نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آموزش تغیر سایز و اندازه و فاصله فونت متن در برنامه نویسی اندروید میحواستم

  1. #1

    Question آموزش تغیر سایز و اندازه و فاصله فونت متن در برنامه نویسی اندروید میحواستم

    آموزش تغیر سایز و اندازه و فاصله فونت متن در برنامه نویسی اندروید میحواستم کسی میتونه کمک کنه اصلا میشه فاصله متن Textview را کم یا زیاد کرد
    یا بشه روش قابلیت zoom گذاشت اگه میشه راهنمایی ام کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: آموزش تغیر سایز و اندازه و فاصله فونت متن در برنامه نویسی اندروید میحواستم

    اول فونتی که میخوای رو توی یه پوشه fonts زیر پوشه ی assets بذارید
    بعدشم کدهای زیر

    Typeface font=Typeface.createFromAsset(getAssets(), "font/BYagut.ttf");
    TextView txt = (TextView) findViewById(R.id.textView1);
    txt.setTypeface(font);




تاپیک های مشابه

  1. آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش Android Studio
    پاسخ: 115
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1399, 15:26 عصر
  2. آموزش برنامه نویسی اندروید در ویژوال استدیو
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش Android Studio
    پاسخ: 97
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 01:08 صبح
  3. سوال: درخواست آموزش برنامه نویسی اندروید با دلفی xe2
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1394, 18:20 عصر
  4. بهترین آموزش برنامه نویسی اندروید (محیط Ecilipse) چی ؟؟
    نوشته شده توسط harani در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 15:17 عصر
  5. آموزش برنامه نویسی اندروید - سری اول
    نوشته شده توسط uncocoder در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1391, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •