نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با فایل ها در سی شارپ

  1. #1

    Question کار با فایل ها در سی شارپ

    با سلام به دوستان گرامی
    چه طوری میتونم یه فایل txt رو بخونم و تو یه آرایه دوبعدی (مثلا 3 در 4) ذخیره کنم؟
    در فایل txt رشته هایی وجود دارد که با space از هم جدا شدند.می خوام یک رشته رو تا رسیدن به space از فایل txt بخواند و در یک خانه ارایه ذخیره کند در ضمن در ابتدای هر رشته علامت $ وجود دارد که می خوام قبل از قرارگرفتن رشته در آرایه علامت $ حذف بشه.

    پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: کار با فایل ها در سی شارپ

    using System.IO;

    string text = File.ReadAllText("c:\\text.txt");
    text = text.Replace("$", "");
    string[] s1 = text.Split(new char[] { ' ' });

    اگر تنها جدا کننده توی رشتت space باشه توی آرایه ی یک بعدی می شه ریختش .

  3. #3

    نقل قول: کار با فایل ها در سی شارپ

    ممنون از پاسخ شما.
    تو فایل txt علاوه بر Space رشته ها با Enter هم به سطر بعدی منتقل شدند.با اجرای کد بالا اولین رشته بعد از Enter نادیده گرفته میشود.اگه میشه یه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط 543310 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 12:24 عصر
  2. کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط 543310 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 11:36 صبح
  3. سوال: کار با فایل اکسل در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohammad7484 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1390, 08:15 صبح
  4. سوال: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 23:24 عصر
  5. سوال: کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط worldvomputer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 18:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •