نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    با سلام
    من نرم افزاری رو آماده کردم که همه کارش با دیتابیس Sqlserver هست. کانکشن استرینگ رو هم بصورت زیر ایجاد کردم :

    SqlConnection my_cn = new SqlConnection("server = .\\MSSQLSERVER2008;database=HarmDatabase;Integrate d Security=True;");

    و نیز احتمالا ممکنه بصورت شبکه هم استفاده بشه(شاید).
    از طرفی در بعضی منابع دیدم که بجای اتصال به سرور از اتصال به فایل mdf داخل دایرکتوری برنامه استفاده کردند. می خواستم قبل اینکه برنامم رو ستاپ کنم تفاوت بین این دو برام مشخص بشه و بدونم که کدوم بهتره و مزایا و معایبشون چیه؟
    البته داخل سایت جستجو کردم که توضیح کلی در مورد مزایا و معایب استفاده از هر کدوم رو پیدا نکردم.
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    از طرفی در بعضی منابع دیدم که بجای اتصال به سرور از اتصال به فایل mdf داخل دایرکتوری برنامه استفاده کردند
    سوالتون رو متوجه نشدم
    ببینید وقتی شما دارید از دیتابیس اس کیو ال استفاده می کنید 2 حالت داره :
    1: دیتابیس شما با پسوند SDF هست که یه نوع بانک کوچیک مثل اکسس هست و برای استفاده ز اون نیاز به برنامه اس کیو ال نیست
    2 : دیتابیس شما با پسوند MDF و LDF هست در این حالت شما سه حالت دارید :
    الف : می خواهید از نسخه اکسپرس اس کیو ال استفاده کنید , کاه در این حالت فقط کافیه برنامه SQL Exprees رو نصب کنید و نیاز به اتچ کردن دیتابیس ندارید و قاعدتا کانکشن استرینگ اون هم متفاوت هست .
    ب : می خواهید از نسخه های غیر اکسپرس اس کیو ال استفاده کنید که در این حالت شما باید ابتدا یکی از نسخه های برنامه SQL رو نصب و دیتابیس رو اتچ کنید و کانکشن استرینگ مخصوص این حالت رو هم تنظیم کنید .
    حالا شاید بپرسید که چه تفاوتی بین نسخه اکسپرس و دیگر نسخه ها داره ؟ به طور خلاصه یک سری امکانات رو به صورت محدود در اختیارتون میزاره مثل حجم دیتابیس نمی تونه تا فلان حجم باشه و ... ( برید مطالعه کنید )
    ج) در این حالت هیچ تفاوتی با حالت ب نیست و فقط کافیه در کانکشن استرینک ای پی سرور و چند تنظیم دیگه تغییر کنه همین .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    public static string GetConnectionString { get { return File.ReadAllLines(@"Database\File.txt")[0]; } }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    با تشکر از توجه تون.
    این کانکشن مربو به کدوم نوع SQL هست؟
    >

    connectionString="Server=.\SQLExpress;AttachDbFile name=|DataDirectory|\MyDatabase.mdf;Database=MyDat abaseForTesting;Trusted_Connection=Yes;"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    طوری که متوجه شدم کانکشن فوق مربوط به اتصال به SQLServer Express هست. درسته؟ بواقع نحوه اتصال به دیتابیس در SQLServer Express همین روش هست.
    حالا اگه من از نسخه اینترپرایس استفاده کنم دیگه نیازی به گذاشتن فایلهای mdf و ldf در دایرکتوری برنامه نیست و باید دیتابیس رو در هنگام لود شدن اولیه برنامه در نسخه اینترپرایس سیستم مقصد ری استور کنم درسته؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: تفاوت بین دو نوع کانکشن استرینگ اتصال به سرور یا اتصال به فایل در پایگاه داده SQLServer

    نگاه کنید شما در هر صورتدو فایل که دیتابیس شماست رو دارید در نحوه اتصال به صورت اکسپرس در کانکشن استرینگ آدرس فایل رو ذکر می کنی اما در انواع دیگه میای به اصطلاح اتچ می کنی یعنی اس کیو ال رو اجرا و بعد مراحل اتچ یک دیتابیس رو یک بار برای همیشه انجام می دی که در این مرحله آدرس فایل رو هم از شما می خواد .

تاپیک های مشابه

  1. فرق این دو نوع کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط zidanerfan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 09:57 صبح
  2. سوال: اتصال به پایگاه داده sqlServer با wcf
    نوشته شده توسط hahaie در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 19:24 عصر
  3. آموزش: اتصال پایگاه داده SQLServer به Microsoft visual C#‎‎.net
    نوشته شده توسط mchatavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 20:18 عصر
  4. اتصال یک پایگاه داده SQLserver 2000 به#C
    نوشته شده توسط atefeh_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 06:54 صبح
  5. ذخیره سازی کانکشن استرینگ اس کیوال سرور در وب کانفیگ؟
    نوشته شده توسط Amin_tus در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •