نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل چاپ سند فارسی با printdocument

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    مشکل چاپ سند فارسی با printdocument

    سلام دوستان

    کسی می دونه چطوری می تونم با کنترل printdocument خود سی شارپ یک سند فارسی رو پرینت بگیرم.

    من وقتی انجام میدم انگار زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه ........ مثلا می نویسه س ل ا م

    مثل اینکه باید یه سری کد برای زبان فارسی اضافه کنم؟؟؟؟

    راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل چاپ سند فارسی با printdocument

    کسی نیست به این سوال جواب بده؟ منم یه همچین مشکلی دارم. کاملا معلومه که شی PrintDocument از فرمت بندی فارسی پشتیبانی نمیکنه؟ کسی راهی داره؟ اگر با این شی نمیشه کلا چه راهی هست تا یه متن فارسیو پرینت کنیم؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل چاپ سند فارسی با printdocument

    چرا با streamReader بهش فایل رو بده
    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)        {
    st = new StreamReader(@"C:\Users\MohammadReza\Desktop\New Text Document.txt");
    printDocument1.DocumentName = "New Text Document.txt";
    printDocument1.Print();
    }

    private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)        {
    e.Graphics.DrawString(st.ReadLine(), new Font(FontFamily.GenericSansSerif, 12, FontStyle.Bold), Brushes.Black,0, 0);



    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل چاپ سند فارسی با printdocument

    اینم خروجی:
    f.jpg

تاپیک های مشابه

  1. مشکل چاپ متن فارسی باپرینتر HP 2014
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 36
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 16:52 عصر
  2. سوال: مشکل چاپ متن فارسی باپرینتر HP M1005
    نوشته شده توسط beettti در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 16:01 عصر
  3. سوال: مشکل در پرینت فارسی توسط PrintDocument
    نوشته شده توسط newbie2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 01:02 صبح
  4. مشکل در چاپ کاراکترهای فارسی گریدویو به word
    نوشته شده توسط maaaaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 12:54 عصر
  5. مشکل چاپ فارسی بدون استفاده از چیزی
    نوشته شده توسط Ich در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1383, 21:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •