نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

  1. #1

    اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    سلام

    من یک برنامه موزیک پلیر نوشتم. چطور میتونم برنامه ام رو به لیست Open With ویندوز اضاف کنم؟ یعنی وقتی روی یک موزیک کلیک کردم امکان اجرای موزیک به وسیله برنامه خودم ممکن باشه.

    مثل تصویر زیر:

  2. #2

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    من میخوام اینکار رو با برنامه نویسی و به زبان دلفی انجام بدم و تاپیکم رو در تالار دلفی زدم.. کی تاپیک منو منتقل کرده اینجا؟

    وقتی توی فلان تالار تاپیک میزنیم یعنی مربوط به همون تالاره نه تالار دیگه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    با رجیستری
    اول باید برنامت و به مسیر HKEY_CLASSES_ROOT\Applications معرفی کن . (برو تو مسیر قالبشو میبینی برای بقیه چطوره برا خودتم همونطور) ، باید کلید با یک نام (معمولا نام فایل اجراییت) بسازی بعد مسیر HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\<YOUR__FILE>\shell\ Open\command آدرس اجرایی فایلت و نحوه پاس دادن پارامترها باشه.

    بعدم برا هر فرمت تو مسیر HKEY_CLASSES_ROOT مثلا .mp3 بخش OpenWithList اسم برنامتو که تو قسمت بالا کیلدشو گذاشتی مینویسی

    در دلفی ببین چطور میشه به رجیستری کلید و مقدار اضافه کرد !

  4. #4

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    ممنون بابت اینکه جواب دادید.. ولی در واقع مشکلم از اینجا شروع میشه! برنامه در قسمت open with میاد و وقتی برنامه رو انتخاب میکنی برنامه باز هم میشه ولی موزیک رو اجرا نمیکنه.. در واقع باید برنامه موزیک رو به صورت ورودی بگیره و اجرا کنه ... مخصوصا که برنامه لیست پخش داره و باید بتونم وقتی تعداد زیادی آهنگ انتخاب شده اند و open with میشن همه رو بگیره و وارد لیست پخش کنه و اجرا کنه.


    پ.ن:من دکمه تشکر رو ندارم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    در اول جایی که در Applications برنامه رو معرفی میکنید بذارید %1 با یک فاصبه بعد از نام فایل اجرایی
    C:\..\MyPlayer.exe %1
    داخل برنامه هم با استفاده از تابع GetCommandLine یک رشته به شما برمیگرداند که ابتدا مسیر فایل اجرایی و پس از آن با یک فاصله نام فایل انتخاب شده است. البته تابع CommandLineToArgvW راحت تر میشه شاید !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    sobbhan عزیز در open with که می زنی یک تیک در پایین هست اون تیک رو فعال کن تمام موزیک هایی که با این پسوند هستند با موزیک پلیر شما باز می شوند.اگر هم باز نشد برنامه ات open file دارد؟ از اونجا باز کن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    ببینم یه زحمتی می کشی برنامه ات رو به ماهم بدهی؟

  8. #8

    نقل قول: اضاف کردن برنامه به لیست open with ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط C++‎‎‎,delphi مشاهده تاپیک
    sobbhan عزیز در open with که می زنی یک تیک در پایین هست اون تیک رو فعال کن تمام موزیک هایی که با این پسوند هستند با موزیک پلیر شما باز می شوند
    دوست عزیز خواسته بنده همینه ولی اینکار جواب نمیده!

    نقل قول نوشته شده توسط C++‎‎,delphi مشاهده تاپیک
    ببینم یه زحمتی می کشی برنامه ات رو به ماهم بدهی؟
    حتما.. هدف بنده اینه که پس از تکمیل منتشرش کنم.. انشاالله مشکلاتش که رفع شد هم توی همین سایت و هم سایر سایت ها منتشر خواهد شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن برنامه به لیست برنامه های open with
    نوشته شده توسط roboticsexpert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1393, 00:41 صبح
  2. سوال: اضافه کردن برنامه به منوی Open With
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 00:18 صبح
  3. مخفی کردن برنامه از لیست پروسسها
    نوشته شده توسط romina2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 15:46 عصر
  4. پنهان کردن برنامه از لیست Run و Process
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •