نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: روش های لایسنس گذاری روی کدها

  1. #1

    روش های لایسنس گذاری روی کدها

    سلام و خسته نباشید خدمت همه

    من برای گذاشتن لایسنس از این کد استفاده میکنم :




    $behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.txt");
    $site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
    if(!strstr($behnam,$site)) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');



    این روش مشکلی که داره اینه آدرس ها توی http://your-address.com/lic.txt مشخصه و همه میتونن ببینن

    من میخوام کاری کنم که آدرس ها توی این فایل دیده نشه یعنی مثلا نوع فایل از txt تغییر بکنه به php که اگه مستقیم به این آدرس رفتیم صفحه سفید بیاد

    ممنون میشم مبتدی کمکم کنید


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    کلا این مساله یه چیز 100% نیست کلا به دو شکل صورت میگیره یا کدهاتون انکد شده یا نشده درصورتی که نشده حتی قویترین لایسنس ها هم نال میشن مثل همین ویبولتین درصورتیم که انکد میکنید که بحثش فرق میکنه سایتهایی هستن که براتون انکد میکنن که درصد دیکد شدنش پایینه مثل http://www.parscoders.com/phpencoder...D8%A7-IonCube/

  3. #3

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    بله انکود میکنم

    مشکل من چیز دیگریست میخوام آدرس ها دیده نشن تو پست اول ذکر کردم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    یعنی چی دیده نشن ؟ وقتی انکد کنید به این شکل نشون داده نمیشن دیگه ؟

  5. #5

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط beh9am مشاهده تاپیک
    بله انکود میکنم

    مشکل من چیز دیگریست میخوام آدرس ها دیده نشن تو پست اول ذکر کردم
    آدرس ها رو هش کنید و تویه فایل قرار بدید و تویه کدتون هم $_SERVER رو به همون شکل هش کنید
    مثال :

    $behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.txt");$site=md5($_SERVER['SERVER_NAME']);if(!strstr($behnam,$site)) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');

    فقط از چند هش ترکیبی استفاده کنید که قابل حدس نباشه ...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط prans.info مشاهده تاپیک
    آدرس ها رو هش کنید و تویه فایل قرار بدید و تویه کدتون هم $_SERVER رو به همون شکل هش کنید
    مثال :

    $behnam=file_get_contents("http://your-address.com/lic.txt");$site=md5($_SERVER['SERVER_NAME']);if(!strstr($behnam,$site)) die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');

    فقط از چند هش ترکیبی استفاده کنید که قابل حدس نباشه ...
    کلا همینم قابل دور زدن هست به نظرم هر کسی یه ذره از کد نویسی حالیش شه میفهمه این یه call هستش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    یه کار دیگه هم میتونید بکنید. اول یه فایل پی اچ پی بجای فایل "http://your-address.com/lic.txt" بسازید مثلا license.php :
    $Sites_List = array('test.com','test2.com');
    $Sites_List = array_map( 'strtolower' , $Sites_List );
    if(in_array(strtolower($_GET['r']), $Sites_List))
    echo 'ok';

    کد بالا رو در اون فایل قرار بدید و لیست سایتهای که دارای لایسنس هستن رو در آرایه $Sites_List خط اول قرار میدید.
    کد پایینی هم بجای کد فعلیتون هست:
    $site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
    $SB=file_get_contents("http://your-address.com/license.php?r=$site");
    if($SB != 'ok'){
    die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');
    }

    البته باید بگم که روش خودتون و روش بالا براحتی قابل دور زدن هست ولی اون چیزی که شما میخواستید رو میتونید در کد بالا بدست بیارید.
    اگه بازم سوالی هست در خدمتم.

  8. #8

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    دوستان ممنون

    مشکل بنده اون فایل txt بود که قابل خوندن بود چون خود کد رو با ioncube انکود میکنم

    روش جناب Busaba همونی بود که میخواستم

  9. #9

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط Busaba مشاهده تاپیک
    یه کار دیگه هم میتونید بکنید. اول یه فایل پی اچ پی بجای فایل "http://your-address.com/lic.txt" بسازید مثلا license.php :
    $Sites_List = array('test.com','test2.com');
    $Sites_List = array_map( 'strtolower' , $Sites_List );
    if(in_array(strtolower($_GET['r']), $Sites_List))
    echo 'ok';

    کد بالا رو در اون فایل قرار بدید و لیست سایتهای که دارای لایسنس هستن رو در آرایه $Sites_List خط اول قرار میدید.
    کد پایینی هم بجای کد فعلیتون هست:
    $site=$_SERVER['SERVER_NAME'];
    $SB=file_get_contents("http://your-address.com/license.php?r=$site");
    if($SB != 'ok'){
    die('<font color="red">لایسنس شما منقضی شده است . لطفا جهت خرید ، اقدام فرمایید</font>');
    }

    البته باید بگم که روش خودتون و روش بالا براحتی قابل دور زدن هست ولی اون چیزی که شما میخواستید رو میتونید در کد بالا بدست بیارید.
    اگه بازم سوالی هست در خدمتم.
    تشکر بابت پاسخ

    بله میدونم روش ساده ای هست ولی خوب مبتدی هستم و بیشتر از این بلد نبودم

    روش های دیگه ای هست که سخت تر باشه ؟

  10. #10

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    سلام
    لایسنس گذاری به این شکل مشکل داره میتونید به یه فایل دیگه تو سرور دیگه ای وصل بشید که اون از دیتابیس بخونه این راه بهتره میتونید با روش های زیادی این کارو کنید ، من روشی رو که گفتم تست کردم .

    ضمنا هش تو php قابل حدس نیست فقط از راه های غیرمعمول میشه استفاده کرد .
    این پروژه رو چند ماه پیش که خیلی ساده بود اجرا کردم و اونم بخاطر این بود که یه دوستی متوجه بشه .
    لینک : http://hash.eahost.ir

    انکد فایل هم راه خوبیه که تا حدی میشه روش حساب کرد

  11. #11

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    سلام
    لایسنس گذاری به این شکل مشکل داره میتونید به یه فایل دیگه تو سرور دیگه ای وصل بشید که اون از دیتابیس بخونه این راه بهتره میتونید با روش های زیادی این کارو کنید ، من روشی رو که گفتم تست کردم .

    ضمنا هش تو php قابل حدس نیست فقط از راه های غیرمعمول میشه استفاده کرد .
    این پروژه رو چند ماه پیش که خیلی ساده بود اجرا کردم و اونم بخاطر این بود که یه دوستی متوجه بشه .
    لینک : http://hash.eahost.ir

    انکد فایل هم راه خوبیه که تا حدی میشه روش حساب کرد

    تشکر

    بله میدونم راه بنده ساده هست چون مبتدی هستم و زیاد با php آشنا نیستم برای همینمجبورماز اینروش استفاده بکنم و انکود کردن با ioncube

    راه های دیگه که میگید فکر کنم سخت باشه

  12. #12

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    آپ .....

  13. #13

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    دوست عزیز ی کار اصولی که خیلی بهتره یه هاست بگیر به عنوان بخش مرکزی نرم افزار که داخلش دیتابیس هست داخلش یه جدول داشته باش لایسنس کسانی که حق استفاده دارند .

    تو نرم افزار که تو هاست های دیگه اجرا میشه شما یه مقداری رو هش شده بفرست ( البته تو سرور اصلی هم باید همین مدلی بگیری و بررسی کنی ) ، بعد از توی بانک اصلی بخون که آیا این طرف حق استفادع رو داره یا نه اگه نداره هر کاری میخای بکنی انجام بده . مثلا برو به صفحه خرید لایسنس تو سایت خودت .

    یه نکته خیلی مهم : فایل تابعی که قراره به بانکت متصل بشه رو انکد کن که طرف نتونه لایسنس قلابی داشته باشه .

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ایران، گیلان، لاهیجان
    پست
    48

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    به نظرم اگه اسکریپت و کدهای اصلی رو هاست خودمون باشه و خدمات رو از طریق سایت خودمون توسط api یا عضویت کاربر ارائه بدیم!
    اگه توسط api باشه که خیلی بهتره و برای اسکریپت های دیگه یا سیستم عامل های دیگه هم استفاده کرد و برنامه های مربوط به اون هم نوشت.
    اونوقت به کاربرانی که لایسنس خریداری می کنند یه apikey داد که بتونن ازش استفاده کنن!
    مدیریت کردن به این روش آسون تر به نظر میاد، گرچه مشکل اصلی این روش اینه که اگر به هر دلیلی مشکلی ایجاد بشه، همه اعضا صداشون در میاد

  15. #15

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ی کار اصولی که خیلی بهتره یه هاست بگیر به عنوان بخش مرکزی نرم افزار که داخلش دیتابیس هست داخلش یه جدول داشته باش لایسنس کسانی که حق استفاده دارند .

    تو نرم افزار که تو هاست های دیگه اجرا میشه شما یه مقداری رو هش شده بفرست ( البته تو سرور اصلی هم باید همین مدلی بگیری و بررسی کنی ) ، بعد از توی بانک اصلی بخون که آیا این طرف حق استفادع رو داره یا نه اگه نداره هر کاری میخای بکنی انجام بده . مثلا برو به صفحه خرید لایسنس تو سایت خودت .

    یه نکته خیلی مهم : فایل تابعی که قراره به بانکت متصل بشه رو انکد کن که طرف نتونه لایسنس قلابی داشته باشه .
    بله تشکر بنده هم میدونم بایداینکارو کنم اما مشکل اینجاست که بلد نیستم !!

  16. #16

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ی کار اصولی که خیلی بهتره یه هاست بگیر به عنوان بخش مرکزی نرم افزار که داخلش دیتابیس هست داخلش یه جدول داشته باش لایسنس کسانی که حق استفاده دارند .

    تو نرم افزار که تو هاست های دیگه اجرا میشه شما یه مقداری رو هش شده بفرست ( البته تو سرور اصلی هم باید همین مدلی بگیری و بررسی کنی ) ، بعد از توی بانک اصلی بخون که آیا این طرف حق استفادع رو داره یا نه اگه نداره هر کاری میخای بکنی انجام بده . مثلا برو به صفحه خرید لایسنس تو سایت خودت .

    یه نکته خیلی مهم : فایل تابعی که قراره به بانکت متصل بشه رو انکد کن که طرف نتونه لایسنس قلابی داشته باشه .
    این خیلی خوبه اما برای پروژه های بزرگ

    برای منفقط یک اسکریپته

  17. #17

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    دوستان ممنون میشم کمک کنید

  18. #18

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    کاری نداره میتونید دوتاش کنید مثل یه نرم افزار تحت شبکه که از دو بخش admin و client تشکیل شده تو .
    api به نظرم خوبه .
    یه سوال قراره کاربر با برنامه ی شما دقیقا چیکار کنه ؟؟؟ این مهمه

  19. #19

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    سلام

    ببخشید من زیاد برنامه نویسی بلد نیستم.

    من برای یک نرم افزار گرافیکی، یک آموزش تعاملی (اینتراکتیو) ساختم با استفاده از نرم افزار DemoShield که تو لینک زیر هست:

    http://softsara.ir/%D8%B3%D8%A7%D8%A...6%D8%AA%D8%B1/


    الان میخوام برای فروش این آموزش، روی اون لایسنس بذارم به طوری که هر کسی این آموزش رو خریداری میکنه فقط بتونه روی یک سیستم نصب و اجراش کنه.

    ممنون میشم به زبان ساده بگید من چطوری میتونم خودم اینکارو انجام بدم.

    با تشکر فراوان

  20. #20

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    کسی تو این زمینه تخصص نداره؟؟؟

  21. #21

    نقل قول: روش های لایسنس گذاری روی کدها

    سلام از دوستان کسی روش لایسنس گذاری روی دامنه ها با تعریف تاریخ انقضای مستقل برای هر دامنه را میتوانند به صورت سمپل کد توضیح دهند.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت در روش های نصب php روی IIS یا Apache ؟؟؟
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 12:57 عصر
  2. روش های نام گذاری Table ها ، Field ها و Sp ها و ...
    نوشته شده توسط saeed.samiee در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:39 عصر
  3. ایا روش های کد گذاری شخصی هم امکان دارند؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 22:40 عصر
  4. پسورد گذاری روی فایل های اجرایی
    نوشته شده توسط sinpin در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1383, 22:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •