نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دیتابیس این برنامه کجاست؟

  1. #1

    دیتابیس این برنامه کجاست؟

    سلام
    برنامه ای هست که با دات نت 4 و c نوشته شده. جالبه مسیری که به عنوان فایل دیتابیس مشخص کرده، هیچ دیتابیسی وجود نداره!! پس از کجا دیتابیس را میاره؟ من حتی پوشه های TEMP و document و ... را گشتم نبود که نبود!
    کد قسمت دیتابیس اینجاست:

    [DebuggerNonUserCode, DefaultSettingValue(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB .4.0;Data Source=|DataDirectory|\Data\Data.mdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=AAA"), ApplicationScopedSetting, SpecialSetting(SpecialSetting.ConnectionString)]
    public string DataConnectionString { get; }
    public static Settings Default { get; }
    [DefaultSettingValue(@"Data Source=.\SQL2k8;Initial Catalog=Test;Integrated Security=True"), ApplicationScopedSetting, DebuggerNonUserCode, SpecialSetting(SpecialSetting.ConnectionString)]
    public string TestMogadamConnectionString { get; }


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: دیتابیس این برنامه کجاست؟؟

    Data.mdb رو سرچ کن

  3. #3

    نقل قول: دیتابیس این برنامه کجاست؟؟

    احتمالا فایل های دیتابیسش رو با فایل exe یکی کرده
    با سپاس Spaceman

  4. #4

    نقل قول: دیتابیس این برنامه کجاست؟

    اون فایل که گفتین رو قبلا گشتم، نیست که نیست!
    اگر با فایل اجرایی یکی کرده باشه موقع اجرا باید جایی اکستراکت بشه ولی نمیشه! فایل اجرایی از تو پوشه خودش اجرا میشه و هیچ فایل دیگری هم کنارش نیست!

    چه راهی به نظرتون میرسه؟ البته یک فایل Serialized.ser کنارش هست که محتوای دیتابیس داخل اون هم هست! اما وسطهاش پر از کد باینری هست و به صورت معمول قابل استفاده نیست. و جالب اینجاست که وقتی این فایل رو پاک میکنم بازم برنامه درست کار میکنه و این به این معنی هست که این دیتابیس اصلی برنامه نیست...
    بقیه فایلهاش هم چک کردم هیچکدوم دیتابیس نیست :(

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل error این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1387, 10:09 صبح
  2. سوال: مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط hsn_abieteh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 22:38 عصر
  3. سوال: دوستان شما میدونید مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط www.pacyrus.com در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 07:17 صبح
  4. مشکل این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط nedata در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 14:57 عصر
  5. اشکال این برنامه کجاست؟
    نوشته شده توسط alenturing در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 11:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •