نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    49

    Question واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    سلام تو کد پایین من اطلاعاتی رو تو دیتا بیس وارد میکنم اما نمیدونم چرا فیلد جنسیت و ماشین وارد دیتا بیس نمیشه؟ شاید هم کدم اشکال داره لطفا راهنمایی کنید.این کد html فرم.

    http://paste.ofcode.org/36ZBjE8KnQzaUXRW4ajHeJv

    و اینم کد php اون
    http://paste.ofcode.org/YaaVv9eKR48URqypJB84XG

  2. #2

    نقل قول: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    من نفهمیدم چرا توی PHP از این کد استفاده کردی؟



    $name = ($_POST['name']);
    $lastname = ($_POST['lastname']);
    $username = ($_POST['username']);




    اصلیش اینه:



    $name = $_POST['name'];
    $lastname = $_POST['lastname'];
    $username = $_POST['username'];




  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    49

    نقل قول: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط Black Evil مشاهده تاپیک
    من نفهمیدم چرا توی PHP از این کد استفاده کردی؟



    $name = ($_POST['name']);
    $lastname = ($_POST['lastname']);
    $username = ($_POST['username']);




    اصلیش اینه:



    $name = $_POST['name'];
    $lastname = $_POST['lastname'];
    $username = $_POST['username'];



    این پرانتز ها مال یه تابع هست که قبلا استفاده کردم. و فراموش کردم بردارم.

  4. #4

    نقل قول: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    حل شد یا نه؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    49

    نقل قول: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    نه . حتی از فیلد ماشین هم صرفنظر کردم و جنسیت تنها گذاشتم . اما تو دیتا بیس وارد نمیشه؟!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    49

    نقل قول: واذد نشدن اطلاعات در دیتا بیس

    مشکل حل شد فقط یه , کم داشت همین کلی دردسر کشیدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: وارد نشدن اطلاعات در دیتا بیس
    نوشته شده توسط ehsan-usr در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 شهریور 1393, 12:23 عصر
  2. نمایش اطلاعات یک دیتا بیس در vb ؟
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 11:54 صبح
  3. چگونگی کد /دکد کردن اطلاعات در دیتا بیس
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 18:47 عصر
  4. پرینت از اطلاعات یک دیتا بیس
    نوشته شده توسط ahrimanvb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 23:12 عصر
  5. خواندن اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1383, 05:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •