نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

  1. #1

    چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

    چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

    با استفاده از یکی از کلید های $_SERVER[] که الان یادم نیست . گفتم شاید بتونه کمکی بکنه که تو گوگل سرچ کنید.

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

    کد زیر هم میتونه مفید باشه

    <?php


    function _bot_detected() {


    if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) && preg_match('/bot|crawl|slurp|spider/i', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) {
    return TRUE;
    }
    else {
    return FALSE;
    }


    }


    if(_bot_detected())
    echo 'robot !';
    else
    echo 'not robot';

  4. #4

    نقل قول: چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

    این کدی که دوستمون گذاشته برای bot های نرم افزاری و شناخته شده که مرورگر اختصاصی دارند کارایی داره و هر botی رو شامل نمیشه علاوه بر این user agent قابل دستکاری هست توسط کاربر که میتونه یک رباط باشه.

    بیشتر bot های تحت وب با curl نوشته شدن و فقط میشه از چیز هایی مثل ip و تعداد درخواست در هر 1 ی 2 ثانیه و چیزی دیگه مثل user agent و... فهمید که این bot هست یا نه این فقط یه مثال بود

    چرا که هر رباطی با هدف خاصی درخواست میده

    یکی اسپمر هست یکی محتوا رو میخواد و...

    که هرکدومش رو نمیشه تشخیص داد

  5. #5

    نقل قول: چطور میشه تشخیص داد که بازدید کننده از سایت ربوت بوده یا خیر

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    کد زیر هم میتونه مفید باشه

    <?php


    function _bot_detected() {


    if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) && preg_match('/bot|crawl|slurp|spider/i', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) {
    return TRUE;
    }
    else {
    return FALSE;
    }


    }


    if(_bot_detected())
    echo 'robot !';
    else
    echo 'not robot';
    این کد که درست کار نمیکنه وقتی این کد رو روی سایت قرار میدم کلیه کاربرانی که آدرس سایت رو به صورت مستقیم نه با کمک هیچ لینکی باز میکنن رو ربوت تشخیص میده و فقط اون کاربرانی که با لینک سایت رو باز میکنن مجاز میشناسه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: چطور میشه تشخیص داد که در webbrowser متن دلخواه وجود داره یا نه ؟
    نوشته شده توسط maxtools در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 10:24 صبح
  2. سوال: چطوری میشه تشخیص داد که توی یه picturebox عکس هست یا نه؟
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 00:02 صبح
  3. سوال: چطور میشه تشخیص داد که یک عدد صحیح هست یا اعشاری ؟
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 18:33 عصر
  4. سوال: چطور میشه تشخیص داد که فرم show هستش یا نه .
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 15:47 عصر
  5. تشخیص ملیت بازدید کننده از سایت
    نوشته شده توسط nemidonam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 21:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •