نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساختن تنظیمات با چک باکس

  1. #1

    Question ساختن تنظیمات با چک باکس

    فرض کنید دو تا فرم داریم حالا من میخوام از فرم 2 زمانی که چک باکس تیک خورده باشه تو فرم 1 زمانی که روی تکست باکس میرم یه کاری انجام بده مودیفایر چکس باکس تو فرم 2 هم بابلیک کردم

    aaaaaaaaaa.jpg


            private void optionToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    frm.ShowDialog();
    }

    private void textBox1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 fr = new Form2();
    if (fr.checkBox1.Checked)
    {
    textBox1.Text = fr.checkBox1.Text;
    }
    }


    مشکل از کجاست؟
    آخرین ویرایش به وسیله master 1 : یک شنبه 02 شهریور 1393 در 17:11 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: ساختن تنظیمات با چک باکس

    سلام
    form2 رو سراسری تعریف کن.

  3. #3

    نقل قول: ساختن تنظیمات با چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    سلام
    form2 رو سراسری تعریف کن.
    یه کم توضیح میدید منظورتون اینه

            Form2 fr = new Form2();
    private void textBox1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {

    if (fr.checkBox1.Checked)
    {
    textBox1.Text = fr.checkBox1.Text;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله master 1 : یک شنبه 02 شهریور 1393 در 17:57 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: ساختن تنظیمات با چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط master 1 مشاهده تاپیک
    یه کم توضیح میدید
    ببین این خط رو خارج از متد ها بنویس:
    Form2 frm = newForm2();


    داخل متد ها هم با frm کار کن.

  5. #5

    نقل قول: ساختن تنظیمات با چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط morteza5358 مشاهده تاپیک
    ببین این خط رو خارج از متد ها بنویس:
    Form2 frm = newForm2();


    داخل متد ها هم با frm کار کن.
    بازم نمیشه ببینید من رو آپشن کلیک میکنم میرم فرم 2 چک باکس رو تیک میزنم دوباره میام تو فرم 1 که رو تکست باکس میرم ولی کار نمیکنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: ساختن تنظیمات با چک باکس

    بهتر بود مشکلتون رو دقیق تو پست اول مطرح میکردین.. :)
    راهکار های زیادی وجود داره
    یکیش اینه که فرم2 رو نبندی و فقط Show , Hide کنی.
    راه بعد اینه که وقتی چک باکس تیک میخوره، یه متغییر توی فرم مادر true بشه.
    و...

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز نشدن تنظیمات ساخت کلید و کمبو باکس
    نوشته شده توسط payafar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 10:20 صبح
  2. سوال: متوقف ساختن تایپ در تکست باکس پس از تعداد معینی کاراکتر
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 12:10 عصر
  3. سوال: نحوه ي ساختن تکست باکس و ليبل به اشکال غير از مستطيل
    نوشته شده توسط doostl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 18:44 عصر
  4. ساختن تکس باکس درون دایره با قابلیت درگ
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 17:17 عصر
  5. کمک در مورد ساختن آرایه از کلید و تکس باکس
    نوشته شده توسط ibd_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •