نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال اطلاعات به سایت

  1. #1

    مشکل در ارسال اطلاعات به سایت

    سلام
    یه برنامه نوشتم که یه سری اطلاعات از برنامه به یه سایت میفرسته ولی مشکلی که هست هیچ چیزی تو اون سایت یا وبلاگ قرار نمیگیره باید چیکارش کنم؟
    string name = "Spaceman";
    string subject = "myprogram";
    string urlAddress = "ادرس سایت";


    using (WebClient client = new WebClient())
    {
    NameValueCollection postData = new NameValueCollection()
    {
    { "name", name },
    { "subject", subject }
    };
    string pagesource = Encoding.UTF8.GetString(client.UploadValues(urlAdd ress, postData));
    }

    با سپاس Spaceman

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات به سایت

    سایتتو ASP هست یا php ????

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات به سایت

    عذرخواهی میکنم اشتباه نوشتم
    وبلاگ هست
    با سپاس Spaceman

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال اطلاعات به سایت
    نوشته شده توسط HadiVB در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 23:17 عصر
  2. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات حجیم از یک فرم به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mhofayyaz در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 22:58 عصر
  3. سوال: نحوه ارسال اطلاعات به سایت
    نوشته شده توسط eli_joon در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1387, 14:40 عصر
  4. سوال: نحوه ارسال اطلاعات به سایت
    نوشته شده توسط eli_joon در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1387, 09:14 صبح
  5. مشکل در ارسال اطلاعات
    نوشته شده توسط desiran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •