نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

  1. #1

    Question تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    من نام سایت هایی که به سایتم لینک میشن رو در دیتابیس زخیره کردم حالا میخوام کاری کنم که به ترتیب اول نام سایت بدون http://www. , http:///, https://www. , https:// اول لیست بشن بر اساس بیشترین دفعات تکرار و حداکثر 10 سایت لیست بشه و بعد در جلو هر کدوم تعداد دفعات تکرار شدنشون رو بنویسه با هر ادرسی میخواد باشه فقط اینجوری barnamenevis.org مهمه قبل و بعد آدرسش هرچی میخواد باشه

    نام جدول:statistic

    web_site url_address id
    barnamenevis.org
    1
    2
    3
    hassas-computer.com
    4
    www.google.com 5
    www.barnamenevis.org 6
    map.google.com 7
    barnamenevis.org 8
    barnamenevis.org 9
    barnamenevis.org 10
    barnamenevis.org
    11
    google.com 12
    m.facebook.com http://m.facebook.com/dfgdfgdfgdfg 13
    translate.google.com https://translate.google.com 14
    shop.hassas-computer.com
    http://shop.hassas-computer.com/index.php?id_category=3&controller=category 15

    خوب میخوام اینجوری نمایش داده بشه
    نام سایت
    تعداد رکورد
    barnamenevis.org 7
    google.com 5
    hassas-computer.com 2
    facebook.com 1

    لطفا کد هایی گه میزارید رو کامل درج کنید و توضیحاتشم بدیدن یاد بگیرم
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 10:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    برای بهینه بودن بهتره خود سایت ها رو تویهی جدول دیگه به شکل مورد نظرتون سیو کنید و بعد صفحاتی که بهتون لینک دادند رو تویه جدول دیگه ای سیو کنید تا هم بهینه تر باشه و هم کار شما ارحت تر باشه

  3. #3

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    نقل قول نوشته شده توسط prans.info مشاهده تاپیک
    برای بهینه بودن بهتره خود سایت ها رو تویهی جدول دیگه به شکل مورد نظرتون سیو کنید و بعد صفحاتی که بهتون لینک دادند رو تویه جدول دیگه ای سیو کنید تا هم بهینه تر باشه و هم کار شما ارحت تر باشه
    ================================================== ================================================== =============
    خوب من چطوری نام سایت رو بدست بیارم کد زیر رو دارم ولی درست عمل نمیکنه

    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'https://s.gigabyte.co.tw/dftfd/ertoiert./weropi', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    {
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    }
    elseif(mb_strlen($siteName[4]) >= 1 && mb_strlen($siteName[4]) <= 3)
    {
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3].''.$siteName[4];
    }
    else
    {
    echo $siteName[3].$siteName[4];
    }


    حل شد

    ================================================== ================================================== ==============
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 19:46 عصر

  4. #4

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت


    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'http://hassas-computer.com/main.php?view=dashboard&active=1', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];


    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'https://hassas-computer.com/main.php?view=dashboard&active=1', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];



    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'http://www.hassas-computer.com/main.php?view=dashboard&active=1', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];



    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'http://shop.hassas-computer.com/main.php?view=dashboard&active=1', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];

    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'https://www.hassas-computer.com/main.php?view=dashboard&active=1', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];


    خروجی :


    Array
    (
    [0] => http://hassas-computer.com
    [1] => http://
    [2] => hassas-computer
    [3] => com
    [4] =>
    )

    hassas-computer.com




    Array
    (
    [0] => https://hassas-computer.com
    [1] => https://
    [2] => hassas-computer
    [3] => com
    [4] =>
    )

    hassas-computer.com





    Array
    (
    [0] => http://www.hassas-computer.com
    [1] => http://www.
    [2] => hassas-computer
    [3] => com
    [4] =>
    )

    hassas-computer.com





    Array
    (
    [0] => http://shop.hassas-computer.com
    [1] => http://
    [2] => shop
    [3] => hassas-computer
    [4] => .com
    )

    hassas-computer.com




    Array
    (
    [0] => https://www.hassas-computer.com
    [1] => https://www.
    [2] => hassas-computer
    [3] => com
    [4] =>
    )

    hassas-computer.com

  5. #5

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    نقل قول نوشته شده توسط bagherok مشاهده تاپیک
        
    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'http://hassas-computer.com', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    else echo $siteName[3].$siteName[4];


    Array
    (
    [0] => http://hassas-computer.com
    [1] => http://
    [2] => hassas-computer
    [3] => com
    [4] =>
    )
    hassas-computer.com
    الان تو این کدی که شما قرار داده اید اگر آدرس سایت زیر رو وارد کنید به اشتباه پسوند اون چاپ میشه

    hassas-computer.net.tf

    رو به صورت

    .net.tf
    چاپ میکنه


    preg_match('#(http://www.|https://www.|https://|http://|www.)([^.]*).([^.|/]*)?([^/]*)#i', 'https://s.gigabyte.co.tw/dftfd/ertoiert./weropi', $siteName);
    echo '<pre>'. print_r($siteName,true).'</pre>';
    if(empty($siteName[4]))
    {
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3];
    }
    elseif(mb_strlen($siteName[4]) >= 1 && mb_strlen($siteName[4]) <= 3)
    {
    echo $siteName[2].'.'.$siteName[3].''.$siteName[4];
    }
    else
    {
    echo $siteName[3].$siteName[4];
    }


    حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 19:27 عصر

  6. #6

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    من با کد زیر تعداد رکورد هایی رو که بیتشرین تکرار رو دارن لیست میکنم اما نمیدونم چطوری باید تعداد هر کدومم چاپ کنم

    <?php
    $result_20=mysql_query("SELECT `web_site`,count(`web_site`) as `count` FROM `statistic` where `date`='".$Y."/".$M."/10' group by `web_site` having count(*) >= 1 ORDER BY `count` DESC LIMIT 0 , 10")or die(mysql_error());
    while ($max_company_record_1=mysql_fetch_array($result_2 0))
    {
    echo "".$max_company_record_1['web_site']."<br>";
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 23:40 عصر

  7. #7

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت

    کسی نیست کمک کنه چطوری باید جلوی هر رکورد تعداد دفعاتشونم درج کنه

  8. #8

    نقل قول: تشخصیص نام سایت با تابع preg_match() و شمارش و نمایش تعداد و نام سایت


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 21:21 عصر
  2. تابع preg_match
    نوشته شده توسط sina1370 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 22:22 عصر
  3. سوال: درمورد پترن تابع preg_match
    نوشته شده توسط eliTive در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 01:30 صبح
  4. سوال در مورد تابع preg_match
    نوشته شده توسط Kingali در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 21:06 عصر
  5. سوال: نمایش تعداد بازدیدکنندگان از سایت
    نوشته شده توسط akram-g در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •