نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

  1. #1

    scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    دوستان منظور از scope چیه و کجاها کاربرد داره؟
    یجوری بگید که بفهمیم ما.


    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    اگه اشتباه نکنم به محدوده بدنه تعریف یه کلاس، متد گفته میشه. {}

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    یه بخش از برنامه که یه شناسه شناخته شده داره - حوزه اون شناسه

    به گفته کتاب چگونه با سی پلاس.......
    وقتی یه متغییر محلی را در بلاکی تعریف میکنید - تنها میتوان در آن بلاک یا در بلاک های داخل آن بلاک به این متغییر دسترسی داشته باشیم

    چهار حوزه یک شناسه

    • function scope
    • file scope
    • block scope
    • function-prototype scope

  4. #4

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinam1370 مشاهده تاپیک
    دوستان منظور از scope چیه و کجاها کاربرد داره؟
    یجوری بگید که بفهمیم ما.


    با تشکر.

    جستجو چیز خوبیه : https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2057438

  5. #5

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir.bakhtiari مشاهده تاپیک
    یه بخش از برنامه که یه شناسه شناخته شده داره - حوزه اون شناسه

    به گفته کتاب چگونه با سی پلاس.......
    وقتی یه متغییر محلی را در بلاکی تعریف میکنید - تنها میتوان در آن بلاک یا در بلاک های داخل آن بلاک به این متغییر دسترسی داشته باشیم

    چهار حوزه یک شناسه

    • function scope
    • file scope
    • block scope
    • function-prototype scope
    scope از این چیزایی که فرمودید بیشتر هستن . این جا کامل توضیح دادم
    http://www.7khatcode.com/5267/%DA%A9...B1-c?show=5283

  6. #6

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    جناب اسد زاده ممنون از وقتی که گذاشتید.

    بله خودم میدونم که جستجو چیزه خوبیه ، ولی فک نمیکنم منظور شما این بوده باشه که من بیام کل تاپیک های این انجمن و بخونم تا بخام به اون چیزی که تو ذهنمه برسم ، مثلا همین لینکی که شما لطف کردید گذاشتید اگه دقت میکردید به عنوانش(معرفی و آموزش C++‎‎ به صورت گام به گام)،اصلا به نظر نمیرسه به scope ربطی داشته باشه ، اگه ربط داره ، پس حتما برای من گنگ بوده و نفهمیدم.

    ولی اگه منظور شما از جستجو تو همینجا از کادر جستجو هست ، باور کنید من همین کار رو کردم ، چون خیلی زودتر به جوابم میرسیدم ، ولی متاسفانه از جستجو هیچی دستگیرم نشد ،نگاه کنید:
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=3100630

    همونطور که به نظر میرسه ، فقط همین تاپیکی که زدم به scope ربط داشت و تو جستجو اولین تاپیک شد.



    حالا ممنون میشم اگه بگید من باید به کجای این لینک دقت میکردم؟نفهمیدم به کجاش دقت کنم.


    با تشکر.

  7. #7

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    بازهم بدون مطالعه در مورد یکی از مباحث اصلی در مورد آن سوال میشود. این تالار برای کمک به یکدیگر است، نه کمک یک عده که بیشتر میدانند به عده ای که حوصله ندارند کتب و متون آموزشی را بخوانند و تمرین کنند.

  8. #8

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط ciavosh مشاهده تاپیک
    بازهم بدون مطالعه در مورد یکی از مباحث اصلی در مورد آن سوال میشود. این تالار برای کمک به یکدیگر است، نه کمک یک عده که بیشتر میدانند به عده ای که حوصله ندارند کتب و متون آموزشی را بخوانند و تمرین کنند.
    پس اینطور میشه از حرفتون نتیجه گرفت که ، اینجا جای شما دوستانی هست که سی++ رو کاملا واردید ، و ما تازه کارها که هیچ اطلاعاتی نداریم ، نباید اینجا باشیم ، چون با اطلاعات پایینمون نمیتونیم به کسایی که سی++ بلد هستند کمک کنیم، فکر نمی کنم این منطقی باشه.

    شما از کجا میدونید که من حوصله نداشتم کتب و متون آموزشی را بخونم؟؟؟ اگه الان بهتون بگم از 3 روز پیش دنبال scope بودم و سرچ زدم و گوگل کردم و نتونستم چیز زیادی پیدا کنم برای فهمیدن scope آیا باور میکنید؟


    من به تمام دوستانی که اینجا راهنمایی میکنن احترام میزارم و ممنونشون هستم ، خودم تا جایی که امکان داره سعی میکنم تو انجمن کمتر تاپیک بزنم تا وقت زیادی از دوستان رو نگیرم ، برای همین برای سوالاتم چندجایی رو انتخاب کردم چون رشته ی من برق قدرت هست ،خودآموز دارم سی++ یاد میگیرم، و این سوالات هم طبیعی هست.

    پس بعضیآ سعی کنن خودشونو حداقل جای من نزارند برای تصمیم گیری، و این رو هم مد نظر داشته باشند که این انجمن خودش مدیر داره ، اگه راهنمایی کردید و پست زدید بسیار سپاس گذار میشم ، و اگه نه دیگه تاپیک رو منحرف نکنید.

    با تشکر.

    شما دوسته عزیز اگه منبعی،لینکی دارید ، خوشحال میشم اینجا بگزارید.

  9. #9

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط ciavosh مشاهده تاپیک
    بازهم بدون مطالعه در مورد یکی از مباحث اصلی در مورد آن سوال میشود. این تالار برای کمک به یکدیگر است، نه کمک یک عده که بیشتر میدانند به عده ای که حوصله ندارند کتب و متون آموزشی را بخوانند و تمرین کنند.
    یعنی چی ؟؟
    این سایت برای این درست شده که کسایی که سوال دارن بپرسن
    حالا نوع سولات ، کیفیت سوالات ، چگونگی سوالات ، طرفی که داره سوال میپرسه ، ..... به کسی مربوط نمیشه که بخواد اینجوری در موردش به اون طرف اظهار فضل کنه
    یه بنده خدایی یه سوالی پرسیده تا بیاین جواب بدین بهش هزار تا متلک و چرا پرسیدی و مگه نمیتونی سرچ کنیا ، مگه مطالعه بلد نیستی و ... بهش میگین
    که اصلا اون طرف بی خیال میشه دیگه سوال کنه
    اقا جواب سوال بلدین بدین .. بلد نیستین که هیچی
    منبع میدونین کمک کنین .. بلد نیستین هیچی
    راهی دیگه یی برای سوال دارین که بهینست بگین .. بلد نیستین سوال طرف را زیر ذره بین اشکال نذارین

  10. #10

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinam1370 مشاهده تاپیک
    یجوری بگید که بفهمیم ما.
    با گذاشتن این شرط، کار را برای پاسخ دهنده مشکل می کنید. ما چه می دونیم شما در چه سطحی هستید. اینکه رشته شما برق قدرته در یادگیری ++c چندان اهمیتی نداره
    اگه طالب یادگیری هستید دیگه شرط و شروط نداره ما هم که این مطالب را میذاریم اینجا که مادرزاد اینها را بلد نبودیم رفتیم جستجو کردیم ( منابع زبان انگلیسی و استاندارد ) و اینجا ارائه کردیم.می خواستم لینک زیر را برای شما بذارم اما می ترسیدم بگید سخته
    کاربرد scope یا محدوده فضای نام و محدوده محلی اینجا بحث شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?448698

  11. #11

    نقل قول: scope چیست و کجاها کاربرد داره؟

    چند تا لینک دادیم همراه با راهنمایی های لازم دیگه نیازی برای جرو بحث نیست...تاپیک قفل شد ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 23:44 عصر
  2. TidByte چیست و نحوه کاربرد با مثال؟
    نوشته شده توسط rayangostar_co در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 11:04 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 23:48 عصر
  4. سوال: لیست جنریک چیست و چه کاربردی داره؟
    نوشته شده توسط BestLover در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •