نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از بسته شدن فرم موقع خروج(گرفتن تایید جهت خروج)(ذخیره سپس خروج)(بازگشت به برنامه و عدم خروج)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mojtaba0
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    124

    Cool جلوگیری از بسته شدن فرم موقع خروج(گرفتن تایید جهت خروج)(ذخیره سپس خروج)(بازگشت به برنامه و عدم خروج)

    سلام

    هدف: ساخت تایید خروج مثل نرم افزارهای Office و ... که قبل از خروج تایید "ذخیره نمیخواهید بکنید؟" نمایش دهد و
    yes کدهای مربوط به خودش را اجرا و سپس خارج شود.
    no هیچی انجام ندهد و در نتیجه فورا خارج شود.
    Cancel اصلا خارج نشود و از خروج جلوگیری شود
    قسمت مهم قسمت قرمز هست که جلوگیری بشه از خروج.

    save.png

    من کدی شبیه زیر در FormClosing نوشتم.این کار درست هست یا راه معقولتری هم داره؟

    کد:

            private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    DialogResult dlg =
    MessageBox.Show("Do You Save?","Sure?",MessageBoxButtons.YesNoCancel);
    if (dlg.ToString()=="Yes")
    {
    //Save
    }
    else if (dlg.ToString()=="No")
    {
    //Nothing >> so Exit
    }
    else
    {
    //NO CLOSE >> Return Form
    e.Cancel = true;
    }

    }



    تایید میشود یا پیشنهاد بهتری وجود دارد؟

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از بسته شدن فرم موقع خروج(گرفتن تایید جهت خروج)(ذخیره سپس خروج)(بازگشت به برنامه و

    روش درسته ولی نیازی به تبدیل به رشته نیست

    DialogResult dlg =
    MessageBox.Show("Do You Save?", "Sure?", MessageBoxButtons.YesNoCancel);
    if (dlg == System.Windows.Forms.DialogResult.Yes)
    {
    //Save
    }
    else if (dlg == System.Windows.Forms.DialogResult.No)
    {
    //Nothing >> so Exit
    }
    else
    {
    //NO CLOSE >> Return Form
    e.Cancel = true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه جلوگیری از بسته شدن فرم موقع زدن Alt+F4
    نوشته شده توسط s_mokhtari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 23:57 عصر
  2. سوال: جلوگیری از بسته شدن فرم توسط ALT+F4
    نوشته شده توسط political در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 22:30 عصر
  3. جلوگیری از بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط mhkyazd در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 22:09 عصر
  4. جلوگیری از بسته شدن فرم وقتی روی * کلیک شد
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 21:35 عصر
  5. جلوگیری از بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •