نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به local variable در local class

  1. #1

    دسترسی به local variable در local class

    سلام به دوستان
    تو برنامه زیر داخل متد testOne یه local class نوشتم به نام inTest که در داخل اون یه متد دیگه به نام inTestOne پیاده سازی شده .
    همون طور که میبینید متغییر x داخل متد shadow شده . من میخوام از داخل متد inTestOne به متغییر x مربوط به متد testOne دسترسی داشته باشم .
    اما وفتی با this این کارو میکنم ارور میگیره (خط 8th که کامنت شده) . چطوری میتونم این کارو کنم؟




    public class Test { 
    int testOne(){ //member method
    int x=5;
    class inTest // local class in member method
    {
    void inTestOne(int x){
    System.out.print("x is "+x);
    // System.out.print("this.x is "+this.x);
    }
    }
    inTest ins=new inTest(); // create an instance of inTest local class (inner class)
    ins.inTestOne(10);
    return 0;
    }
    public static void main(String[] args) {
    Test obj = new Test();
    obj.testOne();
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به local variable در local class

    اینکه وقتی this میذارید ارور میده دلیلش اینکه this برای دسترسی به متغیر های نمونه ی کلاسی که درونش تعریف شده هست.اما در اینجا در کلاس inTest متغیری تعریف نشده.
    اما اینکه چطوری به متغیر x متد testOne دسترسی داشته باشیم رو نمیدونم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: دسترسی به local variable در local class

    چون x توی کلاس Test تعریف نشده خوب نمیتونید با this ازش استفاده کنید.
    و x یک متغیر محلی تابع شامل کلاس درونیتون هست و این جور متغیر ها رو وقتی که final باشن میشه بهشون دسترسی داشت فقط.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: دسترسی به local variable در local class

    در حال حاضر راهی وجود نداره برای اینکه جفتشون همنام باشن و بهشون دسترسی داشت، تنها راهش همونه که اسمشون متفاوت باشه.

تاپیک های مشابه

  1. متغیرمحلی با نوع های بی نام (Implicity Typed Local Variable)
    نوشته شده توسط zkazemi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 17:55 عصر
  2. سوال: Use unassigned local variable
    نوشته شده توسط ghacem.sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1387, 20:08 عصر
  3. سوال: Use of unassigned local variable
    نوشته شده توسط parikhanoom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 22:59 عصر
  4. error unused local variable
    نوشته شده توسط soheil3242 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 00:04 صبح
  5. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •