نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: درج نشدن اطلاعات در بانک

  1. #1

    Question درج نشدن اطلاعات در بانک

    سلام
    من بانک اطلاعاتیمو با sql خود ویژوال درست کردم دستورات insert,update و ... به صورت store procedure درآوردم از linq هم به عنوان رابط بین بانک و فرمها استفاده میکنم موقع درج همه فیلدها مقدار میگیرن ولی توی جدولم هیچی ذخیره نمیشه هیچ اروری هم نمیده دلیل چی میتونه باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    برای کدتون try catch با exception بذارید تا دلیل رو بفهمید

  3. #3

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    برنامه درست داره کار میکنه فرضا یه کاربر جدید تعریف میکنم تا برنامه باز هست با مشخصات همون کاربر لاگین میکنم اما وقتی برنامه رو میبندم داده ها تو بانگ ذخیره نشدن و دیگه برنامه نمیشناسشون
    مشکل از چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    از try catch استفاده فرمودید؟ اگه نیست دیگه کد رو بگذارید

  5. #5

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    دوست عزیز کد درست هست قبلا بانکمو تو sql درست کرده بودم و این کد به خوبی جواب میداد اما الان که با sql خود ویزوال دارم کار میکنم این مشکل پیش اومده

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    با سلام
    فکر م کنم در محیط Vs شما بانک وجود داره و Copy Local برابر True هست! در این صورت بعد از هر اجرا بانک نوسازی میشود و اطلاعات پاک میشوند
    Copy Local را برابر False قرار دهید
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    فکر م کنم در محیط Vs شما بانک وجود داره و Copy Local برابر True هست!
    بانکمو تو خود ویژوال درست کردم اگه منظورتون copy local بخش references هست مقدارش برابر false هست ممنون میشم دقیقتر راهنماییم کنید

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط adineh67 مشاهده تاپیک
    بانکمو تو خود ویژوال درست کردم اگه منظورتون copy local بخش references هست مقدارش برابر false هست ممنون میشم دقیقتر راهنماییم کنید
    زیر Refrence دقیقاً روی خود دیتابیس
    قبلش SP ها رو Execute کنید ببنید insert, Update ,Del میکنن؟
    بهتره یک نمونه سورس قرار دهید

  9. #9

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    spهامو اجرا کردم جواب میدن دیتابیس خصوصیتی به اسم copy local نداره

  10. #10

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    استور پروسیجرم اینه:

    CREATE PROCEDURE InsertUserInfo
    @User nvarchar(50),
    @Pass nvarchar(50)
    AS
    SET NOCOUNT ON
    insert into UserInfo(UserName,PassWord) values (@User,@Pass)
    RETURN


    و کد ارتباط با linq در برنامه:

     
    public void InsertUser(string User, string Pass)
    {
    SMDB.InsertUserInfo(User, Pass);
    SMDB.SubmitChanges();
    }

  11. #11

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    راستی اینم بگم که استورپروسیجر select بدرستی جواب میده واسه insert این مشکل پیش میاد

  12. #12

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
    آخه مشکل چیه که میتونه از بانک بخونه ولی نمیتونه توش بنویسه؟!!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    شما وقتی با LINQ کار میکنید چرا برای اینسرت sp نوشتید مستقیم اینسرت کنید خب.

  14. #14

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    آخه با sp کدنویسیم کمتر میشه و مرتب تر
    میتونم مستقیم بنویسم ولی یه جورایی به جواب نرسیدم فقط صورت مسئله رو پاک کردم

  15. #15

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    سلام
      #region InsertSeconder
    public void InsertSeconder()
    {
    var db = new CameraDataClassesDataContext();
    db.sp_Seconder_Insert(PerssonalId, Fn, 1);
    }
    #endregion

    برای کلاسم نوشته ام و برای فرم هم
     int ROWID = dgvList.CurrentRow.Index;
    if (NameForm == "Seconder")
    {
    try
    {
    lp.PerssonalId = dgvList[1, ROWID].Value.ToString();
    lp.Fn = dgvList[2, ROWID].Value.ToString();
    lp.InsertSeconder();
    MSBox.Show("داده با موفقیت ثبت شد");
    this.Close();
    }
    catch (Exception)
    {
    MSBox.Show("داده تکراری می باشد");
    txtName.Focus();
    txtName.ResetText();
    }
    }

    ببین فقط id برای جدولت قرارداده ای یانه ؟

  16. #16

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    دوست عزیز کدم مثل همینه فقط من id رو تنظیم کردم که خودش خودکار مقدار بگیره و من نخوام مقدار بهش بدم واسه همین تو دستور اینسرتم نیاوردمش

  17. #17

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط adineh67 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کدم مثل همینه فقط من id رو تنظیم کردم که خودش خودکار مقدار بگیره و من نخوام مقدار بهش بدم واسه همین تو دستور اینسرتم نیاوردمش
    باسلام
    spشما بنظرم مشکل داره
    به شکل زیر اصلاح کنید درست شود
    ALTER Procedure [dbo].[sp_Seconder_Insert]
    @PerssonalId char(8),
    @FN nvarchar(50),
    @Position_Fk tinyint
    As
    Begin
    Insert Into Seconder
    ([PerssonalId],[FN],[Position_Fk])
    Values
    (@PerssonalId,@FN,@Position_Fk)

    Declare @ReferenceID int
    Select @ReferenceID = @@IDENTITY

    Return @ReferenceID

    End

  18. #18

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در بانک

    دوست عزیز کوئری هام مشکل ندارن چون وقتی اجراشون میکنم اطلاعات درج میشن
    خودم فکر میکنم مشکل از بانک اطلاعاتیم هست چون من تا حالا با sql express کار نکرده بودم

تاپیک های مشابه

  1. ثبت نشدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی به روش ling
    نوشته شده توسط andaron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 15 مهر 1390, 00:38 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 20:41 عصر
  3. ذخیره نشدن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط alicomputer در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1387, 06:41 صبح
  4. سوال: ثبت نشدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 22:21 عصر
  5. وارد نشدن اطلاعات به بانک اکسس
    نوشته شده توسط farhad_tdk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •