نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

  1. #1

    خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    با سلام خدمت دوستان عزيز

    برنامه اي كه نوشتم از sql براي برقراري ارتباط استفاده ميكنه .
    برنامه با زبان C#‎ و فريم ورك 3.5

    زماني كه برنامه در حال اجراس و من عبارتي رو براي جستجو تايپ كردم (توي تكست باكس txtSearch) و دكمه جستجو رو كليك كردم خطاي زير رو ميده
    NullReferenceExcetion was unhandled
    Object reference not set to an instance of an object.
    و از تيكه كد زير ايراد ميگيره
    string txt = (Application.OpenForms["frmSearch"].Controls["txtSearch"] as TextBox).Text;

    كسي ميدونه مشكلش چيه ؟؟؟؟
    لطفا راهنماييم كنين!!!!
    واقعا لازم دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    سلام
    این خط چیکار می کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    سلام

    frmSearch form1 = (frmSearch)Application.OpenForms["frmSearch"];
    string txt = form1.txtSearch.Text;

  4. #4

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    این خط چیکار می کنه؟
    اين خط كد رو توي يك كلاس نوشتم براي اينكه بتونم از تكست باكسي كه توي يه فرم ديگه هستش استفاده كنم (از مقداري كه كاربر تو اون تكست باكس وارد ميكنه در حين اجراي برنامه)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط anaram1991 مشاهده تاپیک
    اين خط كد رو توي يك كلاس نوشتم براي اينكه بتونم از تكست باكسي كه توي يه فرم ديگه هستش استفاده كنم (از مقداري كه كاربر تو اون تكست باكس وارد ميكنه در حين اجراي برنامه)
    خوب من این کار رو می کنم.
    یه کلاس تعریف کن به صورت static و داخلش یه متغیر sttic تعریف کن.
            public static class ali
    {
    public static string a = "";
    }

    بعد توی فرم اول هرجا که خواستی اطلاعات تکست باکس رو بریز داخل اون متغیر:
                ali.a = TextBox1.text;

    بعد توی فرم 2 هرجا که خواستی اون اطلاعات رو فراخوانی کن:
                TextBox12222.text = ali.a;

    1 بار که بریزی توش دیگه تا وقتی که کل برنامه بسته نشده اون اطلاعات داخل متغیر داخل کلاس ذخیره می مونه پس اگه جایی نیازی نداری ازش استفاده کنی مثلاً وقتی داری فرم دومی رو می بندی اطلاعات داخلش رو پاک کن.

  6. #6

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    اون كلاس رو فرق نميكنه كجا تعريف كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    بفرمائید:
    این برنامه رو نگاه کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط anaram1991 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزيز

    برنامه اي كه نوشتم از sql براي برقراري ارتباط استفاده ميكنه .
    برنامه با زبان C#‎‎ و فريم ورك 3.5

    زماني كه برنامه در حال اجراس و من عبارتي رو براي جستجو تايپ كردم (توي تكست باكس txtSearch) و دكمه جستجو رو كليك كردم خطاي زير رو ميده
    NullReferenceExcetion was unhandled
    Object reference not set to an instance of an object.
    و از تيكه كد زير ايراد ميگيره
    string txt = (Application.OpenForms["frmSearch"].Controls["txtSearch"] as TextBox).Text;

    كسي ميدونه مشكلش چيه ؟؟؟؟
    لطفا راهنماييم كنين!!!!
    واقعا لازم دارم
    به احتمال زیاد کنترلی که داری اشاره می کنی تو لیست کنترل های فرمت نیست (ببین کنترلت تو کانتینر دیگه ای هست یا نه ) یه دیباگ کن ببین متوجه می شی از چه

  9. #9

    نقل قول: خطای NullReferenceExcetion was unhandled در هنگام اجراي برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    بفرمائید:
    این برنامه رو نگاه کنید
    دستت درد نكنه forodo جان مشكلش حل شد
    ديگه اررور نميده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طرز فارسی كردن زبان كامپيوتر در هنگام اجراي برنامه
    نوشته شده توسط multiman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 00:56 صبح
  2. انتخاب فيلد و قراردادن شرط در هنگام اجراي برنامه در گزارش
    نوشته شده توسط majid_labbeiky در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 21:16 عصر
  3. Error هنگام اجراي برنامه vb.net روي سرور
    نوشته شده توسط KIMIA1981 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1388, 13:18 عصر
  4. سوال: خطای ArgumentException Was Unhandled
    نوشته شده توسط bghad1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 02:55 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 17:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •