نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دریافت متن یک سایت

  1. #1

    دریافت متن یک سایت

    سلام من یه سوال داشتم که چطوری میشه متن یه سایتو بگیری و بریزیش داخل یه textbox ؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار pmm1024@gmail.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    dev/root
    پست
    41

    نقل قول: دریافت متن یک سایت

    با سلام
    منظورتون را از گرفتن متن یک وبسایت کامل تر توضیح بدهید،آیا می خواهید بر اساس یک تگ HTML(مانند DIV) بگیرید؟

  3. #3

    نقل قول: دریافت متن یک سایت

    آره اطلاعات بین دوتا div هستش ولی بین اون دوتا div چند تا table هست؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار pmm1024@gmail.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    dev/root
    پست
    41

    نقل قول: دریافت متن یک سایت

    توسط این دستور می توانید تمامی متن هایی که درون یک صفحه وب وجود دارد را در قالب String دریافت کنید:
     using(WebClient client = new WebClient()) {
    string s = client.DownloadString(url);
    }

    اما فکر کنم برای اینکه بخواهید متن خاصی را از یک صفحه توسط ID یک DIV یا هر کنترل دیگری دریافت کنید باید یا از Regex یا از HTML Agility Pack استفاده نمایید.

تاپیک های مشابه

  1. دریافت متن از سایت
    نوشته شده توسط Mask در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 19:54 عصر
  2. سوال: دریافت اطلاعات از سایت و ذخیره در متغییر
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش Foxpro
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1387, 10:59 صبح
  3. سوال: ذخیره و نمایش متن در سایت (مثل لینک ادامه مطلب در بولتین های خبری)
    نوشته شده توسط BraveMind در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 16:54 عصر
  4. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  5. دریافت متن HTML از TWebBrowser
    نوشته شده توسط yaas در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 02:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •