نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

  1. #1

    Question نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    تو برنامم از معماری سه لایه استفاده میکنم
    میخوام نتیجه استور پروسیجر رو تو کلاس رابط بین پایگاه و اینترفیس دریافت کنم و بعد ربطش بدم به گریدویو
    تو خود کلاسم نتیجه استورپروسیجر رو تو چی و چطوری باید دریافت کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    یک فانکشن با خروجی دیتاتیبل با دسترسی پابلیک در کلاستان تعریف کنید
    در داخل این تابع میتونید نوع کامندتون را ازنوع استورد پورسیجر انتخاب کنید
    و اطلاعاتتان را با دیتا اداپتر در یک دیتا تیبل fill کرده و آن دیتا تیبل را ریترن کنید
    و سپس در کلاس فرمتان ، این خروجی را به خاصیت دیتاسورس دیتا گرید نسبت دهید
    .
    .
    امیدوارم مطلب را رسانده باشم
    هرچند که اکثر کاربرها نمونه کد میخواند و از هلو برو تو گلو خوششان میاد

  3. #3

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    ممنون از لطفتون دوست عزیز
    من فکر میکردم چون sp نوشتم و با linq کار می کنم دیگه نیاز به cmd,da نیست

  4. #4

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    دوست عزیز من یه همچین کدی نوشتم اجرا نکردم ولی فکر میکنم اشتباست
    public DataTable showseg()
    {

    SqlCommand cmdvs = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter daS = new SqlDataAdapter(cmdvs);
    DataTable dts = new DataTable();
    DataSet DS = new DataSet();
    cmdvs.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    dts = null;
    daS.Fill(DS, "SegmentInfo");
    dts=DS.Tables["SegmentInfo"];
    return dts;

    }



    کانکشن کامندمو چی باید بذارم که با linq مرتبط شه؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    سلام
    یک کلاس می سازی
     public static Array SupplierActive()
    {
    var db = new CameraDataClassesDataContext();
    var list = db.sp_Supplier_ListActive().ToArray();
    return list;
    }

    و درفرم هم فراخوانی می کنی

  6. #6

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    دوست عزیز این کد رو توی کلاس مربوطه نوشتم چون از معماری سه لایه استفاده میکنم یه کلاس کنترلی هم واسط بین این کلاس و فرمم هست
    تو کلاس کنترل که میخوام فراخوانیش کنم برام نمیارش پیکار باید کرد؟
    چون public static تعریف کردم اینطوریه؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش نتیجه استور یروسیجر در گرید ویو با واسطه کلاس

    ممنون از لطفتون دوست عزیز
    درست شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 09:47 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 07:27 صبح
  3. سوال: نمایش یک رکورد در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sajjad etemadfar در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 00:19 صبح
  4. سوال: نحوه نمایش اطلاعات انکریپت شده در گرید ویو
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 07:25 صبح
  5. نمایش اطلاعات بانک اکسس در گرید ویو
    نوشته شده توسط gabrieleb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •