صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 167 از 167

نام تاپیک: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

  1. #161

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    نقل قول نوشته شده توسط panahifar مشاهده تاپیک
    اگه ممکنه یک مثال کلی از این کنترل بزنید ؟
    اطلاعات رو تو پایگاه داده ذخیره کنه بعد نمایش بده.
    https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=12

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار battak
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    38
    پست
    136

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    سلام، مشکل من حل شد، و واقعا از بچه های گل این فروم ممنونم.
    من Web.config فایلی رو که توش paste میکردم رو پاک کردم و اینکه دوباره روت سایت رو اصلاح کردم یعنی ~ را به آدرسش اضافه کردم. امیدوارم مشکل بقیه بچه هام حل شه. این فایل رو هم که آقا پیمان گذاشتن خیلی به درد میخوره.
    باز هم از همتون ممنونم.

  3. #163
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    خوی
    سن
    35
    پست
    22

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    ممنونم از لطف شما . موفق باشین

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    ميشه لينكشو واسه دانلود بزارين نسخه اي كه من دانلود كردم dll نداشت به همين خاطر نتونستم نصب كنم

  5. #165

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    ميشه لينكشو واسه دانلود بزارين نسخه اي كه من دانلود كردم dll نداشت به همين خاطر نتونستم نصب كنم
    http://ckeditor.com/download

  6. #166

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    من این 17 صفحه رو دوبار خوندم ... و موبه مو تمامی نکاتی که گفته شده رو انجام دادم .
    ادیتورم کار می کنه حتی قسمتی که آدرس عکس رو از اینترنت میگیرم هم کار میکنه ، فقط قسمت آپلود عکس به صورت لوکال کار نمی کنه ، یعنی زمانی که می خوام از سیستم خودم عکس آپلود کنم !

    برای اینکه بدونید دقیقا چه کارهایی انجام دادم :
    - هر دوتا فایل مربوط به ادیتور رو دانلود کردم و قسمتهای مربوط به bin و Refrence و Choose Item رو هم انجام دادم (خلاصه گفتم دیگه )
    - فولدر fckeditor رو در روت وبسایتم کپی کردم .
    - توی webconfig هم این سه خط رو اضافه کردم :
    <
    addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
    <
    addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="~/UserFiles/" />
    <
    addkey="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL"value="1" />
    - ضمن اینکه فولدر UserFiles رو خودم توی روت وبسایت ایجاد کردم و در قسمت security به همه user ها fullpermission دادم
    - توی سورس صفحه ای که ادیتور رو گذاشتم هم این خاصیت رو اضافه کردم :
    ValidateRequest
    ="false"

    - از طرفی در فایل config.aspx هم که در مسیر fckeditor>editor>filemanager>connectors>aspx قرار داره تغییرات زیر رو اعمال کردم
    1.مقداری که تابع CheckAuthentication() بر می گردونه رو تبدیل به true کردم
    2.UserFilesPath = "~/UserFiles/";
    - و در فایل fckconfig.js هم اون دو موردی که باید php تبدیل به aspx میشد رو انجام دادم .

    اینها تمام کارهایی بود که انجام دادم . حالا مشکلم اینه که وقتی روی گزینه افزودن تصویر کلیک می کنم و می رم به tab سوم که "انتقال به سرور" نام داره وقتی عکس رو browse می کنم و کلید "به سرور بفرست" رو می زنم صفحه به حالت انتظار می ره انگار که می خواد عکس رو آپلود کنه ولی هیچ کاری انجام نمی ده و تا صبح همینطوری می مونه .

    من دیگه واقعا گیج شدم ، چند روزه دارم باهاش ور می رم .تمام تاپیکهای fckeditor رو هم خوندم و سعی کردم تمام راهها رو هم امتحان کنم اما جواب نگرفتم . مثل اینکه یکی گفته بود که فولدرهای fckeditor و userfiles باید در مسیر wwwroot قرار بگیره و یا کارهای دیگه .

    کسی می تونه کمک کنه ؟



  7. #167
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?

    نقل قول نوشته شده توسط Arian_61 مشاهده تاپیک
    روش اضافه کردن و استفاده از FCKeditor در پروژه های دات نت


    ۱.اول باید مجموعه پکیج کدهای جاوااسکریپت این ادیتور رو از این لینک دریافت کنید و اون رو در فولدر پروژتون در یک فولدر به نامFCKeditor کپی کنید.

    http://sourceforge.net/project/showf...ckage_id=75845

    ۲.بعدش مجموعه دات نت و dll این ادیتور رو از این لینک بگیریدhttp://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=75348&package_id=137125

    حالا باید اینdll رو به پروژه اضافه کنید.برای این کار بر روی add resource رفته و dll این ادیتور رو از مسیر /bin/release به پروزه اضافه کنید

    ۴.بر روی toolbox کلیک راست کنید و add tab رو کلیک کنید و یک نام مثلا FCK editor به آن بدید. حالا روی تب FCK editor که الان در toolbox اضافه شده ، کلیک راست کنید و choose items… رو کلیک کنید و از مسیر فولدر bin در پروژتون فایل dll ادیتور رو که اضافه کرده بودین انتخاب کنید حالا کنترل ادیتور رو درtoolbox دارید و با drag & drop می تونید اونو به هر صفحه ای در پروژه یا وب سایتتون اضافه کنید.

    ۵. وقتی کنترل fckeditor رو به صفحتون اضافه کردید ، خصوصیت Base path اون رو به صورت زیر تغییر بدین : ~FCKeditor
    ۶ . به سورس صفحتون برید و در دستور page این کد رو اضافه کنید :

    " ValidateRequest= "false
    ۷. حالا پروژتون رو اجرا کنید و از یه ادیتور عالی لذت ببرید .
    من این ادیتور رو به همین روش نصب میکنم اما صفحه اجرا نمیشه و خطایی که میده اینه:

    Error 1 Could not load type 'FredCK.FCKeditorV2.FileBrowser.Config'. E:\visual stdio\fck\FCKeditor\editor\filemanager\connectors\ aspx\config.ascx 1
    میشه کمک کنید این مشکل رو حل کنم؟

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. آپلود عکس در FCKeditor
    نوشته شده توسط imankho در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 16:36 عصر
  2. دو ادیتور fckeditor در یک صفحه با یک تولبار
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 15:43 عصر
  3. مشکل نمایش عکس در fckeditor
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 18:05 عصر
  4. کمک در زمینه FCKeditor
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •