نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

  1. #1

    Question مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید سایت.فکر میکنم مشکل از عنوان تاپیک مشخص باشه!ببینید اگه مثلا کاربر توی برنامه یه رکورد ثبت کنه که مثلا محتوای یکی از فیلدها "فیلم۱" باشه.اگه هنگامی که کاربر اون عدد ۱ رو وارد میکنه کیبوردش روی فارسی باشه , هنگامی که میخواد عمل جستجو رو هم انجام بده , توی کادر جستجو باید اون عدد 1 رو در حالی که کیبورد روی انگلیسی هست تایپ کنه. کسی میدونه چطوری میتونم این مشکلو رفع کنم؟ پیشاپیش ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    خب میتونی تکست باکستو جوری کد نویسی کنی که فقط حروف فارسی یا انگلیسی رو بگیره

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    ممنون از پاسختون.
    درسته . ولی مشکل این هست که اون فیلد برای مثلا نام فیلم هست. که کاربر باید حق داشته باشه هم کاراکترهای فارسی و هم انگلیسی وارد کنه. و واسه عدد، کاربر چه کیبوردش رو انگلیسی باشه چه رو فارسی، اون عدد رو فارسی میبینه (چون RightToLeft تکست باکس True هست) و درنتیجه متوجه این تفاوت نمیشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط farboodj1375 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید سایت.فکر میکنم مشکل از عنوان تاپیک مشخص باشه!ببینید اگه مثلا کاربر توی برنامه یه رکورد ثبت کنه که مثلا محتوای یکی از فیلدها "فیلم۱" باشه.اگه هنگامی که کاربر اون عدد ۱ رو وارد میکنه کیبوردش روی فارسی باشه , هنگامی که میخواد عمل جستجو رو هم انجام بده , توی کادر جستجو باید اون عدد 1 رو در حالی که کیبورد روی انگلیسی هست تایپ کنه. کسی میدونه چطوری میتونم این مشکلو رفع کنم؟ پیشاپیش ممنون.
    ُسلام.
    چندین راه برای این کار وجود داره. یه راه ساده می تونه چک کردن در سمت برنامه کاربردی شما و در سمت کدهای سی شارپ با استفاده از متد Replace باشه . کد زیر عدد 1 انگلیسی رو جایگزین عدد ۱ فارسی میکنه :
    TxtMovie.Text.Replace('۱', '1');

    راه بالا در واقع پیشگیری است. اگر هم داده هایی رو دارید که بصورت اعداد فارسی ذخیره شدن، می تونید با کد زیر اونها رو تصحیح کنید (درمان). منظور از MovieName نام فیلدی است که نام فیلم رو نگهداری میکنه :
    Update TblMovie Set MovieName = Replace(MovieName,'۱','1')

    کدهای بالا رو می تونید در یک خط به سایر ارقام هم تعمیم بدید :
    TxtMovie.Text.Replace("۱", "1").Replace('۲','2');

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    خیلی ممنون از پاسختون . درسته با این روش میشه این مشکلو دور زد.

    و یه سوال دیگه . اگه نوع فیلد در یانک اس کیو ال از نوع int باشه و کاربر عدد رو فارسی بخواد ثبت کنه ، برنامه ارور میده . نمیشه عدد فارسی ذخیره کرد؟ باید با همین روش انگلیسیش کنیم حتما؟! راه دیگه ای نداره؟
    بازم ممنون از جوابتون.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در تفاوت اعداد فارسی و انگلیسی که در ظاهر یکی هستن .. برای جستجو در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط farboodj1375 مشاهده تاپیک
    اگه نوع فیلد در یانک اس کیو ال از نوع int باشه و کاربر عدد رو فارسی بخواد ثبت کنه ، برنامه ارور میده . نمیشه عدد فارسی ذخیره کرد؟ باید با همین روش انگلیسیش کنیم حتما؟! راه دیگه ای نداره؟
    بازم ممنون از جوابتون.
    اعداد فارسی برای sql server ناشناخته است، بنابراین باید به هر روشی که تمایل دارید (یا سمت سی شارپ یا سمت sql) ورودی های عددی رو کنترل کنید که مقدار صحیح درج بشه.
    اگر تعداد جاهایی که باید عدد وارد کنید زیاد هستش برای راحتی کار خودتون یک کلاس بنویسید که نتیجه خروجی اون برگشت اعداد فارسی بصورت انگلیسی هست. اینجوری فقط یکبار کد تبدیل رو می نویسید و دیگه هر بار از دستور Replace استفاده نمی کنید.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش متن فارسی و انگلیسی با هم در یک فیلد خروجی کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط dashtban3240 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 14:06 عصر
  2. سوال: مشکل جدول Php با فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط agent47 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 20:37 عصر
  3. مشکل bdlefttoright با اعداد فارسی
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 14:09 عصر
  4. مشکل چیدمان و اعداد فارسی در Rave
    نوشته شده توسط David74 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 21:43 عصر
  5. نمایش اعداد فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •