نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جلوگیری از ذخیره تکراری نتایج با هر بار کلیک

  1. #1

    جلوگیری از ذخیره تکراری نتایج با هر بار کلیک

    باسلام و وقت بخیر
    دوستان من وقتی میخوام داده های خروجی را ذخیره کنم با هربار کلیک روی دکمه ذخیره نتیجه جدید به نتایج قبلی اضافه میشه بدون آنکه عمل جایگزینی صورت بگیره به نظر شما من چیکارکنم که این مشکل حل بشه
    ممنون و سپاسگذارم از همه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار luckyboy77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    44

    نقل قول: جلوگیره از ذخیره تکراری نتایج با هربار کلیک

    دوست من شما چطوری فرمتو طراحی کردی؟؟
    ساده ترین راه اینه که بعد از ذخیره موفقیت آمیز اطلاعات باکس های اطلاعاتی رو خالی کنید.

  3. #3

    نقل قول: جلوگیره از ذخیره تکراری نتایج با هربار کلیک

    سلام.
    کجا ذخیره کنی؟ چطوری ذخیره می کنی؟

  4. #4

    نقل قول: جلوگیره از ذخیره تکراری نتایج با هربار کلیک

    سلام دوستان من از save file dialog استفاده میکنم و نتیجه ای که میخوام ذخیره کنم بصورت متنی است وبرای ذخیره هم از File.WriteAllText(sve.FileName, sb.ToString()); استفاده میکنم

  5. #5

    نقل قول: جلوگیره از ذخیره تکراری نتایج با هربار کلیک

    سلام دوست عزیز ، از کد زیر استفاده کن :


    saveFileDialog1.ShowDialog();
    if (File.Exists(saveFileDialog1.FileName))
    {
    File.AppendAllText(saveFileDialog1.FileName, textBox1.Text, Encoding.UTF8);
    }
    else
    {
    File.WriteAllText(saveFileDialog1.FileName, textBox1.Text, Encoding.UTF8);
    }

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات تکراری ! کمک
    نوشته شده توسط qasemi.endless در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 22:11 عصر
  2. سوال: جلوگیری از تکرار نودهای treeview با هر بار کلیک روی نودها
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 10:41 صبح
  3. جلوگیری از ذخیره رکورد تکراری هنگام ویراش رکورد
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 17:00 عصر
  4. سوال: جلوگیری از ذخیره عکس تکراری
    نوشته شده توسط soft-c در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 شهریور 1389, 07:57 صبح
  5. سوال: جلوگیری از ذخیره اطلاعات تکراری در Access db
    نوشته شده توسط irantkd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •