نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن IP کاربران

  1. #1

    بدست آوردن IP کاربران

    با سلام
    من در پروژه ام از این دستور برای بدست آوردن آیپی کاربران استفاده کردم
    ولی زمانی که پروژه روی هاست رفت نتیجه 4 تا عدد بود !!
    حتی وقتی روی لوکال تست کردم هم 4تا عدد اول رو نشون میداد


    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];


    چرا؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: بدست آوردن IP کاربران

    کلا بحث گرفتن ای پی به همین سادگیام نیست من شمارو به دیدین این لینک دعوت میکنم (مثل تبلیغات شبکه سه شد میگن شمارو به دیدن برنامه .. )
    http://stackoverflow.com/questions/1...ress-using-php

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن IP کاربران

    این کد رو بزار مشکلت حل میشه

    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    function getRealIpAddr()
    {
    if(!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
    {
    //check ip from share internet
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    }
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    {
    //to check ip is pass from proxy
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    }
    else
    {
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }
    return $ip;
    }
    echo $ip;


    این کد رو بزار مشکلت حل میشه

    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    function getRealIpAddr()
    {
    if(!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
    {
    //check ip from share internet
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    }
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    {
    //to check ip is pass from proxy
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    }
    else
    {
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }
    return $ip;
    }
    echo $ip;


    یا


    function get_client_ip()
    {
    $ipaddress = '';
    if ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])
    $ipaddress = $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    else if($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])
    $ipaddress = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    else if($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED'])
    $ipaddress = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED'];
    else if($_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR'])
    $ipaddress = $_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR'];
    else if($_SERVER['HTTP_FORWARDED'])
    $ipaddress = $_SERVER['HTTP_FORWARDED'];
    else if($_SERVER['REMOTE_ADDR'])
    $ipaddress = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    else
    $ipaddress = 'UNKNOWN';
    return $ipaddress;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : جمعه 14 شهریور 1393 در 09:33 صبح

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن IP کاربران

    این کد و مشابه اش رو توی نت زیاد دیدم ولی ظاهرا این کد مشکل داره از نظر امنیتی
    توی همین انجمن و انجمن آشیانه هم در این مورد بحث شد

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن IP کاربران

    خوب مشکلش چیه؟ اگه لینک زیر رو درست مطالعه کنی میفهمی چرا میگن مشکل داره با یک تابع مشکلی نداره

    http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%...B1%D8%A8%D8%B1
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : جمعه 14 شهریور 1393 در 10:12 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن کاربران آنلاین واقعی
    نوشته شده توسط s.programmer در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 20:32 عصر
  2. سوال: نحوه بدست آوردن کاربران Onlie SQL Server 2008 در C#‎
    نوشته شده توسط Engineer.omidreza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 11:17 صبح
  3. بدست آوردن یزرگترین id کاربران
    نوشته شده توسط taherisoftware در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 17:24 عصر
  4. سوال: بدست آوردن اسم همه ی کاربران ایجاد شده در ویندوز
    نوشته شده توسط AbbasVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 16:29 عصر
  5. بدست آوردن آدرسIP کاربران
    نوشته شده توسط s.sepehrvand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 10:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •