نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    Question این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    سلام دوستان .
       SoundPlayer x = new SoundPlayer("mouse_click_single.wav");
    x.Play();

    کد بالا رو که اجرا می کنم این error رو میده . (File Not Found Exception was unhandled)

    لطفا کمک کنید تو C#‎ تازه کارم

    اینم عکسش
    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    میگه فایل مورد نظر پیدا نشد ... ادرسو اشتباه بهش دادی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    نه آدرس درسته . آخه این کد کار می کرد یهو اینطور شد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    دوست عزیز اصرار برای چی ؟؟؟؟
    داره میگه که فایل پیدا نشد
    خط پایینشم میگه مطمئن شید که فایل صدا در پوشه مورد نظر هست .. !!
    اسم فایلو با پسوندش چک کن ببین با این (mouse_click_single.wav) یکی هست یا نه .. !!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    بله فایل هست . خودم حدس می زنم مشکل از مسیریه که به عنوان مسیر پروژه می شناسه . فقط نمی دونم از کجا باید تنظیم کنم
    2.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    ببین اینم جواب نمیده ... !!!
    SoundPlayer x = new SoundPlayer(Application.StartupPath + @"/mouse_click_single.wav");
    x.Play();

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    نه همون error رو می ده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    بقیه فایل ها (عکسارو) ... بهشون دسترسی داری ؟؟؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    بله .......................................

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    خیلی عجیبه ... !!
    میگم میخوایی اسم فایلتو عوض کن یه چیز ساده بزار ببین افاقه میکنه ... !!!!

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار omid0000
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    سنه دژ
    پست
    35

    نقل قول: یه سوال. این Error چیه ؟ (File Not Found Exception was unhandled)

    آقا مشکلو پیدا کردم مشکل از این بود

    2.jpg


    به جای Debug گزینه Release رو انتخاب کرده بودم
    ممنون از کمکتون

تاپیک های مشابه

  1. Run-time error 53 : file not found
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 17:08 عصر
  2. سوال: Error: File Not Found ???
    نوشته شده توسط mamad_Datcom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1388, 13:38 عصر
  3. سوال: [Pascal Fatal Error] Unit19.pas(7): F1026 File not found: 'QRCtrls.dcu'
    نوشته شده توسط behelsa در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 23:45 عصر
  4. حل این مشکل Fatal Error : Required package 'CRControls70' not found
    نوشته شده توسط ALINAMAZI در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 10:57 صبح
  5. File not found: 'DsgnIntf.dcu' این error چیه
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •