نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل رشته به event handler

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    Question تبدیل رشته به event handler

    سلام دوستان
    من چه طوری میتونم تو C#‎
    یک رشته رو با reflection تبدیل کنم به یک event

    foreach (DataRow dr in DataTable1.Rows)
    {

    Control ctrl=this.Controls[dr[1].ToString()];

    itemPanel1.AddItem(ctrl.Text).Name = ctrl.Name;
    itemPanel1.RefreshItems();
    itemPanel1.Refresh();


    //itemPanel1.GetItem(ctrl.Name).Click += new System.EventHandler();

    }




    من میخوام تو کد بالا رشته رو تبدیل کنم به event
    مثل btnAddUser_Click به صورت رشته بدم بعد بفهمه که این event e

    ممنون میشم پاسخ بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تبدیل رشته به event handler


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    نقل قول: تبدیل رشته به event handler

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک

    سلام دوست عزیز با کد زیر حل کردم

    فقط یه نکته ای modifire رویداد ها باید public باشه

    public void itemPanel1_ItemClick(object sender, EventArgs e)
    {
    string TheCommandString = ((ButtonItem)sender).Name + "_Click";
    MethodInfo mi = this.GetType().GetMethod(TheCommandString);
    object[] obj = new object[] { sender, e };
    mi.Invoke(this, obj);
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تبدیل رشته به event handler

    خب قبول نمیکنه مگه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    نقل قول: تبدیل رشته به event handler

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    خب قبول نمیکنه مگه؟
    زمانی که GetMethod میکنی حتما باید رویدادت public باشه تا به اون دسترسی داشته باشه
    خودش یه متد داره به نام GetEvent که من هر چه قدر try کردم نتونستم باهاش کار کنم کلا null بر میگردوند
    در کل مشکلمو با GetMethod حل کردم (فقط قبلش باید برم کل event handler هامو public کنم)

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته ها به توابع ریاضی؟
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 13:08 عصر
  2. تبدیل رشته به کراکتر
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:06 عصر
  3. تبدیل رشته ها به توابع ریاضی؟
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 19:19 عصر
  4. تبدیل رشته محاسباتی به نتیجه
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 23:16 عصر
  5. تبدیل رشته به فرمت یونیکد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •