نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفتن به خط بعد در متن

  1. #1

    رفتن به خط بعد در متن

    سلام دوستان.وقت بخیر
    من یک نرم افزار ارسال sms دارم می نویسم.برنامم اینطوری هست که کل متن رو یکجا داخل یک string میدم به کامپوننت ارسال sms.حالی کاری که من می خوام کنم این است که در متنی که ارسال میشه بتوانم بعضی قسمت ها را به خط بعدی بفرستم.بر فرض چنین متنی رو در نظر بگیرید." با سلام.تست.شرکت x"حالا می خوام اینطوری باشه که برای طرف sms ارسال می شه "با سلام" دریک خط "تست" در یک خط و "شرکت X" در یک خط دیگه.ممنون میشم راهنمایی کنین.الان وقتی کل متن رو میدم خود کامپوننت وقتی که خط تموم میشه میفرسته خط بعدی ولی این به درد من نمی خوره.من می خوام هرجا داخل متن خواستم بفرستم خط بعدی خودم انجام بدم.

  2. #2

    نقل قول: رفتن به خط بعد در متن

    سلام
    هرجا نیاز داشتی به خط بعد بری اینو بنویس
    "\r\n"


    مثلا
    textBox1.Text = "hello" + "\r\n" + "world";


    یا

    textBox1.Text = "hello\r\nworld";



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: رفتن به خط بعد در متن

    برای رفتن به خط قبلی تو سی شارپ باید چیکار کرد

  4. #4

    نقل قول: رفتن به خط بعد در متن

    سلام خسته نباشید
    میخام برنامه اینجوری خروجی بده
    25 20 15 10 5
    30 24 18 12 8
    35 28 21 14 7
    40 32 24 16 8
    هرکاری میکنم همش زیر هم چاپ میشه
    میشه راهنمایی کنید
    لطف کنید زود جواب بدید ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: رفتن به خط بعد در متن

    نقل قول نوشته شده توسط Fateme.79.19 مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید
    میخام برنامه اینجوری خروجی بده
    25 20 15 10 5
    30 24 18 12 8
    35 28 21 14 7
    40 32 24 16 8
    هرکاری میکنم همش زیر هم چاپ میشه
    میشه راهنمایی کنید
    لطف کنید زود جواب بدید ممنون میشم
    سلام احتمالا در کنسول دارین کار میکنین
    باید بجای Console.WriteLine() از متد Console.Write() استفاده کنین که به خط بعد نره.
    فقط زمانی که آخرین عدد سطر رو نوشتید و خواستید برین سطر بعدی از Console.WriteLine() استفاده کنید.
    و لطفا در تاپیک هایی که به سوال شما مربوط نیست سوال رو ننویسید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفتن به خط بعد textbox
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 14:47 عصر
  2. از بین رفتن کنترل ها بعد از login
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:41 صبح
  3. رفتن به خط بعد در txt با کد؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:22 صبح
  4. رفتن به خط بعد در txt ؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:16 عصر
  5. چگونگی رفتن به سطر بعد در نمایش پیغام msgbox
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 06:39 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •