نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در Index Of

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    مشکل در Index Of

    سلام دوستان
    من سورس یک صفحه ی اینترنتی رو از Web Browser ویژوال استودیو با DocumentText گرفتم.
    توی سورس یگ تگی به اسم "<span=" هست ...
    با Index Of میخوام ایندکس "<span=" رو به دست بیارم ولی نمیشه ! مقدار -1 رو برمیگردونه ؟!
    چه روش هایی میتونم استفاده کنم ؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Index Of

    سلام.
    قسمتی از سورس رو قرار بدین.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: مشکل در Index Of

               string Source = richTextBox1.Text;
    int i = Source.IndexOf("<span email=");
    Source = Source.Remove(0, i);

  4. #4

    نقل قول: مشکل در Index Of

    به احتمال قریب به یقین مشکل در حروف کوچک و بزرگه. ممکنه مثلا حرف s تگ span با حروف بزرگ شروع بشه که تابع نمیگیردش.
    اگه متن محتویات متغیر Source رو هم بذارین بهتر میشه نظر داد...
    در کل بهترین روش برای جستجو توی رشته ها استفاده از عبارات منظم (Regular Expressions) هست که در سی شارپ کلاس Regex برای این کار اختصاص داده شده.
    اگه خواستین رشته ای که گفتم رو قرار بدین تا نمونه کد استفاده از عبارت منظم رو براتون بنویسم

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: مشکل در Index Of

    اونو تست میکنم با Lower Case تست میکنم..
    اون کلاس regx رو هم کدشو دارم :

    Regex regexReplace = new Regex("<span email=");
    richTextBox1.Text = regexReplace.Replace(richTextBox1.Text, "", 1);

    ولی خب اتفاقی صورت نمیگیره ...
    در ضمن محتویات متغیر Source بالای 10 هزار کاراکتر هست متاسفانه نمیتونم قرار بدم !!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با index chande در drop down list
    نوشته شده توسط anisaanisa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1388, 12:25 عصر
  2. مشکل دز index کردن سایت توسط google
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 12:54 عصر
  3. مشکل در tab index
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 23:02 عصر
  4. یه مشکل با Index
    نوشته شده توسط kimia1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •