نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش نام جدول های بانک در combobox

  1. #1

    نمایش نام جدول های بانک در combobox

    سلام دوستان عزیز

    من می خوام اسم جدول های بانک رو توی یه کمبوباکس نمایش بدم چکار باید انجام بدم

    دوم اینکه اگر از کمبو باکس یکیو انتخاب کرد توی کد query هم نمایش داده شده
    مثلال :


    string query = "select * from t2"

    الان اسم جدول من t2 هست من می خوام این به صورت انتخابی از کمبو باکس شه

  2. #2

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    سلام
    این متد رو بنویس و هرجا خواستی فراخوانیش کن ، باید اسم کمبوباکس رو بهش پاس بدی ، ضمن اینکه کانکشن استرینگ رو بر اساس سیستم خودت ویرایش کن

            private void GetTableNames(ComboBox cbo)
    {
    SqlConnection sqlcon = new SqlConnection();
    SqlCommand sqlcmd = new SqlCommand();
    SqlDataReader sqldr;
    DataTable dt = new DataTable();
    sqlcon.ConnectionString = "Data Source=127.0.0.1;Initial Catalog=YourDB;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=1";
    sqlcmd.Connection = sqlcon;
    sqlcon.Open();
    sqlcmd.CommandText = "SELECT name FROM sys.tables";
    sqldr = sqlcmd.ExecuteReader();
    dt.Load(sqldr);
    sqlcon.Close();
    cbo.DataSource = dt;
    cbo.DisplayMember = "name";
    }


    فراخوانیش اینجوری میشه (این الان comboBox1 رو پر میکنه)
    GetTableNames(comboBox1);



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    ارتباط با بانک من از طریق oledb هست نمی شه با oledb توضیح دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    نقل قول نوشته شده توسط rerzaz مشاهده تاپیک
    ارتباط با بانک من از طریق oledb هست نمی شه با oledb توضیح دهید
    هرجا sql دیدی به جاش بذار oledb.
    مثلاً به جای sqlConnection بذار oledbConnection.
    کانکشن استرینگ هم که فرق داره واسه اکسس.

  5. #5

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    به جای sys باید اسم چی رو بزارم به این گیر می ده؟
    وقتی اجرا می کنم این خطا رو میده :

    An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleDbException' occurred in System.Data.dll


    Additional information: Could not find file 'E:\C#‎‎‎‎‎\Add Barcode\Add Barcode\bin\Debug\sys.mdb'.


    کد من هم هست :


    OleDbConnection OleDbcon = new OleDbConnection();
    OleDbCommand OleDbcmd = new OleDbCommand();
    OleDbDataReader OleDbdr;
    DataTable dt = new DataTable();
    OleDbcon.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=D:18415.accdb;" + "Persist Security Info=False";
    OleDbcmd.Connection = OleDbcon;
    OleDbcon.Open();
    OleDbcmd.CommandText = "SELECT name FROM 18415.tables";
    OleDbdr = OleDbcmd.ExecuteReader();
    dt.Load(OleDbdr);
    OleDbcon.Close();
    cbo.DataSource = dt;
    cbo.DisplayMember = "name";

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    ببینید ایناست:
    SQL:  SELECT name  FROM sysobjects WHERE  xtype= 'U' 

    ORACLE: SELECT * FROM user_tables

    ACCESS:SELECT Name FROM MSysObjects WHERE (Name Not Like "MSys*") AND (Type In (1,4,6)) ORDER BY Name

  7. #7

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    ببینید ایناست:
    SQL:  SELECT name  FROM sysobjects WHERE  xtype= 'U' 

    ORACLE: SELECT * FROM user_tables

    ACCESS:SELECT Name FROM MSysObjects WHERE (Name Not Like "MSys*") AND (Type In (1,4,6)) ORDER BY Name
    ممنون از راهنمایت می خواستم بدونم که msysobjects و msys* دقیقن چی هستن ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نمایش نام جدول های بانک در combobox

    سلام شاید سوال من خیلی به تاپیک ربط نداشته باشه ، گفتم یه تاپیک جدید نزنم !
    ------------
    من اطلاعات یه فیلد از جدول رو تو کمبوباکس آوردم ...
    چطور اطلاعات تکراری رو حذف کنم ؟
    مثلا توی جدول اسم - قاسم - چهار بار اومده با نام خانودگی متفاوت ، ولی من نام رو میخوام (الان توی لیست کمبوباکس) چهار تا قاسم هست ...

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن جدول های بانک به دیتاست
    نوشته شده توسط maktab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 14:07 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 11:50 صبح
  3. سوال: اضافه شدن تمام نام جدول های ی دیتاباس به کنترل combobox
    نوشته شده توسط bozhmehrani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1390, 20:58 عصر
  4. بدست آوردن نام جدول های اکسس با وی بی
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 06:50 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •