نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

  1. #1

    گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    میخوام یه فایل html رو داخل B4A ایمپورت کنم
    که بعد از نصب برنامه بدون نیاز به اینترنت اون صفحه رو به کاربر نمایش بده
    کدش چیه ؟
    کد زیر رو یجا دیدم ظاهرا اشتباست
    WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/index.html")


    و فایل html رو دقیقا در چه پوشه ای باید قرار بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daniel021
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    اینجا اکسرا با جاوا کار میکنن پس فک نکنم پاسخی بگیرید

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    منم می خواستم یه کمی b4a یاد بگیرم اینجا ولی حتی کسی سوال های منو جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    منم میخواستم اول با جاوا شروع کنم
    اما دیدم یاد گرفتن جاوا و نرم افزارهای برنامه نویسی اندروید مثل ایکلیپس همچین کار راحتی هم نیست
    نه منابع اموزشی درست و حسابی داشتم

    نه حوصله سر و کله زدن با مشکلت متعدد آی دی ای های مختلف و بیخود رو
    این یکی انگار راحتتره

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    راحت ولی مشکلات خاص خودش هم داره
    اینجا بری فکر کنم بهتر باشه
    http://www.basic4android.org
    متاسفانه اینجا به بعضی از نرم افزار ها اصلا اهمیت نمی دن
    حتی براش تایپیک هم نیست که مشکلات را حل کرد
    که ارزش سایت خودشون میاد پایین

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟


  7. #7

    نقل قول: گذاشتن یک فایل html در داخل برنامه اندروید ( مثلا بصورت صفحات کتاب) در B4A چگونست ؟

    ممنون دوست عزیز
    لطف کردید
    بسیار عالی

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک فایل exe در داخل برنامه
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 23:16 عصر
  2. چگونه می توان یک فایل EXE رادر داخل برنامه های دلفی اجرا کرد ؟
    نوشته شده توسط AlisaN در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 23:52 عصر
  3. قرار داندن فایل WORD در داخل برنامه و چاپ آن
    نوشته شده توسط ramin_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 17:11 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 03:11 صبح
  5. مشکل در Delete کردن فایل MDB از داخل برنامه
    نوشته شده توسط Fardin_Lord در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 23:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •