نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>

  1. #1

    Exclamation SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>

    با سلام به همه اساتید
    من 3 تا جدول دارم یکیش
    Users
    -------
    1-UserID
    2-UserName(نام کاربر)
    3-UserNo(کد کاربر)
    هست و اون یکی دیگه

    ViolationRegister
    ---------
    1-ViolationRegisterID
    2-RegisterID(کد کاربر ثبت کننده خطا)
    3-OffenderID(کد کاربر خاطی)
    4-ConfirmerID(کد کاربر رسیدگی کننده به خطا)
    5-ViolatioID(کد خطا)

    و آخرین جدول

    Violation
    ----------
    1-ViolationID(کد خطا)
    2-ViolationName(نام خطا)
    3-ViolationPoint(امتیاز منفی)
    اطلاعات توی جدول ViolationRegister به این شکل ذخیره شده:


    ViolatioID ConfirmerID OffenderID RegisterID ViolationRegisterID
    1 2 1 2 1
    2 3 2 1 2
    3 2 3 2 3

    حالا من میخوام یک select روی این جدولهام بزنم که در نتیجش به جای نشون دادن شماره ID اسم فیلد مرتبط با ID رو بهم نشون بده
    چند مدل select زدم ولی به خواستم نرسیدم
    مثلا کل سطرهارو نام مربوط به ID اولین ستون اولین سطر نشون میداد
    لطفا کمک کنید دوستان
    بدجوری گیر کردم و عجله هم دارم
    بازهم ممنون


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    84

    نقل قول: SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>

    سلام از SubQuery استفاده کنید.



    select
    (select U.UserName from Users U where U.UserID=VR.ViolationRegisterID)
    ,(select U.UserName from Users U where U.UserID=VR.RegisterID)
    ,(select U.UserName from Users U where U.UserID=VR.OffenderID)
    ,(select U.UserName from Users U where U.UserID=VR.ConfirmerID)
    ,(select U.UserName from Users U where U.UserID=VR.ViolatioID)

    from ViolationRegister VR

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    706

    نقل قول: SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>

    بله اگر subquery استفاده کنید قطعا مشکل شما حل خواهد شد

  4. #4

    نقل قول: SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>

    سلام دوستان
    ممنون از توجه و راهنماییتون
    من خودم یه جوری تونستم مشکل رو حل کنم و فراموش کردم که نتیجه کارم رو اینجا به اشتراک بذارم
    البته فکر کنم راه منم مثل روش شماست
    من اینکاررو کردم
    select ViolationRegisterID,(select Username from Usernames where UsernameID = UsernameIDRegister) as register,	   (select Username from Usernames where UsernameID = UsernameIDConfirmer) as Confirmer,
    (select Username from Usernames where UsernameID = UsernameIDOffender) as Offender,
    dbo.getShamsi(DateTimeIns) as Date ,
    (select ViolationTxt from CiViolation where CiViolation.ViolationID = ViolationRegister.ViolationID) as Violation,
    ViolationPenaltyPrice as Price , ViolationNegativeRating as NegativePoint ,
    WarningST = Case warning when 'False' then 'ندارد' else 'دارد' end
    from ViolationRegister



تاپیک های مشابه

  1. فوری-فوری *برنامه جدول کارنو*
    نوشته شده توسط ly_com_eng در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 01:04 صبح
  2. نحوه جمع کردن وعملیات ریاضی بر روی فیلد ها با Active Report (فوری)
    نوشته شده توسط hedi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 تیر 1384, 19:18 عصر
  3. فرستادن نام جدول به store procedure(فوری)
    نوشته شده توسط sh_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 18:40 عصر
  4. فوری فوری (اجرای برنامه ایی که با vb نوشته شده بر روی lan
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 20:54 عصر
  5. کانکت به database روی سرور(فوری فوری)
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 08:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •