی از مبهم خارج میشوند.
    سلام
    ممنون دوست عزیز ولی هدف پیدا کردن کد برنامه بود.
    تو این فایلی که شما فرستادین هیچ کدی مشخص نیست...
    ممنون میشم بفرمایین کد برنامه چیه؟

  9. #88
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون دوست عزیز ولی هدف پیدا کردن کد برنامه بود.
    تو این فایلی که شما فرستادین هیچ کدی مشخص نیست...
    ممنون میشم بفرمایین کد برنامه چیه؟
    شما فایلی که از مبهم خارج شده رو دانلود و با رفلکتور باز کنید سورس مشخص هست، رمز ((:

  10. شنبه 08 شهریور 1393, 23:20 عصر


  11. #89

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط Strong Bytes مشاهده تاپیک
    سختی 1 از 10

    از این به بعد شرمنده دوستانی میشم که از مبهم سازهای تجاری عمومی استفاده میکنند چون همگی به سادگی از مبهم خارج میشوند.
    دوست عزیز میشه بگین این مبهم ساز های تجاری عمومی که میگن کدوم دسته از مبهم ساز ها هستن؟(لطفا اسم مبهم ساز ها رو بنویسین)
    و اینم یه فایل که داخلش دو تا فایل هست که یکی با .net reactor و دیگری با enigma مبهم شده
    و از یه تکلوژی دیگه هم استفاده کردم که هر وقت رمز های این دو فایل دراودند اون نرم افزارش و اموزشش رو هم میذارم
    https://www.zeta-uploader.com/en/dl-...oader.com%2fen
    منتظر هستم و لطفا هر جور که میتونین این دو فایل رو باز کنین تا رمز هاشون مشخص بشه
    با سپاس Spaceman

  12. #90
    کاربر دائمی آواتار Mojtaba0
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    124

    Post نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    سلام
    یه پروتکتور جدید پیدا کردم که الگوریتم جدیدی برای مخفی کردن سورس اصلی بکار برده.
    فکر میکنم همون بحث Runtime Compile هستش.

    پروتکتور: PV Logiciels\dotNet Protector 5

    نمونه برنامه محافظت شده با این پروتکتور:

    دانلود
    هدف: رسیدن به سورس اصلی.

  13. #91
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: محافظت خیلی قوی از سورس کد با .NET Reactor

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میشه بگین این مبهم ساز های تجاری عمومی که میگن کدوم دسته از مبهم ساز ها هستن؟(لطفا اسم مبهم ساز ها رو بنویسین)
    تمام پروتکتورها یا مبهم سازهای تجاری یا غیر تجاری عمومی که نسخه ای از آن برای دانلود وجود دارد.

  14. چهارشنبه 01 مهر 1394, 11:46 صبح

    دلیل
    جواب سوال شما پیام خصوصی شد

  15. سه شنبه 22 فروردین 1396, 19:39 عصر

    دلیل
    فاقد محتوا

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم دسترسی به سورس یک برنامه NET.
    نوشته شده توسط mshirdelcs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 16:25 عصر
  2. سوال: بازگشایی فایلهای محافظت شده توسط Eziriz .NET Reactor
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 20:25 عصر
  3. دیدن سورس توابع در NET.
    نوشته شده توسط C#‎ Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:40 صبح
  4. سورس فروم asp.net
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1384, 22:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •