نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

  1. #1

    چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

    سلام
    چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

  2. #2

    نقل قول: چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

    لطفا بیشتر توضیح دهید اطلاعات کافی نیست
    در قسمت <head> کد های اچ تی ام التان می توانید <title> ایجاد و در هر صفحه تایتل خود را وارد کنید

  3. #3

    نقل قول: چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

    واسه title اگه ثابت هستش من از سشن استفاده کردم ...

    واسه بدست اوردن url از ارایه SERVER_$ باید استفاده بکنی ... این تابع کلا" همه رو میده :

    <?php
    function curPageURL() {
    $pageURL = 'http';
    if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";}
    $pageURL .= "://";
    if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
    $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
    } else {
    $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
    }
    return $pageURL;
    }
    ?>


    واسه تست کردن https از isset استفاده کنیم بهتره

    	<?phpfunction curPageURL() { $pageURL = 'http'; if (isset($_SERVER['HTTPS'])){	$pageURL .= "s";} $pageURL .= "://"; if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {  $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } else {  $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } return $pageURL;}
    ?>


    منبع : http://webcheatsheet.com/php/get_current_page_url.php


    خودتم میتونی درست کنی اینو ببین : http://phpro.ir/%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D...%AF%D8%B1-php/
    آخرین ویرایش به وسیله arash691 : پنج شنبه 06 شهریور 1393 در 18:21 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: چجوری میشه تایتل هر پیجو عوض کرد؟همچنین کل url وو چجوری میشه گرفت؟

    برا اینکارها ثابت خوبه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: چه طور میشه میزان استفاده برنامه از منابع سخت افزاری سیستم رو اندازه گرفت؟
    نوشته شده توسط [younes] در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 21:20 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 22:12 عصر
  3. حرفه ای: چگونه میشه لیست مودم هایی که در ویندوز نصب شده اند را گرفت؟
    نوشته شده توسط kpprogrammer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 23:11 عصر
  4. چجوری میشه تایتل آهنگ رو پاک کرد و بدست آورد؟
    نوشته شده توسط Arash-For-Life در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 12:30 عصر
  5. چطور میشه مختصات صفحه رو عوض کرد؟
    نوشته شده توسط dr-h6666 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •