نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثابت ماندن نودهای اضافه شده به treeview هنگام اجرای مجدد برنامه

  1. #1

    ثابت ماندن نودهای اضافه شده به treeview هنگام اجرای مجدد برنامه

    سلام
    من برنامه ای نوشتم که با زدن یک دکمه،یک گره را به treeview اضافه کند.ولی وقتی برنامه را می بندم و دوباره باز می کنم گره هایی را که به treeview افزوده ام را نمی بینم!
    شایان ذکر است که برای این برنامه ستاپ ساخته ام و در نسخه نصب شده آن روی رایانه ام، این کار را انجام می دهم نه در قسمت Debug!!!
    متشکرم

    آخرین ویرایش به وسیله amir.yousefi : دوشنبه 17 شهریور 1393 در 11:24 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل در treeview

    سلام دوست عزیز .
    از همه چیز گفتید اما از ذخیره سازی نود های جدیدی که اضافه کردید نگفتید ، اصلا ذخیره میکنید اون ها رو جایی ؟
    برای اینکار حتما باید اطلاعات نود های جدید رو در جایی (دیتابیس ، فایل ، ریجستری و ... ) ذخیره کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در treeview

    من یه نمونه برنامه براتون می فرستم.توی این برنامه کاربر بازدن دکمه نودهایی به درخت اضافه می کند ولی با باز و بسته شدن برنامه دیگر خبری از نود ها نیست!!!!
    برای دانلود این برنامه لطفا اینجا کلیک کنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در treeview

    دوست عزیز معلوم هست که برنامه رو باز و بسته کنید مقدار های قبلی براتون نمایش داده نمیشه !!!
    همانطور که عرض کردم شما باید مقدار ها رو در زمان خروج از برنامه در جایی ذخیره سازی کننید و در FormLoad مقدار های قبلی رو ایجاد کنید !

  5. #5

    نقل قول: مشکل در treeview

    میشه بهم بگید که چطوری باید این کارو انجام بدم؟؟؟
    مچکرم
    آخرین ویرایش به وسیله amir.yousefi : دوشنبه 17 شهریور 1393 در 15:27 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل در treeview


    public static void SaveTree(TreeView tree, string filename)
    {
    using (Stream file = File.Open(filename, FileMode.Create))
    {
    BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter();
    bf.Serialize(file, tree.Nodes.Cast<TreeNode>().ToList());
    }
    }


    public static void LoadTree(TreeView tree, string filename)
    {
    using (Stream file = File.Open(filename, FileMode.Open))
    {
    BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter();
    object obj = bf.Deserialize(file);


    TreeNode[] nodeList = (obj as IEnumerable<TreeNode>).ToArray();
    tree.Nodes.AddRange(nodeList);
    }
    }


  7. #7

    نقل قول: مشکل در treeview

    یوزینگ هاش هم اینها هست :

    using System.IO;
    using System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1392, 08:14 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 10:12 صبح
  3. سوال: نمایش پیغام هنگام اجرای مجدد برنامه
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 09:24 صبح
  4. Parameters هنگام اجرای یک برنامه
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 11:34 صبح
  5. چگونگی جلوگیری از اجرای مجدد برنامه در هنگام بازبودن آن
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •