صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 105

نام تاپیک: همکاری برای ساخت اضافه گر فارسی به XP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    همکاری برای ساخت اضافه گر فارسی به XP

    می خواهیم Setup ای بسازیم که زبان فارسی رو بدون دخالت کاربر به ویندوز XP اضافه کنه
    من فعلا لیست فایل هایی که برای نصب این گزینه لازم است رو می نویسم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    85F1255.FO_
    85F1256.FO_
    85F1257.FO_
    85F874.FO_
    85S1255.FO_
    85S1256.FO_
    85S1257.FO_
    85S874.FO_
    AGT0401.DL_
    AGT0401.HL_
    AGT040D.DL_
    AGT040D.HL_
    AHRONBD.TT_
    ANDLSO.TT_
    ANGSA.TT_
    ANGSAB.TT_
    ANGSAI.TT_
    ANGSAU.TT_
    ANGSAUB.TT_
    ANGSAUI.TT_
    ANGSAUZ.TT_
    ANGSAZ.TT_
    ARTRBDO.TT_
    ARTRO.TT_
    BROWA.TT_
    BROWAB.TT_
    BROWAI.TT_
    BROWAU.TT_
    BROWAUB.TT_
    BROWAUI.TT_
    BROWAUZ.TT_
    BROWAZ.TT_
    CORDIA.TT_
    CORDIAB.TT_
    CORDIAI.TT_
    CORDIAU.TT_
    CORDIAUB.TT_
    CORDIAUI.TT_
    CORDIAUZ.TT_
    CORDIAZ.TT_
    COUE1255.FO_
    COUE1256.FO_
    COUE1257.FO_
    COUF1255.FO_
    COUF1256.FO_
    COUF1257.FO_
    DAVID.TT_
    DAVIDBD.TT_
    DAVIDTR.TT_
    ESTRE.TT_
    FRANK.TT_
    GAUTAMI.TT_
    KARTIKA.TT_
    LATHA.TT_
    LVNM.TT_
    LVNMBD.TT_
    MANGAL.TT_
    MRIAM.TT_
    MRIAMC.TT_
    MRIAMFX.TT_
    MRIAMTR.TT_
    MSDLG874.FO_
    NOISE.TH_
    NRKIS.TT_
    RAAVI.TT_
    ROD.TT_
    RODTR.TT_
    SERE1255.FO_
    SERE1256.FO_
    SERE1257.FO_
    SERF1255.FO_
    SERF1256.FO_
    SERF1257.FO_
    SHRUTI.TT_
    SIMPBDO.TT_
    SIMPFXO.TT_
    SIMPO.TT_
    SMAE1255.FO_
    SMAE1256.FO_
    SMAE1257.FO_
    SMAF1255.FO_
    SMAF1256.FO_
    SMAF1257.FO_
    SSEE1255.FO_
    SSEE1256.FO_
    SSEE1257.FO_
    SSEE874.FO_
    SSEF1255.FO_
    SSEF1256.FO_
    SSEF1257.FO_
    SSEF874.FO_
    SSERIFE.FO_
    SSERIFEE.FO_
    SSERIFEG.FO_
    SSERIFER.FO_
    SSERIFET.FO_
    SSERIFF.FO_
    SSERIFFE.FO_
    SSERIFFG.FO_
    SSERIFFR.FO_
    SSERIFFT.FO_
    SYLFAEN.TT_
    TRADBDO.TT_
    TRADO.TT_
    TUNGA.TT_
    UPCDB.TT_
    UPCDBI.TT_
    UPCDI.TT_
    UPCDL.TT_
    UPCEB.TT_
    UPCEBI.TT_
    UPCEI.TT_
    UPCEL.TT_
    UPCFB.TT_
    UPCFBI.TT_
    UPCFI.TT_
    UPCFL.TT_
    UPCIB.TT_
    UPCIBI.TT_
    UPCII.TT_
    UPCIL.TT_
    UPCJB.TT_
    UPCJBI.TT_
    UPCJI.TT_
    UPCJL.TT_
    UPCKB.TT_
    UPCKBI.TT_
    UPCKI.TT_
    UPCKL.TT_
    UPCLB.TT_
    UPCLBI.TT_
    UPCLI.TT_
    UPCLL.TT_
    VGAF1255.FO_
    VGAF1256.FO_
    VGAF1257.FO_
    VGAF874.FO_
    VGAFIX.FO_
    VGAFIXE.FO_
    VGAFIXG.FO_
    VGAFIXR.FO_
    VGAFIXT.FO_
    VGAOEM.FO_
    VGAS1255.FO_
    VGAS1256.FO_
    VGAS1257.FO_
    VGAS874.FO_
    VGASYS.FO_
    VGASYSE.FO_
    VGASYSG.FO_
    VGASYSR.FO_
    VGASYST.FO_

    البته من یک بار این تیک رو برداشتم و بعد دوباره زدم که این فایل ها رو درخواست کرد . فکر می کنید فایل های بیشتری برای این کار لازمه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    راه خوبی رو شروع کردی امیدوارم که موفق باشی . هر کمکی از من بربیاد با کمال میل .
    اما در مورد لیست بالا اینا که فقط فونتها هستند یعنی به Dll ها کاری نداره ؟
    البه اگه برای اولین بار روی آن تیک کلیک کنی یکسری Dll را اضافه میکنه که با برداشتن تیک آن Dll ها را برنمیداره پس بهتره که از کامپیوتری جهت این کار استفاده شود که برای اولین بار آن تیک در آن زده میشود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نوشته شده توسط Javad_Hosseiny :

    من یک تکه کد دارم برای انجام یک سری تنظیمات در رجیستری و کپی فایلهایی جهت صفحه کلید فارسی و یک سری تنظیمات فارسی (فایل kbdfa.dll , l_intl.nls و ....) (تغییر زبان پیش فرض در قسمت regional languague کنترل پنل و انتخاب کشور و ....)
    البته بالطبع آدرس رجیستری موردنیاز داخلش هست. (البته پارامتر می گیرد (برای تعیین تنظیمات برای زبان خاص) مثلا: NonUnicode_Lang(Ar);


    //-------------------
    procedure NonUnicode_Lang(Language: TLanguageName);
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    with Reg do
    try
    RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Code Page',False) then
    begin
    case Language of
    Fa,Ar : begin
    if ReadString('ACP') <> '1256' then
    begin
    WriteString('ACP','1256');
    WriteString('OEMCP','720');
    WriteString('MACCP','10004');
    end;
    end;
    end;//case
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Lang uage',False) then
    begin
    case Language of
    Ar : begin
    if ReadString('Default') <> '0401' then
    WriteString('Default','0401');
    end;
    Fa : begin
    if ReadString('Default') <> '0429' then
    WriteString('Default','0429');
    end;
    end;//case
    if ReadString('0429') <> 'l_intl.nls' then
    WriteString('0429','l_intl.nls');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Lang uage Groups',True) then
    begin
    if ReadString('d') <> '1' then
    WriteString('d','1');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Loca le',True) then
    begin
    if ReadString('00000429') <> 'd' then
    WriteString('00000429','d');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\keyboard layouts\00000429',True) then
    begin
    if ReadString('Layout File') <> 'KBDFA.DLL' then
    WriteString('Layout File','KBDFA.DLL');
    if ReadString('Layout Text') <> 'Farsi' then
    WriteString('Layout Text','Farsi');
    CloseKey;
    end;
    RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
    if OpenKey('Control Panel\International',False) then
    begin
    if ReadString('Locale') <> '00000429' then
    begin
    WriteString('iCalendarType','2');
    WriteString('iCountry' ,'981');
    WriteString('iCurrDigits','2');
    WriteString('iCurrency' ,'2');
    WriteString('iDate' ,'2');
    WriteString('iDigits' ,'2');
    WriteString('iNegCurr' ,'3');
    WriteString('iNegNumber' ,'3');
    WriteString('iTLZero' ,'1');
    WriteString('Locale' ,'00000429');
    WriteString('NumShape' ,'0');
    WriteString('s1159','&#222;.&#217;');
    WriteString('s2359','&#200;.&#217;');
    WriteString('sCountry' ,'Iran');
    WriteString('sCurrency','&#209;&#237;&#199;&#225;' );
    WriteString('sLanguage','FAR');
    WriteString('sLongDate','yyyy/MM/dd');
    // WriteString('sNativeDigits','0123456789');
    WriteString('sShortDate','yyyy/MM/dd');
    end;
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('Control Panel\International\Geo',False) then
    begin
    if ReadString('Nation') <> '116' then
    begin
    // WriteString('Nation','116');
    end;
    CloseKey;
    end;
    finally
    Reg.Free;
    end;//try..finally
    //end;
    end;


    من این کد را روی سیستم های مختلف چک کردم اما بدین صورت که قبلا پشتیبانی از زبانهای راست به چپ نویس روش نصب بوده (یعنی فایلهای موردنیاز در فولدر ویندوز موجود است) (والبته اگر قبلا تیکش خورده باشد ومجددا برداشته شده باشد نیز درست کار می کند) (البته این بخشی از یک برنامه setup بنده است که قابلیت نصب dll های و رجیستر کردن آنها و نصب فونت (از طریق ثبت در رجیستری) و ... )

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster :

    من یه تابع به زبان VB6 نوشتم که میتونه با بکار گیری توابع API تشخیص بده که آیا سیستم عامل شما بطور کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه ؟
    که با Windows me به بالا کار میکنه.
    لازم به ذکره که بخاطر نوشتن این کد سه تا برنامه جداگانه نوشتم که کدهای فارسی رو پیدا کنم و حسابی جونم در اومد. امیدوارم که برای توسعه نرم افزارهای دوستان مفید واقع بشه.

    Public Function Is_Your_OS_Full_Farsi_Support() As Boolean
    Dim Buffer As String, Retval As String
    Dim GetInfo As String
    Dim CYINFO As Integer
    Dim Info As Long

    For CYINFO = 1 To 11
    Select Case CYINFO
    Case 1
    Info = LOCALE_SENGLANGUAGE
    Case 2
    Info = LOCALE_SABBREVLANGNAME
    Case 3
    Info = LOCALE_IDEFAULTLANGUAGE
    Case 4
    Info = LOCALE_IDEFAULTCOUNTRY
    Case 5
    Info = LOCALE_IDEFAULTCODEPAGE
    Case 6
    Info = LOCALE_SENGCOUNTRY
    Case 7
    Info = LOCALE_SABBREVCTRYNAME
    Case 8
    Info = LOCALE_ILANGUAGE
    Case 9
    Info = LOCALE_SLANGUAGE
    Case 10
    Info = LOCALE_ICOUNTRY
    Case 11
    Info = LOCALE_SCOUNTRY
    End Select


    Buffer = String$(255, 0)
    Retval = GetLocaleInfo(LOCALE_USER_DEFAULT, Info, Buffer, Len(Buffer))
    If Retval > 0 Then
    GetInfo = Left$(Buffer, Retval - 1)
    Else
    GetInfo = ""
    End If

    Select Case CYINFO
    Case 1
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 2
    If GetInfo <> "FAR" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 3
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 4
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 5
    If GetInfo <> "720" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 6
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 7
    If GetInfo <> "IRN" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 8
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 9
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 10
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 11
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    End Select

    Next CYINFO

    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = True
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammad_Mnt : پنج شنبه 04 خرداد 1385 در 18:51 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan
    راه خوبی رو شروع کردی امیدوارم که موفق باشی . هر کمکی از من بربیاد با کمال میل .
    اما در مورد لیست بالا اینا که فقط فونتها هستند یعنی به Dll ها کاری نداره ؟
    البه اگه برای اولین بار روی آن تیک کلیک کنی یکسری Dll را اضافه میکنه که با برداشتن تیک آن Dll ها را برنمیداره پس بهتره که از کامپیوتری جهت این کار استفاده شود که برای اولین بار آن تیک در آن زده میشود .
    دو سه تا Dll هم توشه ولی حرف شما کاملا" درسته .
    کسی نمی خواد ویندوزش رو عوض کنه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    من امروز ویندوزم را از نو نصب کردم و بعد تاپیک شما را دیدم و اگه زودتر میدیم حتما کنترل میکردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    احتمالا" فردا یکی نصب میکنم :)

  9. #9
    از ابزار های مثال Filemonintor و regmonitor هم حتما استفاده کن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mononoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شهر گلها
    پست
    298
    ببینم می خواهید بعد از نصب ویندوز این کار بشود یا این که در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن انجام شود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    خود میکروسافت که ایکس پی را کامل فارسی کرده دیگه چه نیازی هست ؟
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=46706
    آخرین ویرایش به وسیله joker : جمعه 05 خرداد 1385 در 22:02 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط mononoor
    ببینم می خواهید بعد از نصب ویندوز این کار بشود یا این که در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن انجام شود
    بعد از نصب !
    خود میکروسافت که ایکس پی را کامل فارسی کرده دیگه چه نیازی هست ؟
    من نمی خوام ویندوز فارسی بشه ، من می خوام فقط زبان فارسی به ویندوز اضافه بشه که مشکلی توی کار کردن با برنامه های فارسی نباشه .

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    جناب Mohammad_Mnt
    در مورد کارهای گروهی مسئله یه خورده فرق میکنه ببینید شما بعد از ایجاد تاپیک خیلی از دوستان نظر دادند اما هیچکدام سازنده نبود یا نظر در مورد تاپیک بود و یا چیزهای دیگه . شما میخواید چند نفر باهم راهی بیابید که فارسی را در ویندوزهایی که فراسی روی آنها نصب نشده را نصب کنید .
    پس نفراتت را انتخاب و تقسیم کار کن و نتیجه را هم به بقیه دوستان اعلام کن
    در همین راستا چه کاری از دست من برمیاد ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    به نظر من هر کسی هر نکته ای که در مورد به نتیجه رسیدن این کار کمک می کنه بگه . این کار پروژه ی مشخصی نیست که بخواد تقسیم کار صورت بگیره .
    من فعلا" دارم روی رجیستری کار می کنم . شما هم هر کاری که به نظرت می رسه انجام بده . ممنون که اهمیت قائل شدین :)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    من با اینستال شیلد یه فارسی ساز ساختم جای پ و .... رو درست میکنه . اعداد رو هم فارسی نشون می ده . اگه به درد میخوره بگید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    لیست اصلاح شده ی فایل های مورد نیاز
    85F1255.FO_
    85F1256.FO_
    85F874.FO_
    85S1255.FO_
    85S1256.FO_
    85S874.FO_
    AGT0401.DL_
    AGT0401.HL_
    AGT040D.DL_
    AGT040D.HL_
    AHRONBD.TT_
    ANDLSO.TT_
    ANGSA.TT_
    ANGSAB.TT_
    ANGSAI.TT_
    ANGSAU.TT_
    ANGSAUB.TT_
    ANGSAUI.TT_
    ANGSAUZ.TT_
    ANGSAZ.TT_
    ARTRBDO.TT_
    ARTRO.TT_
    BROWA.TT_
    BROWAB.TT_
    BROWAI.TT_
    BROWAU.TT_
    BROWAUB.TT_
    BROWAUI.TT_
    BROWAUZ.TT_
    BROWAZ.TT_
    CORDIA.TT_
    CORDIAB.TT_
    CORDIAI.TT_
    CORDIAU.TT_
    CORDIAUB.TT_
    CORDIAUI.TT_
    CORDIAUZ.TT_
    CORDIAZ.TT_
    COUE1255.FO_
    COUE1256.FO_
    COUF1255.FO_
    COUF1256.FO_
    C_10004.NL_
    C_10005.NL_
    C_10021.NL_
    C_28596.NL_
    C_708.NL_
    C_720.NL_
    C_862.NL_
    C_864.NL_
    C_ISCII.DL_
    DAVID.TT_
    DAVIDBD.TT_
    DAVIDTR.TT_
    FRANK.TT_
    FTLX041E.DL_
    KBDA1.DLL
    KBDA2.DLL
    KBDA3.DLL
    KBDARME.DLL
    KBDARMW.DLL
    KBDDIV1.DLL
    KBDDIV2.DLL
    KBDFA.DLL
    KBDGEO.DLL
    KBDHEB.DLL
    KBDINBE1.DL_
    KBDINBEN.DL_
    KBDINDEV.DLL
    KBDINGUJ.DLL
    KBDINHIN.DLL
    KBDINKAN.DLL
    KBDINMAL.DL_
    KBDINMAR.DLL
    KBDINPUN.DLL
    KBDINTAM.DLL
    KBDINTEL.DLL
    KBDSYR1.DLL
    KBDSYR2.DLL
    KBDTH0.DLL
    KBDTH1.DLL
    KBDTH2.DLL
    KBDTH3.DLL
    KBDURDU.DLL
    KBDUSA.DL_
    KBDVNTC.DLL
    LVNM.TT_
    LVNMBD.TT_
    MRIAM.TT_
    MRIAMC.TT_
    MRIAMFX.TT_
    MRIAMTR.TT_
    MSDLG874.FO_
    NRKIS.TT_
    ROD.TT_
    RODTR.TT_
    SERE1255.FO_
    SERE1256.FO_
    SERF1255.FO_
    SERF1256.FO_
    SIMPBDO.TT_
    SIMPFXO.TT_
    SIMPO.TT_
    SMAE1255.FO_
    SMAE1256.FO_
    SMAF1255.FO_
    SMAF1256.FO_
    SMAF1257.FO_
    SSEE1255.FO_
    SSEE1256.FO_
    SSEE874.FO_
    SSEF1255.FO_
    SSEF1256.FO_
    SSEF874.FO_
    THAWBRKR.DL_
    TRADBDO.TT_
    TRADO.TT_
    UPCDB.TT_
    UPCDBI.TT_
    UPCDI.TT_
    UPCDL.TT_
    UPCEB.TT_
    UPCEBI.TT_
    UPCEI.TT_
    UPCEL.TT_
    UPCFB.TT_
    UPCFBI.TT_
    UPCFI.TT_
    UPCFL.TT_
    UPCIB.TT_
    UPCIBI.TT_
    UPCII.TT_
    UPCIL.TT_
    UPCJB.TT_
    UPCJBI.TT_
    UPCJI.TT_
    UPCJL.TT_
    UPCKB.TT_
    UPCKBI.TT_
    UPCKI.TT_
    UPCKL.TT_
    UPCLB.TT_
    UPCLBI.TT_
    UPCLI.TT_
    UPCLL.TT_
    VGAF1255.FO_
    VGAF1256.FO_
    VGAF874.FO_
    VGAS1255.FO_
    VGAS1256.FO_
    VGAS874.FO_


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan
    من با اینستال شیلد یه فارسی ساز ساختم جای پ و .... رو درست میکنه . اعداد رو هم فارسی نشون می ده . اگه به درد میخوره بگید
    چرا که نه بذار ببینیم چه کرده ای

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    فکر کنم تغییرات کلی این ها باشن که ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار Delphi_OnLine999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    استان خراسان رضوی
    پست
    54
    فکر می کنم منظور این دوست عزیزم بعد است نصب است .
    راستی آیا راهی است که بتوان در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن این کار و انجام داد؟؟؟

    فکر می کنم منظور این دوست عزیزم بعد از نصب است .
    راستی آیا راهی است که بتوان در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن این کار و انجام داد؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Delphi_OnLine999 : سه شنبه 31 مرداد 1385 در 00:56 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    تنها مشکل باقی مانده : http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=51087

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این هم از برنامه نصب کننده ی زبان فارسی برای ویندوز XP
    فقط مشکل نام فونت های FON. مونده. لطفا" تست کنید ببینید درست جواب می ده یا نه
    لینک جدید دانلود ( همراه با سورس )
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammad_Mnt : پنج شنبه 02 شهریور 1385 در 16:03 عصر

  22. #22
    man test kardam faghat ba ReStart kardan javab mide

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    به جز ریستارت مشکل دیگه ای نداشت ؟

  24. #24
    نه - کار من رو که راه انداخت

  25. #25
    اما ری استارت نشدن سیستم خیلی برام مهمه
    کسی راهی بلده
    ؟
    بهتر نیست این تاپیک به بخش دلفی منتقل بشه ؟

    یه چیز دیگه اینکه چطور میتونم دقیقا چک کنم که آیا این فایل ها بطور کامل نصب شدن یا نه ؟
    منظورم اینه که بفهمم طرف سیستم رو ری استارت و فایل ها بطور کامل نصب شدن یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله arash_ebrahimi_nk : جمعه 03 شهریور 1385 در 16:17 عصر

  26. #26
    اما ری استارت نشدن سیستم خیلی برام مهمه
    برای اعمال برخی تغییرات در ویندوز راهی جز Restart کردن ندارید.

  27. #27
    در مورد چک کردن چی ؟

  28. #28
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster :

    من یه تابع به زبان VB6 نوشتم که میتونه با بکار گیری توابع API تشخیص بده که آیا سیستم عامل شما بطور کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه ؟
    که با Windows me به بالا کار میکنه.
    لازم به ذکره که بخاطر نوشتن این کد سه تا برنامه جداگانه نوشتم که کدهای فارسی رو پیدا کنم و حسابی جونم در اومد. امیدوارم که برای توسعه نرم افزارهای دوستان مفید واقع بشه.

    Public Function Is_Your_OS_Full_Farsi_Support() As Boolean
    Dim Buffer As String, Retval As String
    Dim GetInfo As String
    Dim CYINFO As Integer
    Dim Info As Long

    For CYINFO = 1 To 11
    Select Case CYINFO
    Case 1
    Info = LOCALE_SENGLANGUAGE
    Case 2
    Info = LOCALE_SABBREVLANGNAME
    Case 3
    Info = LOCALE_IDEFAULTLANGUAGE
    Case 4
    Info = LOCALE_IDEFAULTCOUNTRY
    Case 5
    Info = LOCALE_IDEFAULTCODEPAGE
    Case 6
    Info = LOCALE_SENGCOUNTRY
    Case 7
    Info = LOCALE_SABBREVCTRYNAME
    Case 8
    Info = LOCALE_ILANGUAGE
    Case 9
    Info = LOCALE_SLANGUAGE
    Case 10
    Info = LOCALE_ICOUNTRY
    Case 11
    Info = LOCALE_SCOUNTRY
    End Select


    Buffer = String$(255, 0)
    Retval = GetLocaleInfo(LOCALE_USER_DEFAULT, Info, Buffer, Len(Buffer))
    If Retval > 0 Then
    GetInfo = Left$(Buffer, Retval - 1)
    Else
    GetInfo = ""
    End If

    Select Case CYINFO
    Case 1
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 2
    If GetInfo <> "FAR" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 3
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 4
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 5
    If GetInfo <> "720" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 6
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 7
    If GetInfo <> "IRN" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 8
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 9
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 10
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 11
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    End Select

    Next CYINFO

    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = True
    End Function
    میشه یه نفر این کد رو به زبان دلفی بنویسه؟

  29. #29
    dooste aziz .
    alan ke man daram finglish minvisam barname shoma ro nasb kardam .
    moteasefane jaye horoofe keyboard ro beham mirize ! .

  30. #30
    برنامه آقا محمد فایل Kbdf استاندارد را نصب میکنه. و جای حروف رو مطابق با اون قرار میده.
    ما برای سیستمهایی ازش استفاده میکنیم که اصلا زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنن.

  31. #31
    سلام به همگی
    من برنامه اش رو با دلفی نوشتم البته چون همش با رجیستری کار می کنی دلفی یا زبان دیگری نداره و بالاخره من تست کردم و الان توی چند تا برنامه هم گذاشتم و به بازار دادم هیچ مشکلی هم نداره بدین صورت کار می کنه .
    چک می کند که آیا زبان فارسی روی سیستم نصب شده یا نه البته روی سیستم عامل های 2000 و ایکس پی . در صورت عدم نصب زبان فارسی زبان فارسی را روی سیستم نصب می کند و سیستم عامل را راه اندازی مجدد می نماید . بعد از راه اندازی زبان فارسی به سیستم اضافه شده است.
    حجم برنامه هم حدود 7 مگا بایت می باشد.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    @آیدا: یعنی این قدر بهم می ریزه که شما نمی تونین فارسی بنویسین؟!؟!؟ می شه Layout قبلی و فعلی کیبوردتون رو بنویسین تا ببینم چقدر تغییر کرده :)

    @آرش: البته این استاندارد ویندوز است. یه استاندارد فارسی هم داریم که یه کم فرق می کنه ( و توی لینوکس استفاده شده ) ، ولی من استاندارد ویندوز رو ترجیح می دم :)

    @حسن: اگه بهم کمک کنی خیلی ممنون می شم ;)

    راستی، من فکر نمی کردم که به ریستارت احتیاج داشته باشه، پس باید این امکان هم اضافه کنم بهش. دیگه مشکلی نداشت ؟

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
    راستی، من فکر نمی کردم که به ریستارت احتیاج داشته باشه، پس باید این امکان هم اضافه کنم بهش. دیگه مشکلی نداشت ؟


    خدا خیرت بده

  34. #34
    آهان یه چیزی هم در مورد استفاده از سی دی ویندوز اکس پی برای فارسی سازی بگم:

    وقتی بعضی از تنظیمات زبان بهم میخوره (مثلاً توی ورد جای حروف جابجا تایپ میشه!) من برای اینکه تنظیمات مربوط به زبان به حالت اصلیش برگرده میرم یونیکد رو انگلیسی میکنم و جایی که پاسخ Yes و No میخواد من گزینه No رو انتخاب میکنم تا تنظیمات از سی دی ویندوز اکس پی نصب بشه. بعدش دوباره فارسی میکنم (با انتخاب گزینه No) اینطوری خوب میشه.

    وقتی من پچ شما رو نصب کردم و سیستم رو ری استارت کردم و بعد یونیکد رو فارسی قرار دادم (با زدن گزینه Yes) نوشته های فارسی درست نشون داده نشدن. با این حال شما یه بار دقیق تست کنید این چیزی که من گفتم: اول همه رو انگلیسی کنید و اون تیک رو بردارید - اونوقت پچ خودتون رو نصب کنید و سیستم رو فارسی کنید (با زدن گزینه Yes) ببیند فارسی ها رو مثلا توی کدنویسی دلفی درست نشون میده؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نوشته های فارسی درست نشون داده نشدن
    1) کجا؟
    2) پس چطوری نشون داده می شن ؟

  36. #36
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
    1) کجا؟
    2) پس چطوری نشون داده می شن ؟
    مثلا داخل کد نویسی دلفی
    --------------------
    یه نکته که نمیدونم بدرد میخوره یا نه:
    فایلهایی که در داخل سی دی ویندوز اکس پی فشرده هستن رو میشه با استفاده از یه تابع خاص از حالت فشرده خارج کرد. نمیدونم این رو کجا دیدم اما میدونم که عملی هستش.
    آخرین ویرایش به وسیله arash_ebrahimi_nk : دوشنبه 06 شهریور 1385 در 07:53 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mohsenna30ri
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    302
    یک تاپیک تازه در مورد فارسی کردن تاریخ ویندوز راه اندازی شده که می تونید در مورد تاریخ هجری شمسی نظرات خودتون رو مطرح کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=51484

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    فایلهایی که در داخل سی دی ویندوز اکس پی فشرده هستن رو میشه با استفاده از یه تابع خاص از حالت فشرده خارج کرد
    با ًExpand می شه

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار رها
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    40
    پست
    264
    لینک دانلود برنامه آقای mohammad_mnt کار نمی کنه.
    می شه دوبار یه لینک واسه دانلود بذارید.
    ممنون

  40. #40
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_OnLine999
    فکر می کنم منظور این دوست عزیزم بعد است نصب است .
    راستی آیا راهی است که بتوان در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن این کار و انجام داد؟؟؟


    فکر می کنم منظور این دوست عزیزم بعد از نصب است .
    راستی آیا راهی است که بتوان در حین نصب ویندوز و بدون پرسیدن عملیات فارسی کردن این کار و انجام داد؟؟؟
    یه ویندوز با همون مشخصات که میخوای نصب کن(فارسی ....)بعد از اون با یه نرم افزار مثل "گوست" ایمج بگیر... بعد رو هر سیستمی که خواستی نصب کن .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •