نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جمع کردن یک ستون با یک عدد خاص

  1. #1

    جمع کردن یک ستون با یک عدد خاص

    سلام دوستان
    چظوری میشه یک ستون از دیتا بیس رو با کل داده هاش که متفاوته
    مثلا
    id1 10
    id2 20
    id4 29
    id8 30

    همشو همزمان جمع بست....
    در ضمن مثلا میبنیم که ای دی ها گاها هستن گاها نه ....یعنی منظم نیست مثلا یک و سه و هشت و ده و دوزاده و.....

    چطوری میشه این ستون رو یکجا مثلا با عدد ده جمع کرد...؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جمع کردن یک ستون با یک عدد خاص

    نقل قول نوشته شده توسط myysl97 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چظوری میشه یک ستون از دیتا بیس رو با کل داده هاش که متفاوته
    مثلا
    id1 10
    id2 20
    id4 29
    id8 30

    همشو همزمان جمع بست....
    در ضمن مثلا میبنیم که ای دی ها گاها هستن گاها نه ....یعنی منظم نیست مثلا یک و سه و هشت و ده و دوزاده و.....

    چطوری میشه این ستون رو یکجا مثلا با عدد ده جمع کرد...؟؟
    سلام
    لطفاً سوالات مخصوص sql رو در بخش مربوطه مطرح نمائید
    فرقی نداره id چند باشه. کد زیر کل فیلد رو جمع میبنده
    SELECT SUM(column_name) FROM table_name;

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: جمع کردن یک ستون با یک عدد خاص

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفاً سوالات مخصوص sql رو در بخش مربوطه مطرح نمائید
    فرقی نداره id چند باشه. کد زیر کل فیلد رو جمع میبنده
    SELECT SUM(column_name) FROM table_name;

    موفق باشید
    ممنون دسوت عزیز
    منظورم این نبود کل ستون ها رو با هم جمع کرد
    منظورم این بود ستون مربوطه رو با یه عدد خاصی جمع کرد
    مثلا
    id1 10
    id2 20
    id4 29
    id8 30

    وقتی این داده ها رو داریم
    ای دی یک با ده جمع بشه
    ای دی دو هم با ده جمع بشه
    ای دی چهار هم با ده جمع بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: جمع کردن یک ستون با یک عدد خاص

    SELECT column_name + 10 FROM table_name;




تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: وارد کردن تعداد مشخصی عدد در textbox که با یک عدد خاص شروع شود.
    نوشته شده توسط parseh21 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 00:23 صبح
  2. جدا کردن یک عدد خاص
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 13:28 عصر
  3. محدود کردن برخی از ستون های یک جدول خاص برای یک کاربر مشخص در SQL server
    نوشته شده توسط clicknow در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 15:39 عصر
  4. سوال: مخفی کردن یک ستون خاص در listview
    نوشته شده توسط kingtak در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 20:02 عصر
  5. پر کردن هر ستون DataGrid از نتیجه یک query خاص
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 21:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •