نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

  1. #1

    سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    سلام دوستان
    آیا راهی هست دیتا گرید ویو رو مثل گرید ویو سفارشی سازی کنیم؟؟؟؟؟
    عناوین رو فارسی میشه کرد اما میشه آیا برای یکیش جای بزرگتری رو در نظر گرفت؟؟؟؟؟
    خلاصه بشه به دلخواه تغییرش داد....

  2. #2

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط myysl97 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    آیا راهی هست دیتا گرید ویو رو مثل گرید ویو سفارشی سازی کنیم؟؟؟؟؟
    عناوین رو فارسی میشه کرد اما میشه آیا برای یکیش جای بزرگتری رو در نظر گرفت؟؟؟؟؟
    خلاصه بشه به دلخواه تغییرش داد....
    آری دوست من. خیلی راحت میشه ولی بیشتر توضیح بده ستونها رو چطوری میسازی؟

  3. #3

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    فعلا کار خاصی نکردم از دیتابیس خوندم و فقط فارسیش کردم
    از قسمت
    edit coulmn
    اومدم ستون اضافه کردم و تمام و دیگر هیچ
    میخوام به شکل بهتری نشونش بدم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    سلام
    اگر مشکلتون اندازه ستون هاست
    روی مثلث بالا گوشه سمت راست دیتاگرید کلیک کنید
    Edit Columns بعد فیلدتون رو انتخاب کنید و خاصیت Width رو تغییر دهید
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    سلام
    چطور توی دیتاگرید اعداد رو فارسی نشون میدن ؟
    من وقتی اعداد فارسی توی تکست باکس مینویسم , گرید ویو لاتین نشون میده ...
    در ضمن اگه ارقام رو سه رقم جدا کنم توی جمع و تفریق و ... خطا میده !

    یه چیزی مثل این میخوام :


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    برای نمایش اعداد به صورت فارسی کافیه خاصیت righttoleft را true کنی.
    در مورد سوال دوم هم بله خطا میده. وشما میتونی در زمانی که میخوای عمل خاصی روی داده انجام بدی ویرگول ها را با کد زیر برداری



    DGV.Rows["اندیس"].Cells["اندیس"].Value.ToString().Replace(",", "");

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: سفارشی سازی دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط rasoolf مشاهده تاپیک



    DGV.Rows["اندیس"].Cells["اندیس"].Value.ToString().Replace(",", "");
    ممنون
    بجای اندیس باید نام سطر و ستون رو نوشت ؟

تاپیک های مشابه

  1. مرتب سازی (sort) دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط alireza.b در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 18:48 عصر
  2. مرتب سازی صعودی یا نزولی دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط duji6967 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1392, 01:45 صبح
  3. تغییر سطر در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط jeus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 23:05 عصر
  4. اضافه کردن سطرهای دیتا گرید ویو به بانک
    نوشته شده توسط hamedn128 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 14:14 عصر
  5. بهینه سازی دیتا گرید و DropDownlist Box
    نوشته شده توسط Identifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •