نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    با سلام
    با کد زیر برای Restore کردن استفاده میکنم. اما این در شرایطی جواب میده که بتونم با دیتابیس ارتباط برقرار کنم. اگه دیتابیس به هر دلیلی حذف شده باشه و یا جداولش حذف شده باشن این کد عملا کاربردی نخواهد داشت.
    چطور میشه هنگام لود برنامه اول دیتابیس رو چک کنه اگه دیتابیس و یا جداولش وجود نداشت پیغام بده. و با تایید کاربر عمل Restore انجام بشه. البته حتما باید ساخت دیتابیس و جداولش هم در کد گنجانده شود.
     public void Restore(string strFileName)
    {
    try
    {
    if (strFileName != string.Empty)
    {
    string command =
    "ALTER DATABASE matab SET OFFLINE with ROLLBACK IMMEDIATE RESTORE DATABASE matab FROM DISK = '" +
    strFileName + "' WITH REPLACE";

    var oConnection =
    new SqlConnection("server=localhost;Integrated security=true;database=matab");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    var oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(". بازيابی اطلاعات از نسخه پشتيبان با موفقيت انجام شد");
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    طبق این کد چک میکنم ولی با اینکه این دیتابیس وجود داره مقدار رو 1- برمیگردونه.
    public bool isDBExist()
    {
    string connString = "server=localhost;Integrated security=true";
    string cmdText = "SELECT name FROM sys.databases WHERE name = 'matab'";
    bool bRet = false;
    using (SqlConnection sqlConnection = new SqlConnection(connString))
    {
    sqlConnection.Open();
    using (SqlCommand sqlCmd = new SqlCommand(cmdText, sqlConnection))
    {
    int nRet = sqlCmd.ExecuteNonQuery();
    if (nRet <= 0)
    {
    bRet = false;
    }
    else
    {
    bRet = true;
    }
    }
    }
    return bRet;

    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    این تیکه سلکت آیا تو خود sql داره دیتا برمیگردونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    این تیکه سلکت آیا تو خود sql داره دیتا برمیگردونه؟
    منظورتون رو متوجه نمیشم . یعنی چی توی خود sql ؟ یعنی این سلکت رو توی sql اجرا کنم و جواب بگیرم؟ توی خود sql اجرا نکردم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    شرمنده سوال بی ربط میپرسم :
    یعنی اگه مثلا - ویندوز بپره یا قاتی کنه که دوباره نصب کنی - بعد برنامه رو نصب کنی ، بک آپ که قبلا گرفتی جواب نمیده !؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    از مهندسین محترم کسی نیست کمک کنه؟ ببخشید اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنه. گرچه جناب parvizwpf راهنمایی کردن اما مشکلم حل نشد.!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    سلام.کد زیر واسه چک کردن کردن وجود دیتابیس.برای ریستور هم اگه جدول ها حذف بشه موردی نداره و عملیات ریستور کاملا انجام میشه

    USE [master]

    declare @result nvarchar(20)

    IF (EXISTS (SELECT name
    FROM master.dbo.sysdatabases
    WHERE ('[' + name + ']' = 'dbName'
    OR name = 'dbName')))

    set @result= 'exists'

    else
    set @result= 'not exist'

    بعد مقدار result رو بگیرین و بر اساس اون پیغام رو به کاربر نشون بدین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    دقت داشته باشین که برای انجام این کار حتما با دیتابیس master کانکت بشین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چک کردن سالم بودن بانک اطلاعاتی قبل از لود شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    سلام.کد زیر واسه چک کردن کردن وجود دیتابیس.برای ریستور هم اگه جدول ها حذف بشه موردی نداره و عملیات ریستور کاملا انجام میشه

    USE [master]

    declare @result nvarchar(20)

    IF (EXISTS (SELECT name
    FROM master.dbo.sysdatabases
    WHERE ('[' + name + ']' = 'dbName'
    OR name = 'dbName')))

    set @result= 'exists'

    else
    set @result= 'not exist'

    بعد مقدار result رو بگیرین و بر اساس اون پیغام رو به کاربر نشون بدین
    این رو توی sql باید بنویسم؟ من توی خود sql تا حالا کد ننوشتم. اگه میشه لطفا دقیق تر بهم توضیح بدید ممنون میشم.
    یعنی یه کوئری توی sql تعریف کنم و این کد رو توی اون ذخیره کنم؟ بعد کوئری رو کجا باید ذخیره کنم؟ و چطوری از توی C#‎ باهاش ارتباط برقرار کنم?

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع مشکل زمان بر بودن بانک اطلاعاتی SqlExrpess برای لود اولیه
    نوشته شده توسط samsami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 19:23 عصر
  2. سوال: رفع مشکل زمان بر بودن بانک اطلاعاتی SqlExrpess برای لود اولیه
    نوشته شده توسط samsami در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 15:02 عصر
  3. سوال: اجرای فایل Png قبل از لود شدن برنامه
    نوشته شده توسط Sollabe در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 02:53 صبح
  4. نمایش تصویر قبل از لود شدن برنامه
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 11:46 صبح
  5. تبدیل کردن محتوای یک بانک اطلاعاتی به XML ؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1383, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •