نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

  1. #1

    نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    دوستان در این قسمت نکاتی که در مورد لینوکس به نظرتان می رسد،بنویسید.
    با تشکر. :)

    فهرست نکات مهم:
    کامپایل کردن یک برنامه سی
    کامپایل کردن هسته
    نصب کردن یک برنامه از روی سورس

  2. #2
    چگونه یک برنامه سی را در لینوکس کامپایل و اجرا کنیم:
    برای کامپایل یک برنامه ساده را در لینوکس از کامپایلر لینوکس(GCC) استفاده می کنیم.
    برای نوشتن برنامه خود می توان از هر ابزاری استفاده کنید.vim وemacs متداولترین ویرایشگر ها هستند.در KDE نیز برنامه ای به نام Kwrite وجود دارد که در آن می توانید از از خاصیت Color Coding استفاده کنید.به هر صورت فرض کنید کدی مانند زیر در فایل hello.c در دایرکتوری
    /home/imanذخیره شده است.
    #include<unistd.h>
    int main()
    {
    printf("Hello Linux!");
    }
    حال ترمینال را باز کنید.و به دایرکتوری مذکور بروید.
    ~>cd /home
    ~/home>cd /iman

    مطمئن شوید که فایل مذکور در این فولدر وجود دارد.
    ~/home/iman/>ls

    حال دستور زیر را تایپ کنید:
    gcc –o hello hello.c

    این دستور فایل hello.c را کامپایل می کند و فایل اجرایی hello را می سازد.
    اگر فراموش کنید نام برنامه را وارد کنید (مثلا دستور زیر)
    gcc hello.c

    gcc فایل اجرایی به نام a.out را (در دایرکتوری جاری) می سازد.این کار مشکل خاصی ایجاد نمی کند اما اگر چند برنامه را در یک دایرکتوری کامپایل کنید،ممکن است دچار مشکل شوید.
    به این نکته هم توجه داشته باشید که نام اجرایی می تواند با نام فایل تفاوت داشته باشد:مثلا
    gcc –o something hello.c

    این دستور هیچ مشکلی ندارد و فایل اجرایی به نام something می سازد.

    خب حالا نوبت اجرا ی برنامه است.برای اجرای برنامه نام فایل اجرایی پس از <span dir=ltr>./</span> بنویسید:
    ./hello

    یا
    ./something

    راهکارهای بالا ساده ترین راه برای کامپایل یک برنامه در لینوکس است.برای برنامه های پیچیده تر باید از دستوراتی چون make استفاده کنید.
    شاد و خرم باشید.

  3. #3
    با عرض ادب:
    یک مطلب جنبی: در پروژه اولیه GNU که gcc جزو آن است برای gcc محدودیت به یک زبان خاص در نظر گرفته نشده است. شما با همین دستور gcc البته با کمی بالا و پایین کردن پارامتر ها می توانید بنامه هایی به زبان های pascalو ++c و java و fortran و غیره را کامپایل کنید. هر چند که توصیه می شود برای برخی زبان ها از فایل اجرایی کامپایلر دیگری (به عنوان مثال از ++g برای ++c) استفاده کنید.

    یه عشق برنامه نویسی خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  4. #4
    با عرض ادب:
    چگونه kernel خود را کامپایل کنیم؟
    برای این کار باید source های کرنل(هسته اصلی لینوکس) را نصب کرده باشید(معمولا در جایی مانند usr/src/linux/) سپس برای اینکه تنظیمات خاصی روی module ها و قابلیت های هسته داشته باشید در دایرکتوری مربوط به سورس ها یکی از دستورات زیر را بزنید:

    make config
    make menuconfig
    make xconfig

    دستور آخر فقط در محیط x کار می کند. من دومی را توصیه می کنم. اگر خیلی کارتان درست است می توانید دستی فایل configuration را دستکاری کنید (فقط فرمت آن را حفظ کنید).
    حالا نوبت کارهای با حال است:

    make dep
    make clean
    make bzImage
    make modules
    make modules_install
    make install

    اولی dependency ها را راست و ریست می کند. دومی فایل های میانجی را برای یک کامپایل تر و تمیز پاک می کند. سومی اصل مطلب است که فایل کرنل را می سازد و آن را در جایی مثل arch/i686/ در محل سورس ها(یا جایی شبیه به آن می گذارد) دو تای بعدی هم که می توان حدس زد.
    احتمالا بعد از اینکارها باید فایل کرنل ساخته شده را که گفتم کجاست بردارید و به جای کرنل فعلی تان که در boot/ هست بگذارید. اسم آن چیزی شبیه: vmlinuz-xxx هست.
    تبریک! اگر مراحل فوق را انجام دادید و کرنل شما کار نکرد باید بگویم شما اولین و آخرین نفری نیستید که این مشکل را دارد. دوباره تلاش کنید.
    ***نوشته فوق بسیار کوتاه و فقط به منظور آشنایی کلی نوشته شده. توصیه می شود اگر به تخصص حرفه ای در این زمینه نیاز دارید از منابع تکمیلتر و یا اینترنت استفاده کنید.


    یه عشق برنامه نویسی خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  5. #5
    چگونه یک برنامه را از روی سورس نصب کنیم؟
    سطح:مبتدی
    این مطلب برای دوستانی نوشته شده که به تازگی به دنیای لینوکس وارد شده اند.در ویندوز برای نصب یک برنامه به سادگی روی آیکون Setup کلیک می کردید و با دو سه تا اینتر برنامه نصب می شد.
    در لینوکس برای نصب برنامه دو راه متفاوت وجود دارد:
    1. نصب از روی سورس
    2. نصب به کمک مدیر بسته (Package Manager)
    در اینجا قصد داریم نصب به روش اول را توضیح دهیم.

    سورس برنامه ها همگی به صورت زیپ شده عرضه می شوند(به صورت استاندارد)فرمت این فایلها معمولا tarball است.و این فایلها عموما با پسوند .tar هستند اما اگر از ابزارهایی چون Gzip یا Bzip2 استفاده شده باشد،پسوند آن به tar.gz (یا .tgz) و .tar.bz2 تغییر می یابد.
    در این جا یک سوال پیش می آید.چرا در لینوکس برنامه ها به این صورت عرضه می شوند؟ جواب این است که برنامه ها در این حالت حجم بسیار کمی پیدا می کنند و دریافت آنها از اینترنت یا کپی آنها به روی فلاپی به راحتی انجام می شود.(Ratio فشرده سازی در tarball ها بین 17 تا 25 درصد است.یعنی فایل 1 مگی بین 170 تا 250 کیلوبایت می شود)
    خب.برویم سر بحث اصلی.
    بعد از دریافت برنامه ، آن را در محل مناسبی کپی کنید.سپس ترمینال را باز کنید و به دایرکتوری مذکور بروید.(فرض می کنیم فایلی به نام game.tar.gz را داونلود کرده به دایرکتوری /home/iman/ کپی کرده ایم.)
    ~/cd /home/iman
    /
    حال برای Unzip کردن برنامه از دستور زیر استفاده می کنیم.
    tar xfvz game.tar.gz
    (نکته:اگر فایل از نوع Gzip نبود ، پارامتر z را حذف کنید.)
    پس از چند ثانیه فایل game.tar.gz در فولدری به همین نام Unzip می شود.
    خب،برای نصب برنامه از سه دستور بسیار معروف استفاده می کنیم.
    ابتدا به دایرکتوری مذکور می رویم و این سه دستور را به ترتیب اجرا می کنیم.
    ./configure
    make
    make install


    دستور اول ./configure یک سری از مشخصات کامپیوتر و همچنین وابستگی های برنامه را چک می کند.ممکن است برای نصب یک برنامه ساده تعداد زیادی از مشخصات سیستم چک شود.اگر هر کدام از برنامه های مورد نیاز برنامه نصب نشده باشد،این دستور اعلام خطا کرده و فرآیند نصب را متوقف می سازد.اگر تمام برنامه های مورد نیاز وجود داشت دستور فایلی به نام Makefile می سازد.در این فایل اطلاعات لازم برای نصب برنامه ذخیره می شود.و در حقیقت دستور بعدی را برای نصب برنامه راهنمایی می کند.

    دستور دوم make با استفاده از اطلاعات فایل Makefile نصب را ادامه می دهد.(برای استفاده از make به این فایل نیاز هست و همان طور که در بخش بالا دیدیم،./configure این فایل را می سازد)این دستور در حقیقت برنامه را کامپایل می کند و فایلهای اجرایی را می سازد.
    دستور make دارای برچسبهای متعددی است.یکی از این بر چسبها install نام دارد.

    دستور make install روند نصب را ادامه می دهد و آن را به اتمام می رساند.تفاوت make وmake install در این است که make دستورات موجود در Makefile راخط به خط اجرا می کند اما make install به بخش install در فایل Makefile رفته و فقط دستورات آن قسمت را اجرا می کند.
    سر انجام این دستور فایلهای اجرایی را به دایرکتوری /usr/local/bin کپی می کند تا همه کاربران بتوانند آن را اجرا کنند.(نکته:فایلهای اجرایی توسط make ساخته شده اند و فقط توسط make install به فولدر مقصد کپی می شود.
    توجه:برای make install به دسترسی ریشه(root) نیاز دارید.بنابراین اگر تا قبل از این دستور به روت دسترسی ندارید با دستور su به طور موقت به آن دسترسی پیدا کنید
    #su
    Password
    ########Enter your root password here.The characters you type will not be shown!###########

    برای خارج شدن از su از دستور exit استفاده کنید.


    با این دستورات می توانید برنامه های مورد نظر خود را نصب کنید.الیته توجه داشته باشید که برخی برنامه ها نیاز به دستورات دیگری دارند و با این دستورات به سادگی نصب نمی شوند.برای اطلاعات بیشتر می توانید به فایل README که در دایرکتوری مبدا وجود دارد مراجعه کنید.
    شاد و خرم باشید. :)

  6. #6
    یه نکته که بعد از کامپایل کردن هسته مهم هست تنظیم فایل boot هست. اونایی که از grub استفاده میکنند مشکلی ندارد فقط باید فایل را اصلاح کنند.اما اونایی که از lilo استفاده میکنند باید دقت کنند بعد از دستکاری فایل که چیزی شبیه به متن زیر است: (فایل lilo در مسیر etc/lilo.config/ قرار دارد.)

    image=/boot/bzImage.myker.20jun2002
    label=myker
    root=/dev/hda1
    read-only

    برای تغییر فایل باید حتما دستورات زیر رو بعد از هر بار که کرنل جدیدی نصب کردند اجرا کنند:

    lilo
    lilo -q

    به همین سادگی...!!

  7. #7
    با عرض ادب:
    اگر در حال کار با محیط گرافیکی KDE هستید و به علت اجرای یک برنامه خراب KDE از کار افتاد و قفل کرد(دقت کنید که این مواقع خود کرنلمشکلی ندارد) می توانید با یک &lt;CNTL+ALT+BKSPACE> خود KDE را Kill کنید و مجددا آن را اجرا کنید. :)
    نیازی به reboot مجدد سیستم برای درست کار کردن آن نیست. تقریبا هیچ وقت چنین کاری لازم نیست.

    یه عشق برنامه نویسی خفن
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

  8. #8
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    با سلام
    سطح :زیر مبتدی و برای کسانی که موس سه دکمه ای دارند
    اینم سهم من
    برای copy/paste یک عبارت لازم نیست مثل ویندوز عمل کنید!!!
    کافی است فقط آنرا select کنید تا آبی شود سپس در هر کجا که خواستید دکمه وسط موس را فشار دهید
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    و&#1740;ندوز

    کسانی که در لینوکس تازه واردند می تونن از VMWare Workstation استفاده کنند تا ویندوز را در لینوکس استفاده کنند. دنبال crack آن هم بگردید شاید بیابید.

  10. #10
    مهمان
    اینم آدرسش البته Free Download نیست
    http://www.vmware.com/products/desktop/ws_features.html

  11. #11
    سلام
    با اجازه اساتید بزرگ یک نکته کوچک هم من اضافه کنم شاید به درد کسی خورد :

    مدتی بود دنبال یک راهی می گشتم که بین یک ماشین
    لینوکس بدون X و یکی دیگه با X یک ارتباط ایمن برای file transfer برقرار کنم چون از دست ftp و telnet خسته شده ام .
    نتیجه :

    استفاده از sftp در ssh

    روش :

    ۱.حتما باید سرویس ssh روی ماشین مقصد run باشد.
    ۲.در ماشین مبدا باید از konqueror استفاده کنید.
    ۳.در address bar بنویسید :

    sftp://root@ip/directory

    root :نام کاربری است که با آن به ماشین مقصد وصل می شوید.

    ip :آدرس ip ماشین مقصد است.

    directory : نام دایرکتوری بر روی ماشین مقصد . اگر وارد نکنید / در نظر گرفته می شود .

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    zanjan
    پست
    9
    با سلام
    من می خواستم یه نرمافزار معرفی کنم که به شما امکان میده مدیریت مناسبی روی فایلها تو محیط متنی داشته باشید.
    این برنامه اسمش هست MC و محیطی مثل محیط NC معروف محیط داس داره از همه مهمتر رایگانه و به راحتی میشه تو اینترنت پیداش کرد.
    خیلی جالبه حتما امتحانش کنید.

  13. #13
    :D
    برای داونلود ر.ک:
    http://www.rpmfind.net/linux/rpm2htm...submit=Search+...
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  14. #14
    کرنل من سوزی هستش می تونین در رابطه با اون توضیحی هم بدین؟

  15. #15
    در رابطه با چی؟!
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    Suse Linux

  17. #17
    با سلام

    لطفا طریقه نصب فونت فارسی در لینوکس را به من یاد بدهید.

    ممنون.

  18. #18
    من تازه کار با لینوکس رو شروع کردم.
    آخرین ویرایش به وسیله elham2155 : سه شنبه 26 اردیبهشت 1385 در 10:22 صبح

  19. #19
    توی KDE:

    Control Center/System Administration/Font Installer

    یک مقاله توی نکنوتاکس در رابطه با فارسی سازی RedHat9 هست اون را هم بخون.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  20. #20
    سلام
    ممنون از جوابتون
    من مقالشو اجرا کردم ولی عملی نشد.
    در ضمن در Fedora12 این کارو انجام میدم.ممکنه که روشش متفاوت باشه؟

  21. #21
    پشتیبان گیری از MBR

    dd if=/dev/hda of=/path/to/mbr_b bs=512 count=1

    بازگردان! MBR از فایل پشتیبان

    dd if=/path/to/mbr_b of=/dev/hda bs=512 count=1

  22. #22
    با سلام
    مشکلی که درqmakeدارید ، قابل حل است. این مشکل را حل کردم و وظیفه خودم می دانم که هر کس در این راه دچار مشکلی شد ، مشکلش را برطرف کنم. شما نیز همین کنید.
    خوب توجه کنید و تمام مراحل را گام به گام طی کنید:
    در ابتدا پوشه bin را در مسیر/Home/You/ جستجو کنید. اگر Qt را نصب کرده باشید ، این پوشه به صورت خودکار در این محل ( مسیر خانگی تان) قرار گرفته است.
    اگر به مسیر زیر رفته باشد ، حتما qmake را دیده اید:
    usr/lib/qt3/bin/qmake
    ولی چرا چنین فرمانی اجرا نمی شود؟
    کلید حل این مشکل اینجاست!
    باید qmake را درون پوشه binدر مسیر خانگی تان قرار دهید، یعنی در مسیر زیر:
    /Home/You/bin/
    توجه:
    You نام کاربری است که در حال استفاده از سیستم است. نام شما و یا هر نام دیگری.
    حالا چگونه این کار را انجام دهیم؟
    در ابتدا توسط Find File/Folder ، محتویات مسیر زیر را آشکار سازید:
    /usr/lib/qt3/bin
    محتویات پوشه binرا با باز کردن آن مشاهده کنید.
    روی qmake ، راست کلیک کنید و مسیر زیر را طی کنید:
    Copy To->Home Folder ->bin->Copy Here
    حالا باید اتفاق زیر افتاده باشد:
    /Home/You/bin/qmake/
    روی خط فرمان در shell، فرمان qmake را تایپ کنید.باز هم خطای زیر را مشاهده می کنید؟
    Bash:qmake:Command not find
    تبریک می گویم ، مشکل qmake حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله قله بلند : جمعه 26 مرداد 1386 در 02:37 صبح دلیل: وجود کدهایHTML

  23. #23
    برای داشتن زبانی دیگر به جز زبان پیش فرض ، باید مسیر زیر را طی کنید:
    K Menu|Control Center|Regional & Accessibility| Keyboard layout
    صفحه ای باز می شود که در حالت اولیه غیر فعال است ، یعنی شما نمی توانید زبانی را انتخاب کنید. برای فعال کردن گزینه های پنجره Available layouts ، Enable Keyboard Layout را فعال کنید.
    Iranian (ir) را از فهرست پیدا کنید و آن را به زبان های موجود اضافه کنید. (Add>> ) با تایید اعمال انجام شده ، زبان فارسی به فهرست زبان های موجود اضافه می شود.
    با ضربه زدن روی شمایل پرچم کشور آمریکا (زبان پیش فرض) ، پرچم کشور ایران ظاهر می شود

  24. #24

    زبان فارسی در لینوکس

    برای داشتن زبانی دیگر به جز زبان پیش فرض ، باید مسیر زیر را طی کنید:
    K Menu|Control Center|Regional & Accessibility| Keyboard layout
    صفحه ای باز می شود که در حالت اولیه غیر فعال است ، یعنی شما نمی توانید زبانی را انتخاب کنید. برای فعال کردن گزینه های پنجره Available layouts ، Enable Keyboard Layout را فعال کنید.
    Iranian (ir) را از فهرست پیدا کنید و آن را به زبان های موجود اضافه کنید. (Add>> ) با تایید اعمال انجام شده ، زبان فارسی به فهرست زبان های موجود اضافه می شود.
    با ضربه زدن روی شمایل پرچم کشور آمریکا (زبان پیش فرض) ، پرچم کشور ایران ظاهر می شود

  25. #25
    کاربر جدید آواتار parvazeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    همه جا
    پست
    11

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinzadeh مشاهده تاپیک
    دوستان در این قسمت نکاتی که در مورد لینوکس به نظرتان می رسد،بنویسید.
    با تشکر. :)

    فهرست نکات مهم:
    کامپایل کردن یک برنامه سی
    کامپایل کردن هسته
    نصب کردن یک برنامه از روی سورس
    لینکها کار نمیکنند میشه اصلاح بشن

  26. #26

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    نقل قول نوشته شده توسط parvazeh مشاهده تاپیک
    لینکها کار نمیکنند میشه اصلاح بشن
    سلام؛
    هر کدوم از لینک ها که در بخش نیست و مورد نیازتون هست. براش یک تاپیک جداگانه باز کنید. ظاهرا لینک‌ همچین تاپیک هایی وجود نداره.

  27. #27
    کاربر جدید آواتار parvazeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    همه جا
    پست
    11

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    نقل قول نوشته شده توسط blue_lotus مشاهده تاپیک
    سلام؛
    هر کدوم از لینک ها که در بخش نیست و مورد نیازتون هست. براش یک تاپیک جداگانه باز کنید. ظاهرا لینک‌ همچین تاپیک هایی وجود نداره.

    کامپایل کردن یک برنامه سی
    کامپایل کردن هسته
    نصب کردن یک برنامه از روی سورس

    اینا رو میخوام

  28. #28

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    تنظيمات ip در لينوكس براي set كردن ip بايد super user يا كاربر root باشد يا عضو گروهي باشيد كه بتونيد به اين تنظيمات دسترسي داشته باشيد

    اين دستورات براي ديدن ip هست

    ip a s
    ifconfig


    اين دستورات براي اضافه كردن ip

    ip a a dev eth0 192.168.1.5/24
    ifconfig eth0 192.168.1.5 255.255.255.0 up


    اين دستورات براي enable يا disable كردن كارت شبكه

    ifconfig  eth0 up
    ifconfig eth0 down
    ifconfig wlan0 up


    اين دستورات براي اضافه كردن gateway

    route add default gw 192.168.1.1

    اضافه كردن آدرس dns

    vi /etc/resolv.conf

    nameserver 192.168.1.1


    ذخيره تغييرات ip براي هميشه در سيستم عامل ( اين فايلها رو ويرايش كنيد)
    /etc/sysconfig/network

    /etc/sysconfig/network/ifcfg-eth0
    /etc/sysconfig/network/route




    براي ريست كردن تنظيمات

    /etc/rc.d/network restart


    دستورات مفيد ديگر

    arp
    ping 192.168.1.1
    l2ping 00-1a-60-05-d6-8c
    netstat
    route
    iwlist interface scanning
    iwconfig
    iwconfig wlan0 mode ad-hoc
    ip link set wlan0 up
    iwlist wlan0 scan
    iwconfig wlan0 essid "MyEssid"
    iwconfig wlan0 essid "MyEssid" key 1234567890
    iwconfig wlan0 essid "MyEssid" key s:asciikey
    wpa_supplicant -i wlan0 -c /etc/wpa_supplicant.conf
    iwconfig wlan0
    dhcpcd wlan0
    ip addr add 192.168.0.2/24 dev wlan0
    ip route add default via 192.168.0.1
    iwconfig wlan0 channel auto
    net
    آخرین ویرایش به وسیله administors : شنبه 22 مرداد 1390 در 01:39 صبح

  29. #29

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    اگر بخواهید روی لینوکس از تلوزیون دیجیتال استفاده کنید فایلی به نام channels.conf لازم است. داخل این فایل مشخصات کانالها ذکر شده و با ارایه آن به برنامه هایی مثل vlc player می توانید تلوزیون تماشا کنید. البته این فایل را باید به عنوان playlist به vlc بدهید.
    تولید محتوای این فایل در بار اول کمی کار می برد.
    در زیر محتوای این فایل برای کانالهای تلوزیون ایران را می بینید:

    IRIB-TV1(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ :FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUAR D_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1001:2001:1
    IRIB-TV2(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ :FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUAR D_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1002:2002:2
    IRIB-TV3(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ :FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUAR D_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1003:2003:3
    IRIB-TV4(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ :FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUAR D_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1004:2004:4
    IRIB-TV5(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ :FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUAR D_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1005:2005:5
    IRINN(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_M HZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GU ARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1006:2006:6
    AMOUZESH(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_ 8_MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K :GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1007:2007:7
    QURAN-TV(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ: FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD _INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1008:2008:8
    RADIO IRAN(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MH Z:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUA RD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2011:17
    RADIO PAYAM(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_M HZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GU ARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2021:18
    RADIO JAVAN(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_M HZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GU ARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2031:19
    RADIO MAAREF(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_ MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:G UARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2012:20
    RADIO QURAN(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_M HZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GU ARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2022:21
    RADIO FARHANG(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8 _MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K: GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2032:22
    RADIO SALAMAT(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8 _MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K: GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2013:23
    RADIO VARZESH(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8 _MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K: GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2023:24
    RADIO EGHTESAD(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_ 8_MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K :GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2033:25
    RADIO TEHRAN(IRIB):602000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_ MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:G UARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:0:2014:26
    PRESS TV(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ: FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD _INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1009:2009:9
    AL-ALAM(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MH Z:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUA RD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1010:2010:10
    I-FILM(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MH Z:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUA RD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1011:2011:11
    JAAMEJAM 1(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:F EC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_ INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1012:2012:12
    IRIB MOSTANAD(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_ 8_MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K :GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1013:2013:13
    IRIB SHOMA(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_M HZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GU ARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1014:2014:14
    IRIB NAMAYESH(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_ 8_MHZ:FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K :GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1015:2015:15
    IRIB BAZAR TV(IRIB):650000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ: FEC_2_3:FEC_NONE:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD _INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:1016:2016:16

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار codelover
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    117

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    سلام

    چیزی که خیلی دنبالش بودم
    اگر برنامه ای هنگ کرد و به task manager احتیاج داشتید یه ترمینال باز کنید و توش بنویسید xkill و بعد enter رو بزنید . در این زمان شکل موس فرق می کنه و روی هر پنجره ای که کلیک کنید با سرعت نور بسته میشه

    بعضیا میگن کی میره این همه راهو خوب برای اون افراد بگم که می تونید یه فایل به اسم xkill.sh روی دسکتاپ بسازید و داخلش بنویسید


    #!/bin/bash

    xkill


    حالا هر وقت مشکلی پیش اومد فقط رو این فایل کلیک کنید و بعد پنجرتون رو ببندید !!!

  31. #31

    نقل قول: نکات لینوکسی(Tips and Tricks)

    سلام وقت همگی بخیر. من برای دوره آموزش ساخت برنامه اندروید نیاز به نصب اندروید استودیو داشتم که یاد گرفتم توی همون دوره. الان می خوام روی لینوکس نصب کنم . چکار باید کنم

تاپیک های مشابه

  1. Two Minute Tips
    نوشته شده توسط houtanal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 21:01 عصر
  2. Some Cool Tips for .NET
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1385, 21:45 عصر
  3. Tips
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 10:31 صبح
  4. win32 Anti-Debugging Tricks
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 02:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •