با عرض ادب:
چگونه kernel خود را کامپایل کنیم؟
برای این کار باید source های کرنل(هسته اصلی لینوکس) را نصب کرده باشید(معمولا در جایی مانند usr/src/linux/) سپس برای اینکه تنظیمات خاصی روی module ها و قابلیت های هسته داشته باشید در دایرکتوری مربوط به سورس ها یکی از دستورات زیر را بزنید:
make config
make menuconfig
make xconfig
دستور آخر فقط در محیط x کار می کند. من دومی را توصیه می کنم. اگر خیلی کارتان درست است می توانید دستی فایل configuration را دستکاری کنید (فقط فرمت آن را حفظ کنید).
حالا نوبت کارهای با حال است:
make dep
make clean
make bzImage
make modules
make modules_install
make install
اولی dependency ها را راست و ریست می کند. دومی فایل های میانجی را برای یک کامپایل تر و تمیز پاک می کند. سومی اصل مطلب است که فایل کرنل را می سازد و آن را در جایی مثل arch/i686/ در محل سورس ها(یا جایی شبیه به آن می گذارد) دو تای بعدی هم که می توان حدس زد.
احتمالا بعد از اینکارها باید فایل کرنل ساخته شده را که گفتم کجاست بردارید و به جای کرنل فعلی تان که در boot/ هست بگذارید. اسم آن چیزی شبیه: vmlinuz-xxx هست.
تبریک! اگر مراحل فوق را انجام دادید و کرنل شما کار نکرد باید بگویم شما اولین و آخرین نفری نیستید که این مشکل را دارد. دوباره تلاش کنید.
***نوشته فوق بسیار کوتاه و فقط به منظور آشنایی کلی نوشته شده. توصیه می شود اگر به تخصص حرفه ای در این زمینه نیاز دارید از منابع تکمیلتر و یا اینترنت استفاده کنید.
یه عشق برنامه نویسی خفن