نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    Cool اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    سلام به همگی
    به عنوان مثال من یه برنامه نوشتم حالا می خوام تو این قسمت ویندوز بزارم منظورم همون قسمته برنامه های پیشه ساعته.
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    از این کلاس http://qt-project.org/doc/qt-5/QSystemTrayIcon.html استفاده کن
    مثال ازاستفاده :
    http://www.7khatcode.com/985/%DA%AF%...?show=985#q985

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    ممنون از راهنماییت
    از اون لینک Qt که چیزی نفهمیدم
    بیشتر از رو مثاله فهمیدم چی شده حالا یه سوال این مثال فقط menu هارو میسازه من چجوری بش بگم که مثلا item 1 رو زد فلان چیزو باز کنه باز کنه

  4. #4

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    باید سیگنال triggered منو رو connect کنی به SLOT خودت مثلا این کد رو اجرا کن

    #include <QApplication>
    #include <QSystemTrayIcon>
    #include <QMenu>
    #include <QAction>
    #include <QFileDialog>


    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QApplication a(argc, argv);


    QSystemTrayIcon *trayIcon=new QSystemTrayIcon();
    QMenu *menu=new QMenu("title");
    menu->addAction("Open file");
    menu->addAction("Exit");
    trayIcon->setContextMenu(menu);
    trayIcon->setIcon(QIcon("D:\\icon.png"));
    trayIcon->show();
    trayIcon->showMessage("Title","Hi Im here !");


    QObject::connect(menu,&QMenu::triggered,[](QAction* act){
    const auto& text = act->text();
    if(text=="Exit"){
    QApplication::exit();
    }
    else if(text=="Open file"){
    QFileDialog::getExistingDirectory();
    }
    });


    QApplication::setQuitOnLastWindowClosed(false);


    return a.exec();
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    من اینو می خواستم اجرا کنم ولی کلی ارور داد
    خودت یه نگاهی بنداز

  6. #6

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    درود.

    یه مثال تو خود کیوت هست برای اینکار پوشه ی example ها رو یه نگاه بنداز با یه اسمی مثل tray icon.

    محمد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    درود.

    یه مثال تو خود کیوت هست برای اینکار پوشه ی example ها رو یه نگاه بنداز با یه اسمی مثل tray icon.

    محمد.
    ]
    گشتم نبود با این اسم اگه میشه اسم دقیقش رو بگین یا همینجا ضمیمش کن
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    نقل قول نوشته شده توسط raminlich مشاهده تاپیک
    من اینو می خواستم اجرا کنم ولی کلی ارور داد
    خودت یه نگاهی بنداز
    باید flag
    C++‎‎‎‎‎‎‎11 رو فعال کنید http://www.7khatcode.com/580/%D8%A7%...?show=580#q580
    Qt5 به بالا هم باید داشته باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    ممنون ولی یه مشکل دیگه
    #include "mainwindow.h"
    #include <QApplication>
    #include <QSystemTrayIcon>
    #include <QMenu>
    #include <QAction>
    #include <QFileDialog>
    #include <QMessageBox>
    int main(int argc, char *argv[])
    {
    MainWindow w;
    QApplication a(argc, argv);
    QSystemTrayIcon *trayIcon=new QSystemTrayIcon();
    QMenu *menu=new QMenu("TimeUsage");
    menu->addAction("Open");
    menu->addAction("Exit");
    trayIcon->setContextMenu(menu);
    trayIcon->show();
    trayIcon->showMessage("TimeUsage","TimeUsage Is Here!");

    QObject::connect(menu,&QMenu::triggered,[](QAction* act){
    const auto& text = act->text();
    if(text=="Exit"){
    QApplication::exit();
    }
    else if(text=="Open"){
    w.show();
    }
    });


    QApplication::setQuitOnLastWindowClosed(false);

    return a.exec();
    }


    یه ارور میده تا حالا ندیدم
    'w' is not captured

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در notifaction area win7

    حلش کردم
    باید Mainwindow w رو می بردم زیر QAplication
    خط 20 هم باید اینطوری مینوشتم
    QObject::connect(menu,&QMenu::triggered,[&w](QAction* act){

تاپیک های مشابه

  1. اجرا شدن برنامه تهیه شده با Access بدون اینکه Access
    نوشته شده توسط arian_pro در بخش Access
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 10:16 صبح
  2. قابلیت دریافت ورودی موقع اجرا شدن برنامه
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 07:46 صبح
  3. اجرا شدن برنامه فقط برای یک بار
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 15:54 عصر
  4. اجرا شدن برنامه قبل از بالا آمدن کل ویندوز
    نوشته شده توسط Hassan-Ahmadi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 14:31 عصر
  5. مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •