نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پر کردن کامبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    پر کردن کامبو باکس

    سلام دوستان
    من یک دیتا گرید ویو دارم که یکی از سلول هاش کامبوباکسیه
    می خوام موقعی که سطر جدید اضافه شد اتوماتیک کامبوباکس اون سلول فیل ( پر) بشه
    دیتا گرید ویوم به بانک وصل نیست و همه اطلاعاتش دستی وارد میشه به جز کامبو باکسه که اطلاعاتش از پایگاه داده گرفته میشه.
    از این کد واسه پر کردن کامبو باکس استفاده می کنم و وقتی تو فرم لود فراخونیش می کنم فقط سطر اول دیتا گرید پر میشه و سطر های جدید خالین.

    SqlConnection Cn = new SqlConnection();
    Cn.ConnectionString = Teif.Properties.Settings.Default.Connection;
    SqlCommand Cm = new SqlCommand();
    Cm.Connection = Cn;
    Cm.CommandText = "SELECT fname +' '+ lname + ': ' + tb_role.caption as name from tb_user,tb_role where fk_role=tb_role.id";
    SqlDataReader Rd;
    Cn.Open();
    Rd = Cm.ExecuteReader();
    while (Rd.Read())
    {
    dgv_Info.Invoke(new Action(() =>
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dgv_Info.Rows)
    {
    (row.Cells[8] as DataGridViewComboBoxCell).Items.Add(Rd[0].ToString());
    }
    }));
    }
    Cn.Close();

    و وقتی اون رو تو اونت Rows Added فراخونیش می کنم سطر اول کامبو باکسه سه چهار بار پر میشه ولی سطر های جدید هیچ مشکلی ندارن و فقط یک بار اضافه می شن دوستان لطفا راهنمایی کنید واجبه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    نقل قول: پر کردن کامبو باکس

    کسی نیست جواب بده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: پر کردن کامبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_73 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یک دیتا گرید ویو دارم که یکی از سلول هاش کامبوباکسیه
    می خوام موقعی که سطر جدید اضافه شد اتوماتیک کامبوباکس اون سلول فیل ( پر) بشه
    دیتا گرید ویوم به بانک وصل نیست و همه اطلاعاتش دستی وارد میشه به جز کامبو باکسه که اطلاعاتش از پایگاه داده گرفته میشه.
    از این کد واسه پر کردن کامبو باکس استفاده می کنم و وقتی تو فرم لود فراخونیش می کنم فقط سطر اول دیتا گرید پر میشه و سطر های جدید خالین.

    SqlConnection Cn = new SqlConnection();
    Cn.ConnectionString = Teif.Properties.Settings.Default.Connection;
    SqlCommand Cm = new SqlCommand();
    Cm.Connection = Cn;
    Cm.CommandText = "SELECT fname +' '+ lname + ': ' + tb_role.caption as name from tb_user,tb_role where fk_role=tb_role.id";
    SqlDataReader Rd;
    Cn.Open();
    Rd = Cm.ExecuteReader();
    while (Rd.Read())
    {
    dgv_Info.Invoke(new Action(() =>
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dgv_Info.Rows)
    {
    (row.Cells[8] as DataGridViewComboBoxCell).Items.Add(Rd[0].ToString());
    }
    }));
    }
    Cn.Close();

    و وقتی اون رو تو اونت Rows Added فراخونیش می کنم سطر اول کامبو باکسه سه چهار بار پر میشه ولی سطر های جدید هیچ مشکلی ندارن و فقط یک بار اضافه می شن دوستان لطفا راهنمایی کنید واجبه

    دادا من اصلا متوجه سئوالت نشدم که قضیه چیه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون می شم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پر کردن کامبو باکس در گریدویو با کد نویسی
    نوشته شده توسط eternal67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1392, 11:59 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1391, 21:51 عصر
  3. سوال: طریقه پر کردن کامبو باکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط water_lily_2012 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1390, 08:36 صبح
  4. سورت کردن کامبو باکس
    نوشته شده توسط mohsenrahx در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 14:01 عصر
  5. باز کردن کامبو باکس
    نوشته شده توسط pinokio در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1383, 02:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •