نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

  1. #1

    گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    باسلام میخواستم بدونم چطوری میتونم گزارش گیری کنم بر اساس تاریخ داخل نرم افزار استیمول .

  2. #2

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول


  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط karasdf مشاهده تاپیک
    باسلام میخواستم بدونم چطوری میتونم گزارش گیری کنم بر اساس تاریخ داخل نرم افزار استیمول .
    باسلام
    میشه بیشتر توضیح بدهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    در چه حد بلدین
    مثلا میتونید یه دیتاتیبل نشون بدین؟

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    در چه حد بلدین
    مثلا میتونید یه دیتاتیبل نشون بدین؟
    من بلدم درحد اینکه بتونم اطلاعات رو به صورت کامل ببرم داخل استیمول.
    میشه لطفا با یه برنامه روی سیستم خودتون این کارو انجام بدید و سورس رو اینجا بزارید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    عزیز ج من ندادین .
    میتونید یه دیتاتیبل بایند کنید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    http://www.stimulsoft.com/en/videos?...&page=9&id=132
    برای دیدن روی عکس فلش کلیک کنید

  8. #8

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    http://www.stimulsoft.com/en/videos?...&page=9&id=132
    برای دیدن روی عکس فلش کلیک کنید
    میشه لطفا با یه برنامه روی سیستم خودتون این کارو انجام بدید و سورس رو اینجا بزارید .

  9. #9

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    باسلام
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc =
    new System.Globalization.PersianCalendar();
    string dateNow = "";
    string day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    string month = pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string year = (pc.GetYear(DateTime.Now)).ToString();//.Substring(2, 2);

    if (day.Length == 1)
    day = "0" + day;

    if (month.Length == 1)
    month = "0" + month;

    dateNow = year + "/" + month + "/" + day;

    DateTime fd = Convert.ToDateTime(df.GetSelectedDateInDateTime(). ToShortDateString());
    DateTime ed = Convert.ToDateTime(de.GetSelectedDateInDateTime(). ToShortDateString());

    string fDate = df.GetSelectedDateInPersianDateTime().ToShortDateS tring();
    string eDate = de.GetSelectedDateInPersianDateTime().ToShortDateS tring();

    StiVariable NowDate = new StiVariable("Date", "NowDate", typeof(string), dateNow, false);
    StiVariable FirstDate = new StiVariable("Date", "FirstDate", typeof(string), fDate, false);
    StiVariable EndDate = new StiVariable("Date", "EndDate", typeof(string), eDate, false);


    using (var db = new DataClasses1DataContext())
    {
    var print = (db.TypeCamerConstants(fd, ed));
    stiReport1.Load("TypeCamerConstants.mrt");
    stiReport1.RegData("db1", print.ToList());
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(NowDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(FirstDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(EndDate);
    stiReport1.Show();
    }
    }

    df.GetSelectedDateInDateTime().ToShortDateString()

    تاریخ است که کامپونت شمسی می خوانم برای شماه هر چیزی می تواند باشد
    TypeCamerConstants(fd, ed)

    اسم sp من است که با 2متغییر است
    بنظرم منظور شما این خطها
     StiVariable NowDate = new StiVariable("Date", "NowDate", typeof(string), dateNow, false);
    StiVariable FirstDate = new StiVariable("Date", "FirstDate", typeof(string), fDate, false);
    StiVariable EndDate = new StiVariable("Date", "EndDate", typeof(string), eDate, false);

    و
    خط
     stiReport1.Dictionary.Variables.Add(NowDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(FirstDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(EndDate);

    است

  10. #10

    نقل قول: گزارش گیری بر اساس تاریخ در استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    باسلام
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc =
    new System.Globalization.PersianCalendar();
    string dateNow = "";
    string day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    string month = pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string year = (pc.GetYear(DateTime.Now)).ToString();//.Substring(2, 2);

    if (day.Length == 1)
    day = "0" + day;

    if (month.Length == 1)
    month = "0" + month;

    dateNow = year + "/" + month + "/" + day;

    DateTime fd = Convert.ToDateTime(df.GetSelectedDateInDateTime(). ToShortDateString());
    DateTime ed = Convert.ToDateTime(de.GetSelectedDateInDateTime(). ToShortDateString());

    string fDate = df.GetSelectedDateInPersianDateTime().ToShortDateS tring();
    string eDate = de.GetSelectedDateInPersianDateTime().ToShortDateS tring();

    StiVariable NowDate = new StiVariable("Date", "NowDate", typeof(string), dateNow, false);
    StiVariable FirstDate = new StiVariable("Date", "FirstDate", typeof(string), fDate, false);
    StiVariable EndDate = new StiVariable("Date", "EndDate", typeof(string), eDate, false);


    using (var db = new DataClasses1DataContext())
    {
    var print = (db.TypeCamerConstants(fd, ed));
    stiReport1.Load("TypeCamerConstants.mrt");
    stiReport1.RegData("db1", print.ToList());
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(NowDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(FirstDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(EndDate);
    stiReport1.Show();
    }
    }

    df.GetSelectedDateInDateTime().ToShortDateString()

    تاریخ است که کامپونت شمسی می خوانم برای شماه هر چیزی می تواند باشد
    TypeCamerConstants(fd, ed)

    اسم sp من است که با 2متغییر است
    بنظرم منظور شما این خطها
     StiVariable NowDate = new StiVariable("Date", "NowDate", typeof(string), dateNow, false);
    StiVariable FirstDate = new StiVariable("Date", "FirstDate", typeof(string), fDate, false);
    StiVariable EndDate = new StiVariable("Date", "EndDate", typeof(string), eDate, false);

    و
    خط
     stiReport1.Dictionary.Variables.Add(NowDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(FirstDate);
    stiReport1.Dictionary.Variables.Add(EndDate);

    است
    من میخوام براساس سرچی که انجام میدم از یه تاریخی رو تا یه تاریخ دیگه ایی رو روی دیتا گرید بیارم وبعدش اون خروجی رو به گزارش استیمول سافتم بفرستم .همین کار قصد من هستش

تاپیک های مشابه

  1. گزارش گیری بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط alicomputer در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 25
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 17:06 عصر
  2. سوال: گزارش گیری بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط moghadam1372 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 12:42 عصر
  3. سوال: گزارش گیری بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط nasser5050 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 00:14 صبح
  4. گزارش گیری بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط a-azad در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 09:56 صبح
  5. فیلتر و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ دیگر
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •