نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

  1. #1

    ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    سلام
    من می خوام بدونم چه جوری کاربری که در سایت ثبت نام کرده و اسمش داخل دیتابیس (mysql) است چه جوری وقتی که کاربر با فرم وارد سایت شد یه بخش داشته باشه تا بتونه اطلاعات خودشو تغییر بده و جایگزین چیزای قبلیش در دیتابیس بشه

  2. #2

    نقل قول: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    به هر کاربر یه آیدی منحصر به فرد میدید. بعدش یه صفحه درست میکنید به نام مثلا profiles.php . که برای نمایش اطلاعات کاربر باید به این صفحه یه شماره آیدی بدی مثلا:
    1- url صفحت اینه: profiles.php?id=2454
    2- بعد توی صفحه profiles.php این شماره ی کاربر(2454) رو میگیری($_GET['id'])
    3- از دیتابس می خونی و نمایش میدی.
    4- برا ذخیره هم که چندتا کوئری سادس

  3. #3

    نقل قول: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    چه جوری تو صفحه profiles.php اطلاعات کاربرو از دیتابیس بگیرم به شکلی که بتونه اونارو تغییر بده

  4. #4

    نقل قول: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    $id = $_GET['id'];
    SELECT * FROM users WHRE id=$id

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    نقل قول: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    $id = $_GET['id'];
    SELECT * FROM users WHRE id=$id
    دوست عزیز Abolloty
    این دستور WHRE تو کد بالا یه E جا افتاده یعنی ایجوری بنویسش: WHERE

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    WLAN
    سن
    32
    پست
    213

    نقل قول: ساخت تنظیمات پروفایل برای کاربران

    اطلاعات کاربر در Input نمایش میدی که Value اینپونت رو برابر با فیلدهات در دیتابیس میزاری
    بعد از تغییر کاربر میاد Submit رو میزنه که اینجا شما باید کوئری Update رو اجرا کنید تا اطلاعات جدید جایگزین دیتاهای قبلی بشه

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت فایل منیجر برای کاربران
    نوشته شده توسط lakset در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 تیر 1393, 23:55 عصر
  2. سوال: ساخت سیستم عضویت برای کاربران یه فروشگاه!
    نوشته شده توسط ho3ink2 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1392, 00:49 صبح
  3. حرفه ای: ساخت کد یکتا برای کاربران
    نوشته شده توسط profnami در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 03:00 صبح
  4. ساخت صفحه شخصی برای کاربران
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 12:02 عصر
  5. ساخت Scrollbar با تنظیمات دستی برای کنترل فرمها
    نوشته شده توسط delphiprog3000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •