نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: function

  1. #1

    function

    سلام
    در هنگام گرفتن اطلاعات از دیتابیس که باید بنویسم


    echo $row['name']; 


    میخوام به جاش از کد زیر استفاده کنم

    <?php  row('name'); ?>

  2. #2

    نقل قول: function

    خوب یه function بنویس که عمل echo کردن رو انجام بده بعنوان پارامتر هم باید نام ایندکس و ارایه ای که حاوی خروجی هست رو بفرستی :

    function Row($row , $indexName){
    echo $row[$indexName];
    }

  3. #3

    نقل قول: function

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    خوب یه function بنویس که عمل echo کردن رو انجام بده بعنوان پارامتر هم باید نام ایندکس و ارایه ای که حاوی خروجی هست رو بفرستی :

    function Row($row , $indexName){
    echo $row[$indexName];
    }
    حالا اگه بزنم <?php row('name'); ?> فیلد name رو اکو میکنه؟

  4. #4

    نقل قول: function

    خودتون چه فکری میکنید بله echo میکنه ...

    مثلا" :


    $rows = array('id' => 102, 'name' => 'ali' , 'grade' => 13);
    function Row($array , $indexName){
    echo $array[$indexName];
    }
    Row($rows,'name');
    آخرین ویرایش به وسیله arash691 : یک شنبه 09 شهریور 1393 در 18:15 عصر

  5. #5

    نقل قول: function

    <?php    mysqli_connect("localhost", "root" , "" , "site_kade");
    mysqli_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $sel = mysqli_query("select * from sk_options where 1");
    $select = mysqli_fetch_assoc($sel);


    ?>
    <!doctype html>
    <html>


    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>
    <?php echo $select['name']; ?>
    </title>


    </head>


    <body>
    <header>


    </header>


    </body>


    </html>


    داداش مشکل کد های بالا چیه

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in F:\xampp\htdocs\site_kade\index.php on line 4

  6. #6

    نقل قول: function

    $con = mysqli_connect('localhost','root','','site_kade');
    متغیر con$ رو بعنوان connection به تابع mysqli_query :

    mysqli_query($con,'SET NAMES \'utf8\'');
    $sel = mysqli_query($con,"select * from sk_options where 1");

  7. #7

    نقل قول: function

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    $con = mysqli_connect('localhost','root','','site_kade');
    متغیر con$ رو بعنوان connection به تابع mysqli_query :

    mysqli_query($con,'SET NAMES \'utf8\'');
    $sel = mysqli_query($con,"select * from sk_options where 1");
    این کارو کرده بودم عمل نکرد

    تا متوجه شدم برنامه مشکل داره ! کد هامو تا یه برنامه دیگه نوشتم درست عمل کردن (ویرایش شده بالایی ها)

  8. #8

    نقل قول: function

    آقایون نمیدونم چرا امروز برنامه هام با فاصله مشکل دارن و ارور میدن ! باید پاکشون کنم دوباره tab بزنم !

  9. #9

    نقل قول: function

    شئ گرا کد بزن ... مشکلاتت کمتر میشه ...

تاپیک های مشابه

  1. یک Link Function ساده
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1383, 20:30 عصر
  2. Return Array From Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 14:55 عصر
  3. Optional Argument in Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 12:55 عصر
  4. Declaring public functions !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 04:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •