نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا در این کار از چیزی فراتر از operator overloading استفاده کرده اند؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    آیا در این کار از چیزی فراتر از operator overloading استفاده کرده اند؟

    با عرض سلام.
    عاقا سازندگان کیوت چطور همچین کاری کردند؟داریم اصلا؟
    QString str = "Hello world..!";
    QString str2 = str[2];

    الان چی کار کردند میشه با شی str مثل یه ارایه رفتار کرد؟

  2. #2

    نقل قول: عایا در این کار از چیزی فراتر از operator overloading استفاده کرده اند؟

    عملگر [] رو می تونید پیاده سازی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: عایا در این کار از چیزی فراتر از operator overloading استفاده کرده اند؟

    کیوت کار خاصی نمیکنه. این قانون خود string هست که میشه به کاراکتر n از رشته اشاره کرد.و بیشتر زبانهای برنامه نویسی
    E:\Projects\QT projects\QT5.2\testConsolebarnameNevis\TestConsole Barnamenevis\main.cpp:23: error: conversion from 'QCharRef' to non-scalar type 'QString' requested
    QString str2 = str[2];
    ^


    QStringstr="Helloworld..!"; QCharstr2=str[2];
    qDebug()<<str2;

تاپیک های مشابه

  1. آیا Jquery می تونه این کار رو برای من انجام بده؟؟؟
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 20:46 عصر
  2. آیا این کار با CSS Friendly فرقی می کنه ؟!!!!
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 21:12 عصر
  3. آیا در این سایت کسی از RadASM برای برنامه نویسی استفاده میکنه ؟
    نوشته شده توسط C.c0d3r در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:31 عصر
  4. به نظر شما اساتید ، آیا این کار منطقی است ؟
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 01:29 صبح
  5. آیا این کار سرعت را پایین می آورد
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 00:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •